• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش مودم آکبند وایرلس Zyxel P-660HW-T1 V3

وضعیت
موضوع بسته شده است.

RSL

Registered User
لایک‌ها
14
سلام و خشته نباشید..

این مودم رو به صورت جایزه روی LED های LG با یه سال اینترنت شاتل دادند که کاملا آکبنده و قابل تشخیصه که باز نشده..

مشخصات : http://www.shatel.ir/docs/P-660HW-T1__v3.pdf

تو سایت شاتل هم قیمت خورده 75.000 تومان

من این مودم رو 61 تومن میفروشم و از اونجایی که اصفهان هستم هر کی خواست پست میکنم و هزینه پست با خودم.(چون هزینه پست با خودمه بهیچ وجه کمتر راه نداره)

==========================================

راستی یه کارت اینترنته یک ساله از شاتل هم هست که سرویس ECO 128/128Kbps هست با 2.5 گیگابایت ترافیک که اینم حداقل 65 تومن میدم..

برای اطلاع از تعرفه سرویس ها به این لینک برید: http://www.shatel.ir/services/adsl/ecopricelist

فایل های ضمیمه

• 20111208109.jpg
    20111208109.jpg
    238.7 KB · نمایش ها: 152
Last edited:

sadeghspiderman

کاربر فعال نرم افزار موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
64
دوست عزیز سلام :)

متن رو از تاپیک ما کپی کردید فدای سرتون ولی دیگه عکسی که ما از مودممون گرفتیم رو درست نیست که کپی کنید (البته میدونم برای شما هم آکبند هست)

موفق باشید

RSL

Registered User
لایک‌ها
14
دوست عزیز سلام :)

متن رو از تاپیک ما کپی کردید فدای سرتون ولی دیگه عکسی که ما از مودممون گرفتیم رو درست نیست که کپی کنید (البته میدونم برای شما هم آکبند هست)

موفق باشید

سلام دوست عزیز..

از اونجایی که شما محصولتون رو فروختید فکر نمیکردم واستون فرقی داشته باشه عکسه مودم رو از تاپیکه شما بذارم یا نه!!

بهرحال باشه چشم عکس رو عوض میکنم..

RSL

Registered User
لایک‌ها
14
عکس جدید قرار داده شد..

اگه کسی هم مودم رو بخواد و هم اشتراک باهاش راه هم میام..

kamranq

Registered User
لایک‌ها
49

RSL

Registered User
لایک‌ها
14
سلام .
هر دو باهم چند ؟
ترافیک سرویس 30 گیگه ؟ {یک سالش}
سلام..

نه دوست عزیز ترافیک رو که نوشتم 2.5 گیگ هست..خود شاتل این سرویسو با ترافیک 15 گیگ میده..

قیمت هردو باهم رو براتون پیغام خصوصی کردم..

avan

Registered User
لایک‌ها
207
[h=2]مودم رو خریدارم.[/h]شرایط رو بفرست.

RSL

Registered User
لایک‌ها
14
مودم رو این دوستمون avan به همین قیمت که دادم میخوان بخرن..

نهایتا تا یکشنبه صبر میکنیم اگه کسی دیگه قیمتی بالاتر نداد فروخته میشه..

بازم میگم اگه کسی مودم و اشتراک رو باهم بخواد تخفیفه خیلی خوبی شاملش میشه..

farzad_sh_2020

Registered User
لایک‌ها
9
دوست عزیز مودمی که شاتل میده 75 تومن بجاش روش پروموشن های اضافی هست که از سریال دستگاه مشخص میشه
این مودم تشریف ببرید بازار بدون پروموشن های شاتل بین 60-65 میفروشن همه مغازه ها
چون فقط مودمهایی که از خود شرکت با قرارداد بخری سریالش فرق داره . من از بخش فروش شاتل پرسیدم این مودم هایی که ال جی میده پروموشن های شاتل رو شامل نمیشه

RSL

Registered User
لایک‌ها
14
دوست عزیز مودمی که شاتل میده 75 تومن بجاش روش پروموشن های اضافی هست که از سریال دستگاه مشخص میشه
چون فقط مودمهایی که از خود شرکت با قرارداد بخری سریالش فرق داره . من از بخش فروش شاتل پرسیدم این مودم هایی که ال جی میده پروموشن های شاتل رو شامل نمیشه

اینطور که نمایندگیه شاتل میگفت، مودم ها رو خود نمایندگی های شاتل به ال جی میده و خود شاتل ساپورت میکنه.. البته من دقیقا از پروموشن ها سوال نکردم ازشون ولی نهایته پروموشن هایی که شاتل میده همین یکی دو گیگ رایگان هست..

حتی شما اگه کارت و مودم رو باهم داشته باشی و بری نمایندگی شاتل، نصب و راه اندازیش هم رایگان هست..(فکر کنم از اینجا معلوم شه شاتل همه طوره این قضیه رو ساپورت میکنه)..

در نهایت اگه سریال مودم هایی که شامل پروموشن میشه تفاوت زیادی با بقیه مودم ها داره بگین تا من عکس از سریال این محصول بذارم و مقایسه کنیم ببینیم متفاوت اند یا نه..

Bogyiman

Registered User
لایک‌ها
9

میشه بگین چه پروموشن هایی میده مثلا؟؟؟؟؟؟؟

farzad_sh_2020

Registered User
لایک‌ها
9
اینطور که نمایندگیه شاتل میگفت، مودم ها رو خود نمایندگی های شاتل به ال جی میده و خود شاتل ساپورت میکنه.. البته من دقیقا از پروموشن ها سوال نکردم ازشون ولی نهایته پروموشن هایی که شاتل میده همین یکی دو گیگ رایگان هست..

حتی شما اگه کارت و مودم رو باهم داشته باشی و بری نمایندگی شاتل، نصب و راه اندازیش هم رایگان هست..(فکر کنم از اینجا معلوم شه شاتل همه طوره این قضیه رو ساپورت میکنه)..

در نهایت اگه سریال مودم هایی که شامل پروموشن میشه تفاوت زیادی با بقیه مودم ها داره بگین تا من عکس از سریال این محصول بذارم و مقایسه کنیم ببینیم متفاوت اند یا نه..

چون قبل از شما تاپیک های مشابه بود و من میخواستم بخرم با بخش فروش شاتل صحبت کردم و گفت مودم ها توسط خود شرکت شاتل تحویل داده میشه و متفرقه نیست ولی شامل پروموشن ها نمیشه
اطلاعی از سریال ندارم دوست عزیز ولی میدونم طبق سریال شناسایی میشه و من شخصاً چندین بار رفتم بازار برای خرید مودم زایکسل دو نرخی هست و با پروموشن شاتل و بدون پروموشن که با پروموشن در نمایندگی های فروش فقط گیرمیاد

پروموشن ها مثلاً شاتل یک گیگ به یوزر معمولی میده و به مودم های خودش 3-5 گیگ میده که خودش میشه کلی اختلاف .
در مورد هزینه نصب راه اندازی خب درست میگید ولی برای کسی مهم هست که بخواد تازه بگیره که در اکثر موارد میگن باید بری تو نوبت و مثلاً برای یکی مثل من که دنبال همچین موردی بودم هیچ فرقی نداره برام چون شاتل دارم و فقط میخواستم تمدید کنم . البته سرویسش هم ضعیف هست و میشه تبدیلش کرد به یک سرویس دو ماه یا 3 ماه خوب .
البته به هر حال مودم شما دارای یکسال سرویس هست و میتونید به هر قیمتی مد نظرتون هست بفروشید . اگر فروشنرفت من مودم و سرویس رو باهم میخوام و قیمت آخر رو پ.خ کنید
دقت هم کنید که زایکسل سری جدیدش ( N ) به بازار اوومده و دیگه سری G میره کنار کم کم

میشه بگین چه پروموشن هایی میده مثلا؟؟؟؟؟؟؟

در بالا نمونه ای رو گفتم . بخصوص در تعطیلات عید این پروموشن ها خودش رو نشون میده

Bogyiman

Registered User
لایک‌ها
9
چون قبل از شما تاپیک های مشابه بود و من میخواستم بخرم با بخش فروش شاتل صحبت کردم و گفت مودم ها توسط خود شرکت شاتل تحویل داده میشه و متفرقه نیست ولی شامل پروموشن ها نمیشه
اطلاعی از سریال ندارم دوست عزیز ولی میدونم طبق سریال شناسایی میشه و من شخصاً چندین بار رفتم بازار برای خرید مودم زایکسل دو نرخی هست و با پروموشن شاتل و بدون پروموشن که با پروموشن در نمایندگی های فروش فقط گیرمیاد

پروموشن ها مثلاً شاتل یک گیگ به یوزر معمولی میده و به مودم های خودش 3-5 گیگ میده که خودش میشه کلی اختلاف .
در مورد هزینه نصب راه اندازی خب درست میگید ولی برای کسی مهم هست که بخواد تازه بگیره که در اکثر موارد میگن باید بری تو نوبت و مثلاً برای یکی مثل من که دنبال همچین موردی بودم هیچ فرقی نداره برام چون شاتل دارم و فقط میخواستم تمدید کنم . البته سرویسش هم ضعیف هست و میشه تبدیلش کرد به یک سرویس دو ماه یا 3 ماه خوب .
البته به هر حال مودم شما دارای یکسال سرویس هست و میتونید به هر قیمتی مد نظرتون هست بفروشید . اگر فروشنرفت من مودم و سرویس رو باهم میخوام و قیمت آخر رو پ.خ کنید
دقت هم کنید که زایکسل سری جدیدش ( N ) به بازار اوومده و دیگه سری G میره کنار کم کم

در بالا نمونه ای رو گفتم . بخصوص در تعطیلات عید این پروموشن ها خودش رو نشون میده

برای من که مودم رو خودم تهیه کردم و دوستم که از شاتل گرفته هیچ تفاوتی در پروموشن هاش نداره.
به عنوان مثال هدیه تولد برای من 3 گیگ بود برای دوستمم همین مقدار. هدیه عید هم بدین صورت بوده.

از نظر پشتیبانی هم باید بگم منی که مودم TP-LINK دارم هر زمانی که تماس گرفتم کاملا راهنمایی کردن و نگفتن که چون مودم تون رو از ما نگرفتین راهنمایی نمی کنیم.

farzad_sh_2020

Registered User
لایک‌ها
9
برای من که مودم رو خودم تهیه کردم و دوستم که از شاتل گرفته هیچ تفاوتی در پروموشن هاش نداره.
به عنوان مثال هدیه تولد برای من 3 گیگ بود برای دوستمم همین مقدار. هدیه عید هم بدین صورت بوده.

از نظر پشتیبانی هم باید بگم منی که مودم TP-LINK دارم هر زمانی که تماس گرفتم کاملا راهنمایی کردن و نگفتن که چون مودم تون رو از ما نگرفتین راهنمایی نمی کنیم.

من خودم هم مودم SMC دارم و همیشه پاسخگو بودن چون مودم چیز خاصی نداره که پیچیده باشه

اما در پروموشن ها موارد زیادی من دیدم که بخاطر مودم تفاوت اینجوری داشت و اگر شک دارید از واحد فروش شرکت بپرسید .

Bogyiman

Registered User
لایک‌ها
9
من خودم هم مودم SMC دارم و همیشه پاسخگو بودن چون مودم چیز خاصی نداره که پیچیده باشه

اما در پروموشن ها موارد زیادی من دیدم که بخاطر مودم تفاوت اینجوری داشت و اگر شک دارید از واحد فروش شرکت بپرسید .

تجربه من از شاتل این بوده که هیچ فرقی در پروموشن هاش نداره.
شرکت هم به خاطر سود بیشتره که اون طوری میگه.

به هر حال امیدوارم صاحب تاپیک به قیمت مورد نظر ( البته پایین تر از قیمت بازار) جنسشون رو بفروشد.

موفق باشید.

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509

avan

Registered User
لایک‌ها
207
شماره رهگیری رو اگر محبت کنید ممنون میشم

وضعیت