• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش مودم سفری mobin NET

وضعیت
موضوع بسته شده است.

smart.pro

Registered User
لایک‌ها
652
سلام !
این مودم یکی از دوستانه که واسه سفر گرفتم ازش خیلی چیز به درد بخوریه ! الانم بهم گفته دیگه به کارش نمیاد واسش بفروشم
ایشون روزی که تحویل من دادند با 20 گیگ ترافیک بود و اشتراک خودشون ، منم تو سفر زیاد ازش استفاده نکردم شاید 100 مگا بایت از کشیده باشم ! ! !
وضعیت این ترافیک و اشتراکش رو اگه بخوام بفروشم نمیدونم چی میشه ! دوستان اگه راهنمائی کنند ممنون میشم.
قیمت مودم در سایت مبین نت : http://mobinnet.ir/default-75.aspx - دویست هزار تومان
قیمت اشتراک در سایت مبین نت : http://mobinnet.ir/default-69.aspx - حدود 100،000 هزار تومان
قیمت هم با صاحبش صحبت کردم خودش شرکت مبین نت مثل اینکه مودم ها رو به دلیل کمبود تحویل 180 بر میداره
من قیمت رو میزارم 200 + 3 هزینه پست مناسبه واسه مصرف کننده ، مودم هم کاملاً نو و سالم هست.
اینم یک عکس از اعتبار باقی مانده
سرعت هم 128 و 14 گیگ باقی مونده.

dfsfsdfdss.jpg

اگه اشتباه نکنم مبین نت یک مدل دیگه هم داره که باید مستقیم تو برق باشه تا کار کنه و کابل شبکه هم وصل شه بهش ! این اینطوری نیست فقط شارژ کن و با هر وسیله ای که وایرلس داره بهش وصل شو یعنی خوارک سفره تو ماشین بشینی حالشو ببری بدون هیچ گونه کابل یا سیم اضافی ، همش همینه با جعبش !

مخلص

sadfsfsdfsd.jpg

Last edited:

smart.pro

Registered User
لایک‌ها
652
به جوون خودم اگه من میفهمم این چیه که قیمت داشته باشم : دی

s_mina_1369

همکار بازنشسته ، کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
3,146
داداشی من 100 درصد خریدارم باهام هماهنگ کن

smart.pro

Registered User
لایک‌ها
652
100 تومان فک کنم کم باشه ها !!!!!!!! الان مودم وایرلس معمولی ADSL این قیمته ! بازم نمیدونم منتظر یک قیمت کارشناسی از طرف دوستان هستم !

mohsen_d_62

Registered User
لایک‌ها
58
این مودم رو فقط با طرح های خاص مبین نت میده . ترافیک 30 گیگ دوساله با سرعت 512 دریافت و 128 ارسال قبلا 313 با احتساب 5 درصد مالیات بود که قیمت الان یه اندکی بالاتر رفته 320 شده . حالا با این احتساب و با احتساب اینکه سرعت دریافت و ترافیک باقی مونده چقدر هست قیمت بگذارید

s_mina_1369

کاربر فعال
لایک‌ها
3,146
قیمت پایه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

smart.pro

Registered User
لایک‌ها
652
این مودم رو فقط با طرح های خاص مبین نت میده . ترافیک 30 گیگ دوساله با سرعت 512 دریافت و 128 ارسال قبلا 313 با احتساب 5 درصد مالیات بود که قیمت الان یه اندکی بالاتر رفته 320 شده . حالا با این احتساب و با احتساب اینکه سرعت دریافت و ترافیک باقی مونده چقدر هست قیمت بگذارید

داداش مرسی از اطلاع رسانیت ، حال میکنم پست های قشنگ میدی همه جا : دی

قیمت پایه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بزارین حجم ترافیکش رو فردا هماهنگ کنم قیمت پایه میزارم !
مخلص !

dollarist

Registered User
لایک‌ها
45
آقا این مودم خودش به تنهایی حداقل 140 تومنی هست.داش مهدی، شما با شناسه اشتراک و رمزی که پشت دستگاه هست برو تو این سایت ، از منوی بالای سایت برو تو گزارشات>>کارکرد اینترنت
ائنجا دقیق زده که چقدر از اینترنت شما مونده.اون موقع دیگه راحت میشه قیمت درست داد براش.اما اگه هیچی هم اشتراک نداشته باشه، حداقل 140 تومن پول مودم هست.

smart.pro

Registered User
لایک‌ها
652
سلام مرسي ، ان شا الله ظهر برم خونه مانده رو اعلام مي كنم
اما قيمت مودم تو سايت خود مبين نت خورده 200 داداش ! لينك هم گذاشتم بالا !

Dariush604

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.اگه حضوری میشه تست کرد و دید من 200 خریدارم.

s_mina_1369

کاربر فعال
لایک‌ها
3,146
سلام داداش باهام هماهنگ کن
منتظرم
خریدارم

dollarist

Registered User
لایک‌ها
45
سلام مرسي ، ان شا الله ظهر برم خونه مانده رو اعلام مي كنم
اما قيمت مودم تو سايت خود مبين نت خورده 200 داداش ! لينك هم گذاشتم بالا !

آره!من نمیدونستم قیمتاش رفته بالا.این قیمتی که من دادم واسه یکی دو ماه پیش که برای یکی از دوستا گرفتیم.
چرا یهو اینقدر گرون شدن این مودما!؟مودم خودم رو که چند ماه پیش خریدم 100 تومن، زده 165 تومن!

s_mina_1369

کاربر فعال
لایک‌ها
3,146
آره!من نمیدونستم قیمتاش رفته بالا.این قیمتی که من دادم واسه یکی دو ماه پیش که برای یکی از دوستا گرفتیم.
چرا یهو اینقدر گرون شدن این مودما!؟مودم خودم رو که چند ماه پیش خریدم 100 تومن، زده 165 تومن!

چون مودم ها که ایرانی نیستن

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا