• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش مودم وایمکس مبین نت با اشتراک یک ساله

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ba2ever

Registered User
لایک‌ها
44
مودم ها فروخته شد ، تاپیک لطفا بسته شود

با سلام حضور همگی دوستان

مثل این سریالا:thumbsup: آنچه که قبلا دیده اید بنده یک فقره مودم وایمکس خودم رو طبق امضا به فروش رسوندم
حالا دوستان دیگر بنده هم که از کندی وایمکس شکایت دارن قصد فروش گرفتن
دو مودم وایمکس مشابه با اشتراک یکساله موجوده
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
مشخصات ( واسه هر دو مودم مشابه )
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
مودم وایمکس مبین نت با اداپتور با اشتراک 512 مگابیت اداری ( اینم آدرس طرح )
اینم مودمش
مشاهده پیوست 127618
اینم مشخصات
مودم داخلی وایمکس با پورت تلفن و امکان WiFi و یا Indoor VOIP-WiFi CPE ( توضیحات سایت مبین نت )
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
فروش به صورت توافقی و مزایده می باشد . قیمت پایه از (145) به بالا و پست با خریداره (بنده فقط و فقط واسطه فروش میشم . در مورد مسائل مالی و توافقات فی مابین خریدار و فروشنده ، بنده نقشی ندارم )

اگه خریداری قیمتتو پیام بده یا اس ام اس بده یا زنگ بزن . اسپم و نظر و همه موارد موردی نداره .
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ضمنا در مورد انتقال به نام هم (مدارکتون (تصویر کارت ملی پشت و رو ، آدرس و شماره تلفن و کارت دانشجویی یا پروانه کسب ) رو ایمیل کنین . در اختیار نمایندگی وایمکس شهرستانمون قرار داده میشه ایشون ارسال میکنه واسه تهران و بعد از مدتی به نام شما میشه )
مودم اول دی ماه خریداری شده حدود 14 گیگ ترافیک داره . دلیل فروش کندی سرعت برای خرید با این شماره 09351225886 تماس بگیرین یا به ایمیل [email protected] پیام بفرسید (آقای نادر طیبی )
فروخته شد به قیمت 130 هزار تومان با هزینه پستی نصف نصف به کاربر Ehsanrf[/B] لینک
گویا کاربر احسان هم مودم رو فورختن

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
لطفا برای خرید فقط با فروشنده های مودم ها تماس بگیرید ، متشکرم

Last edited:

saeed_ssss2002

Registered User
لایک‌ها
81
سلام اولی رو به خاطر نموند 4 گیگ حجم و کسر 25 درصد قیمت 130 هستم فکر کنم بهترین قیمت باشه
200طرح- 25درصد=150 هزار و 4گیگ مصرفی *5 = 20 هزار
دیگه 4 ماه از طرح هم که گذشته

mohammad.mb

Registered User
لایک‌ها
30
تبلیغات زیاد .. گرفتن مشترکین بدون ساپورت همین میشه

ba2ever

Registered User
لایک‌ها
44
سلام اولی رو به خاطر نموند 4 گیگ حجم و کسر 25 درصد قیمت 130 هستم فکر کنم بهترین قیمت باشه
200طرح- 25درصد=150 هزار و 4گیگ مصرفی *5 = 20 هزار
دیگه 4 ماه از طرح هم که گذشته
با فروشنده تماس بگیرین . احتمالا با کمی بالاتر به توافق میرسین
فروش به صورت توافقی و مزایده می باشد . قیمت پایه از (145) به بالا و پست با خریداره (بنده فقط و فقط واسطه فروش میشم . در مورد مسائل مالی و توافقات فی مابین خریدار و فروشنده ، بنده نقشی ندارم )

ميشه قيمت هاشون رو هم بگيد

قیمت ها ذکر شد . برای خرید هر کدوم به فروشنده مربوطه اس ام اس بدین . شاید کمتر از قیمت پایه هم بدن .

تبلیغات زیاد .. گرفتن مشترکین بدون ساپورت همین میشه

حرف شما کاملا درسته . اما باید به توع مصرف هم دقت کنید . من و دوستان من دانلود رایگان مخصوصا شبانه رو نیاز داریم و مهمترین وجه برتری وایمکس یعنی قابل جابه جایی بودن اون برای ما هیچ ارزشی نداشت . دقت هم کنید در شهرستان ما کلهم دو یا سه دکل وجود داره که با توجه به وسعت اون خیلی کم بوده . همین مودم با همین طرح در شهر بابل وضع بهتری داره .
قبول دارم از نظر دانلود رایگان اصلا قابل مقایسه با ای دی اس ال نیست . ولی در تعریف استفاده اداری و در خلال روز همون چیزیه که ادعا میکنه .(سرعت دانلود در روز از حداقل 60 به بالاس )
در مورد ساپورت کلا مشکلات مربوط به سرعت و عدم پاسخگویی و قطعی اتصال و بقیه موارد در همه اشتراک های اینترنتی وجود داره . و در وایمکس جوابگویی بدتره . چون تعداد مسئولین پشتیبانی شون جوابگوی اینهمه مشتری نیستند .
( بنده خودم الان مشترک شاتل هستم جوابگو هم هستند اما از این شرکت به علت کم فروشی و عدم اطلاع رسانی و اعمال محدودیت شکایت هم کرده ام و بدیهی یه که شکایتم به هیج جا راهی نبرده . مثل خیلی های دیگه )

