با سلام خدمت دوستان این سه تا دستگاه برای فروش موجوده
1. مودم adsl وایرلس دار مارک smc مدل 7901wbra2
لینک محصول ::به فروشگاه اینترنتی سگال شاپ خوش آمدید ::
قیمت پایه 65
فروخته شد
2.ال سی دی 8 اینچ دارای 2 ورودی av با قابلیت وصل انتن تلویزیون به همراه وسایل جانبی مثل پایه اتصال به خودرو و ... واقعا با نو هیچ فرقی نمیکنه حتی برچسب پشت پایه خودرو هنوز باز نشده و استفاده نشده
قیمت پایه 150
3.دستگاه اعلام سرقت gnex بسیار تمیز و کم کار کرد به همراه 3 چشمی بی سیم و یک سنسور درب و اژیر
قیمت پایه : 260
قیمت پایه با 2 چشمی اضافی (جمعا 5 چشمی ) 290
4.در ضمن یک عدد دی وی دی پلیر پرتابل 10.5 اینچ هم موجوده (پخش دی وی دی ، فلش هم می خوره ، گیرنده تلویزیون هم داره ، قابلیت کپی از سی دی به فلش ) واقعا نو باتری هم می خوره و شارژ هم میشه اما باتری نداره فقط یه سی دی باهاش نگاه کردم اونم برای تست و فقط برای تست و نصب دوربین مدار بسته ازش استفاده می کردم
اونم اگه کسی خواست خودتون قیمت بدید اگه ارزششو داشت میفروشم
در ضمن بنده شیراز هستم و هزینه ارسال هم به عهده خریدار می باشد
1. مودم adsl وایرلس دار مارک smc مدل 7901wbra2
لینک محصول ::به فروشگاه اینترنتی سگال شاپ خوش آمدید ::
قیمت پایه 65
فروخته شد
2.ال سی دی 8 اینچ دارای 2 ورودی av با قابلیت وصل انتن تلویزیون به همراه وسایل جانبی مثل پایه اتصال به خودرو و ... واقعا با نو هیچ فرقی نمیکنه حتی برچسب پشت پایه خودرو هنوز باز نشده و استفاده نشده
قیمت پایه 150
3.دستگاه اعلام سرقت gnex بسیار تمیز و کم کار کرد به همراه 3 چشمی بی سیم و یک سنسور درب و اژیر
قیمت پایه : 260
قیمت پایه با 2 چشمی اضافی (جمعا 5 چشمی ) 290
4.در ضمن یک عدد دی وی دی پلیر پرتابل 10.5 اینچ هم موجوده (پخش دی وی دی ، فلش هم می خوره ، گیرنده تلویزیون هم داره ، قابلیت کپی از سی دی به فلش ) واقعا نو باتری هم می خوره و شارژ هم میشه اما باتری نداره فقط یه سی دی باهاش نگاه کردم اونم برای تست و فقط برای تست و نصب دوربین مدار بسته ازش استفاده می کردم
اونم اگه کسی خواست خودتون قیمت بدید اگه ارزششو داشت میفروشم
در ضمن بنده شیراز هستم و هزینه ارسال هم به عهده خریدار می باشد
فایل های ضمیمه
Last edited: