با عرض سلام،
یک عدد مودم وایمکس مبین نت با کارکرد یک سال بفروش میرسد.
مجوز برای سرعت بالای 128 نیز دارد . همچنین در حال حاظر دارای طرح 1 مگ 8 گیگ ( 7 گیگش باقیمانده) میباشد که تا تاریخ 10 ام اردیبهشت سرویس فعال میباشد.

قیمت پایه:
مودم + طرح فعال : 69 هزار تومان
نوی مودم 80 تومن هست توی سایت مبین نت که من دقیق نصف قیمت دارم میدم
30 تومن هم تعرفه 1 مگ فعالش رو حساب کنم قیمت عادلانه هست
دوستان مودم سالم هست و یکبار هم نه زمین خورده نه کلا از بالای کمد تکون نخورده . مهلت تستشم 1 هفته هست. یعنی تا یک هفته هر مشکلی بود مودم رو میارید بازدوباره درب منزل بنده پولتون رو پس میگیرید.
برای دوستان شهرستانی نیز بصورت پست ارسال میشه کنید ،تهرانی ها نیز دوست داشتید میتونید تشریف بیارید درب منزل مودم رو حضوری تحویل بگیرید یا پیک میکنم هزینه ارسالشم با خودتون هست.
منزل ما :
شریعتی- یخچال - خیابان هدایت
تلفن همراه:
09122598829
بزدانی
ارادت
یک عدد مودم وایمکس مبین نت با کارکرد یک سال بفروش میرسد.
مجوز برای سرعت بالای 128 نیز دارد . همچنین در حال حاظر دارای طرح 1 مگ 8 گیگ ( 7 گیگش باقیمانده) میباشد که تا تاریخ 10 ام اردیبهشت سرویس فعال میباشد.

قیمت پایه:
مودم + طرح فعال : 69 هزار تومان
نوی مودم 80 تومن هست توی سایت مبین نت که من دقیق نصف قیمت دارم میدم
30 تومن هم تعرفه 1 مگ فعالش رو حساب کنم قیمت عادلانه هست
دوستان مودم سالم هست و یکبار هم نه زمین خورده نه کلا از بالای کمد تکون نخورده . مهلت تستشم 1 هفته هست. یعنی تا یک هفته هر مشکلی بود مودم رو میارید بازدوباره درب منزل بنده پولتون رو پس میگیرید.
برای دوستان شهرستانی نیز بصورت پست ارسال میشه کنید ،تهرانی ها نیز دوست داشتید میتونید تشریف بیارید درب منزل مودم رو حضوری تحویل بگیرید یا پیک میکنم هزینه ارسالشم با خودتون هست.
منزل ما :
شریعتی- یخچال - خیابان هدایت
تلفن همراه:
09122598829
بزدانی
ارادت
Last edited: