• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش مودم های وایرلس آک و در حد آک - اکسس پوینت - وایرلس USB برند های Dlink و TPlink 

وضعیت
موضوع بسته شده است.

sirous_sus

Registered User
لایک‌ها
251
دوستان بنده مدتی پیش وایرلس منزلم خراب شد و فرستادم گارانتی چون با واسطه خریده بودم یکم ارسالش برام سخت بود خیلی طول کشید برسه و برای همین طی یک سری مراحل یه مودم وایرلس آک از سایت لیون کامپیوتر با هزینه پست 6000 تومن خریدم اونم دیر رسید به دستم چون عجله داشتم رفتم دو روز پیش یه فروند مودم وایرلس از برند linksys خریدم به قیمت ناگفتنی عجب قیمت ها رفته بالا

در نتیجه این 2 مودم را برای فروش میگذارم یه وایرلس فلشی هم دارم که اصلا استفاده نکردم و برای سیستم منشی شرکتم خریدم و چون 2 روز دیدم داره یاهو میره چت میکنه جمعش کردم

یه وایرلس هم دارم که از سخت جون های حرفه dlink اونم با اینا میفروشم تا شاید همه اینا بشه جبران پول اون مودم مسخره ای که از برند linksys خریدم پیشنهاد میکنم از این برند هم که فقط پول مارکش را میخوره خرید نکنید 3 برابر برند های دیگه پول میگیره

بگذریم

شماره 1 : مودم آک بند با 3 سال گارانتی خریده شده از لیون کامپیوتر 4 روز پیش مدل wireless N 150 ADSL2+ Model router سری DSL-2730U

قیمت روزش 58 بوده برای خودم بالای 65 تموم شد ولی چون به دردم نمیخوره باید بفروشمش - کارتنش سلفونش کنده نشده

DSC_0058.jpg

شماره 2 : مودم TP-link سری TD-W8901G اینو فرستادم گارانتی با فروشنده بحثم شد یکی برام فرستاد ولی کارت گارانتی نداشت منم بازش کردم و به اجبار 2 روز تستش کردم در حد آکه و حتی سلفون دورش را نکندم چه کارتن چه دستگاه ولی کارت گارانتی در کار نیست

DSC_0057.jpg

شماره 3 : وایرس آداپتور 54m wireless G USB Adaptor سری TL-WN321G اینو واسه منشیم خریدم 2 روزه گذاشتمش تو کمد فکر کنم گارانتی هم داشته باشه

DSC_0060.jpg

شماره 4 : هاب سویچ 5 پورت 10/100 برند TPlink سری TL-SF1005D مدت استفاده 3 ماه ولی در حد اکه

DSC_0056.jpg

شماره 5 : اکسس پوینت معروف g700AP خیلی ها اینو میشناسند برای خودش غولی بود و هست برند D-link سری دقیق DWL-G700AP

DSC_0059.jpg

موارد بدون گارانتی را خودم 1 ماه گارانتی میکنم

به فردی که همه را با هم بخره تخفیف خوبی میدم + هزینه ارسال رایگان

mkhr2max

Registered User
لایک‌ها
138
دوست عزیز اون بنده خدا مشکلی نداشته ؛ سری جدید کارت گارانتی ندارند 8901
همون شماره سریال حکم گارانتی رو داره

sirous_sus

Registered User
لایک‌ها
251
دوست عزیز اون بنده خدا مشکلی نداشته ؛ سری جدید کارت گارانتی ندارند 8901
همون شماره سریال حکم گارانتی رو داره

آخه من زنگم زدم گفتند این سریال تو سری جدید نیست در کل از سیستم گارانتی tplink خوشم نیومد الان یه تلویزیون LED 3d خریدم از LG تاپیکش را حتما همین روزا در همه سایت ها میزنم تا فروشنده های LG را بشناسید

من چون مدیون خریدار نباشم میگم جنس در حد آک بدون گارانتی ولی خودم 1ماه گارانتیش میکنم تا اعتبارم برای یه مودم الکی خراب نشه
حاضرم اقلام فوق را زیر قیمت مغازه دار ها بفروشم

چون واقعا این linksys بهم فشار آورد باید تنبیه بشم

دوستان مودم فقط و فقط tplink و Dlink به حرف فروشنده ها و سرویس دهنده ها گوش نکنید چند سال پیشم دو تا asus am602 زیر دوهفته هر دوش خراب شدند ولی این اکسس پوینت dlink واقعا جنس خوبی بود حاضرم یکسال گارانتیش کنم

sirous_sus

Registered User
لایک‌ها
251
سلام دوست عزیز.
قیمت مدنظرتون واسه مودم اولی (wireless N 150 ADSL2+ Model router سری DSL-2730U ) رو میفرمایین؟
خیلی ممنون.

از فروشگاه قیمت بگیرید ( البته با گارانمتی 3 ساله چون 1 ساله هم داره یکم ارزون تره ) بعد منصفانه خودتون قیمت بدید

kavosi

Registered User
لایک‌ها
11
قیمت مناسب بگید من خریدارم 2730u

regedit021

Registered User
لایک‌ها
141
سيروس جان كاملا با حرفت موافقم
منم توي اين برندها فقط تي پي لينك رو قبول دارم (قيمت مناسب كيفيت بالا)
من مودم وايرلس 8960Nرو داشتم حرف نداشت خيلي ازش راضي بودم در كل عالي بود
يه قيمت واسه اين ميدي؟!
وایرس آداپتور 54m wireless G USB Adaptor سری TL-WN321G اینو واسه منشیم خریدم 2 روزه گذاشتمش تو کمد فکر کنم گارانتی هم داشته باشه

google1

Registered User
لایک‌ها
3
28 برای شماره 2

kavosi

Registered User
لایک‌ها
11
شماره 1 رو 45
شماره 2 رو 35
یکی از اینا رو میخام

sirous_sus

Registered User
لایک‌ها
251
دوستان همینجا پست بدید الان لاگین کردم بالای 14 تا پ خ برای این تاپیک داشتم سخت جواب دادنش

برخی دوستان واقعا بی انصافی کرده بوده به خصوص برای شماره 2 پ خ زدند 40 با ارسال من که نوشتم آکبنده دیگه یعنی 5 تومن زیر قیمت آک مغازه هم بدم براتون صرف نمیکنه ؟؟؟ اینجوری باشه شماره 1 را نمیفروشم

تا الان بالاترین قیمت ها

48 برای شماره 1
35 برای شماره 2

و برای بقیه فقط پیشنهاد دریافت قیمت داشتم

شماره 1 که کاملا آکبنده قیمت های فضایی ندید برای جنسی که که شنبه تماس بگیرید قیمت 60 بهتون میدن جنس ها گرون شده منم هیچ استفاده ای از این قطات نکردم به خصوص شماره 1 و 2 و 3

قاتن بازار برای جنس استفاده شده بین 20 تا 30% نه 30% برای جنس آکبند

kavosi

Registered User
لایک‌ها
11
شماره 1 رو 50 خربدارم
اگه نشد همون 2 رو میخام

sirous_sus

Registered User
لایک‌ها
251
شماره 1 رو 50 خربدارم
اگه نشد همون 2 رو میخام

روی شماره 1 باز هم ضرر میکنم ولی باشه تا الان بهترین و منصف ترین پیشنهاد برای شماره 1 شما بودی

شماره 2 هم اگر مورد 40 اوکی نشد بهتون اطلاع میدم اگر هم شما 40 می خوای باز شما الویت داری

دوستان پیشنهاد های تاپیک تا پیشنهاد های پ خ برای من الویت داره

Obka

Registered User
لایک‌ها
125
سلام دوست عزیز
یک سوال : کدوم یکی از موارد بالا هم روتر هستش هم مودم ( انتن هم داشته باشه ) بنده مورد اول رو دیدم اوکی بود منتهی با برند دی لینک زیاد رابطه خوشی ندارم الباقی که تی پی لینک هستند مودم + روتر هستند ؟ یا فقط تک کاره ؟ چون شدیدا نیاز دارم و احتمالا یکیشو از شما بگیرم ) تهران هم هستم

sirous_sus

Registered User
لایک‌ها
251
سلام دوست عزیز
یک سوال : کدوم یکی از موارد بالا هم روتر هستش هم مودم ( انتن هم داشته باشه ) بنده مورد اول رو دیدم اوکی بود منتهی با برند دی لینک زیاد رابطه خوشی ندارم الباقی که تی پی لینک هستند مودم + روتر هستند ؟ یا فقط تک کاره ؟ چون شدیدا نیاز دارم و احتمالا یکیشو از شما بگیرم ) تهران هم هستم

مورد 1 و 2 هردو هم مودم هستند هم به نوعی اکسس پوینت و هم روتر

شماره 5 تنها اکسس پوینت نمیه حرفه ای با برد خوب و تنظیمات حرفه ای

Obka

Registered User
لایک‌ها
125
مورد 1 و 2 هردو هم مودم هستند هم به نوعی اکسس پوینت و هم روتر

شماره 5 تنها اکسس پوینت نمیه حرفه ای با برد خوب و تنظیمات حرفه ای

عرض ادب جناب شما کجا تشریف دارید ؟ چند لحظه ای توی معاملتون صبر کنید من یکی باید بخرم فوریههههه من یه مودم میخوام که هم ای دی اس ال رو بگیره و هم پخش کنه جفتشم توی یکی باشه مثل همون اولیه و انتن داشته باشه دومیه که انتن نداره داره ؟ کدومش این خواسته منو براورده میکنه ؟ اولی که میکنه ولی با دی لینک مشکل دارم جز اولیه کدوم رو پیشنهاد میدید ؟
با تشکر

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا