• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش مودم آلفا 036H اصل 1000 میلی وات و مودم ADSL وایفای D-Link DSL-26http://8pic.ir/images/ykwdj00U

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
1- مودم ADSL+ دی لینک دو سال خریداری شده
ابعاد: 37 × 98 × 110 میلی‌متر
ویژگی‌های سخت‌افزاری:رابط‌‌ها: پورت اترنت RJ-45 LAN ، پورت RJ-11 - تعداد پورت اترنت: یک عدد - تعداد پورت RJ-11: یک عدد - دارای یک عدد آنتن از نوع داخلی
ویژگی‌های بی‌سیم:- استانداردهای بی‌سیم: 802.11b/g/n - فرکانس قابل پشتیبانی: 2.4 گیگاهرتز

کاملا سالمه به علت اینکه دیگه لازمش ندارم به فروش میرسه. قیمت نو 65 تومن من این رو 40 میگذارم سریع فروش بره.

2- مودم آلفا 5 سال پیش به دلیل فضولی خریداری شد (فروخته شد )
ازش هم استفاده کردم و تست شد. اون موقع آلفا رو کسی زیاد نمیشناخت و تقلبی نداشت و اصل بود با چیپست 8187L که قابل چک کردنه و امکان اینجکشن داره و تست شده. دوستانی که لازم دارند میدونند چیه و به چه کار میاد نیاز به توضیحات اضافه نیست. اونایی هم که نمیدونند پول اضافه ندند که به دردشون نمیخوره.
خلاصه بعد از یکماه ور رفتن کلیه حس فضولی تخلیه شد (چه دنیایی بود Backtrack). برد مودم هم که با قدرت 1000 میلی واتیش نیاز به تعریف نداره.
قیمت نو رو خبر ندارم فکر کنم قیمت 90 تومن قیمت منطقی ای برای این جنس اصل باشه. قیمت آکبند در همین فروم 155 میباشد. (البته لطفا مطمئن شید که مدل اصل هست چون تقلبی زیاد شده متاسفانه)
دستگاه الان 5 ساله که داره خاک میخوره و در اساس کشی گفتم ردش کنم بره
عکس ها:

o7ljl6syi5kti4khkfyf.jpg
19rjts1no8jsg6a6rfh8.jpg

ضمنا ترجیح میدم که حضوری و در تهران مبادله انجام بشه.

Last edited:

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
موجوده همچنان

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
مودم آلفا به قیمت 90 تومن فروخته شد. قیمت بسیار ارزان تر از نو بود ولی خوشحالم که به دست مصرف کننده رسید.
مودم ADSL موجوده همچنان

بالا