Last edited:

lion33

Registered User
لایک‌ها
316
وضعیت اینا تو ساری چطوره؟ مثل مشکل اونجارو داره؟

ba2ever

Registered User
لایک‌ها
44
Last edited:

SHOPING

Registered User
لایک‌ها
313
سرعت اینقدر پایینه؟
قیمت چیه عزیز؟

ba2ever

Registered User
لایک‌ها
44
سرعت اینقدر پایینه؟
قیمت چیه عزیز؟

سلام دوست عزیز
سرعتش پایین نیست . فقط واسه دانلود شبانه رایگان لااقل ما ها تو این شهر و توی محل سکونت مشکل داشتیم . تاپیک فعال داره تو پی سی ورلد .اونجا رجوع کن .
بعدشم الان ای دی اس ال ها میان تو روز سرعت رو تا 2 مگابیت شیر میکنن تا ترافیک بیشتری مصرف کنی و ترغیب بشی هی ترافیک بخری ( یه حقه کثیف )
اما تو وایمکس با 512 از حداقل 60 دانلود داری تا هرچی بکشه : D واسه همین نمیشه این دو تا رو مقایسه کرد

قیمت پایه گذاشتم 145 اما واسه فروش حتما هرکدومو خواستی به فروشنده اش اس ام اس بده . حالا یا مشتری داره پایینتر نمیده یا نیاز به پوله کمتر میده .

Last edited:

ehsanrf

کاربر حرفه ای نرم افزار
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
810
مودم اول توسط بنده خریداری شد، پس فردا ارسال میشه، تحویل گرفتم همینجا اطلاع میدم.
با تشکر

ehsanrf

کاربر حرفه ای نرم افزار
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
810
مودم اول توسط بنده خریداری شد، پس فردا ارسال میشه، تحویل گرفتم همینجا اطلاع میدم. با تشکر
مودم صحیح و سالم تحویل اینجانب شد.. با تشکر از استارتر

ba2ever

Registered User
لایک‌ها
44
مودم صحیح و سالم تحویل اینجانب شد.. با تشکر از استارتر
متشکرم . موفق باشید

هنوز یک فقره موجوده ..... مورد دوم . با این شماره 09111005965 یا 01212151392 تماس بگیرین یا به ایمیل [email protected] پیام بفرسید (آقای علی افضلی )
قیمت ها با توجه به اینکه خودم هم این مودمو فروختم و مودم اول هم همینجا فروش رفته خیلی خیلی مناسبه . پس خواهش میکنم در همون حدود قیمت بدید ( مودم بنده 155 با پست و مودم اول همین پست با 130 پست نصف نصف فروش رفت )

saeed_ssss2002

Registered User
لایک‌ها
81
سلام
من به این دوستتون مسج دادم که باز هزینه پستی از طرف خودم 125 خریدارم ولی جواب ندادن
لطفا پیگیری نمایید

ba2ever

Registered User
لایک‌ها
44
سلام
من به این دوستتون مسج دادم که باز هزینه پستی از طرف خودم 125 خریدارم ولی جواب ندادن
لطفا پیگیری نمایید

سلام . شاید متوجه نشده بودن . الان تماس گرفتم واسه شما و فروشنده برای مورد دوم ترافیک باقیمانده رو 6 گیگ اعلام کرده و قیمت رو 120 تومن مد نظر داره با پست نصف نصف . به هر حال از دست بنده فقط پیگیری واستون بر میومد که انجام دادم . باز هم امری بود من در خدمتم . اگرهم باز مودم دیگه ای با توجه به این روند کندی مبین نت در شهر ما به دست من رسید واستون شرایط رو ارسال میکنم . ( جالبه بدونین فروشنده ریسلر وایمکس مبین نت در شهر ما از دوستان نزدیک بنده است و اعتقاد داره بنده کار ایشونو خراب میکنم !!!!!!!!!!! حالا خوبه خودم مودم یه ماه خریدو با اونهمه ترافیک حداقل پنجاه شصت هزار تومان روش ضرر کردم ) به هر حال امیدوارم یا با ایشون یا کلا به مودمتوون برسید و لذتشو ببرین

saeed_ssss2002

Registered User
لایک‌ها
81
ممنون دوست عزيز
ولي ٦گيگ و ١٢٠تومان خيلي زياده
اگه راه داره من مودم رو با ١٠٠ تومان وهزينه پست از طرف خودم قبول دارم
و يا اگر مورد ديگري بود بهم اطلاع بدين
ممنون

ba2ever

Registered User
لایک‌ها