سلام.از عنوان مشخصه! قیمت ندارم.1ماه پیش خریدم..قیمت دستم نیست.
N nukez کاربر تازه وارد تاریخ عضویت 15 ژانویه 2012 نوشتهها 10 لایکها 0 2 فوریه 2012 #1 سلام.از عنوان مشخصه! قیمت ندارم.1ماه پیش خریدم..قیمت دستم نیست.
hydrghl Registered User تاریخ عضویت 11 فوریه 2008 نوشتهها 1,242 لایکها 34 محل سکونت tehran 2 فوریه 2012 #2 به نقل از nukez : سلام.از عنوان مشخصه! قیمت ندارم.1ماه پیش خریدم..قیمت دستم نیست. کلیک کنید تا بازشود... سلام میگم رئیس مدمو بدون اشتراک گرفته بودی؟ دست دو یا نو هست ؟ (ینی هنوز روشن و استفاده شده نشده؟) قیمت روزش که هست تو سایتش ایندور (رومیزی) هست یا اوت دور؟ یا جیبی؟ من هرچی فک کردم دیدم از عنوان مشخص نیست این چیزاش :happy:
به نقل از nukez : سلام.از عنوان مشخصه! قیمت ندارم.1ماه پیش خریدم..قیمت دستم نیست. کلیک کنید تا بازشود... سلام میگم رئیس مدمو بدون اشتراک گرفته بودی؟ دست دو یا نو هست ؟ (ینی هنوز روشن و استفاده شده نشده؟) قیمت روزش که هست تو سایتش ایندور (رومیزی) هست یا اوت دور؟ یا جیبی؟ من هرچی فک کردم دیدم از عنوان مشخص نیست این چیزاش :happy:
ph Registered User تاریخ عضویت 17 دسامبر 2003 نوشتهها 2,960 لایکها 94 محل سکونت تهران 3 فوریه 2012 #3 یه عکس ازش بزار