• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش مودم وایمکس HUAWEI BM632w

amir3681

Registered User
لایک‌ها
11
با سلام.
یک عدد مودم وایمکس HUAWEI BM632w کاملا آکبند، به همراه یک اکونت دو ساله (از زمان فعال شدن) با 12گیگابایت حجم دانلود از شرکت مبین نت، به فروش میرسد.
قیمت درج شده روی مودم 199000 تومان هست.
اگر کسی مایل به خرید این مودم هستش لطفا اطلاع بده.
با تشکر.

(فروخته شد)

Last edited:

f8000

Registered User
لایک‌ها
167
درود

دوست عزيز يه عكس از خود مودم بزار و مشخصاتش

ضمناً پيام خصوصي هم جواب بده

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
این همینه که به همراه نلویزیونهای سامسونگ داده میشه ؟؟

amir3681

Registered User
لایک‌ها
11
بله این مودم همراه تلویزیون هستش
سرعتش هم خودم تست نکردم ولی یکی از دوستان توی فروم لیون گفت سرعت دانلودش 120 هستش
به نام زدنش هم با خودمه چون خودم نمایندگی از VIP سامسونگ دارم اگر کسی خواست میتونم مشخصاتم را براش بفرستم تا در این باره تحقیق کنه
عکس هم به روی چشم

amir3681

Registered User
لایک‌ها
11
این هم عکسهای مربوط به این مودم

iejjhzs7u7yv6ux6sj.jpg 2mikic3ijasp1yxzagx.jpg ppf1657u38r7vov5m1hi.jpg

hamedy12

Registered User
لایک‌ها
438
دوست عزیز تعرفه شما 128kb و12 گیگ هست

512kb و 20 گیگ سرعت دانلودش بالاتره و قیمتش با مودم 200 تومن

من خودم نصاب سامسونگم

Last edited:

amir3681

Registered User
لایک‌ها
11
شرمنده 150 هم پ خ پیشنهاد دادن، با توجه به اینکه آکبنده اگه با قیمت بالاتر (یا 150 و هزینه ارسال هم با خودتون) میخرید میفروشم

goodarzian

Registered User
لایک‌ها
0
سلام

دوست عزیز مال من 160 هزار تومان خوبه ؟ در صورت رضایت پی - ام بدهید لطفا . ممنون

dr.killjoy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوست عزیز تعرفه شما 128kb و12 گیگ هست

512kb و 20 گیگ سرعت دانلودش تا 120 میرسه وقیمتش با مودم 200 تومن

من خودم نصاب سامسونگم
130 خریدارم
من خودم نصابه مبین نتم کی گفته ۵۱۲ سرعت دانلودش ۱۲۰ میره شما cinr بالای ۲۰ هم بگیری با rssi زیره ۶۰ با زهم سرعت دانلود رو ۱۲۰ نمیره در ضمن برای این اقا سرعت دانلودش با اینکه ۱۲۸ هست از ۵۱۲ یه ساله بیشتره

goodarzian

Registered User
لایک‌ها
0
من خودم نصابه مبین نتم کی گفته ۵۱۲ سرعت دانلودش ۱۲۰ میره شما cinr بالای ۲۰ هم بگیری با rssi زیره ۶۰ با زهم سرعت دانلود رو ۱۲۰ نمیره در ضمن برای این اقا سرعت دانلودش با اینکه ۱۲۸ هست از ۵۱۲ یه ساله بیشتره

سلام

دکتر جان چرا 128 دوساله اشانتیون سرعتش از 512 فروش شرکت مبین نت که شما نصابش هستید بیشتره ؟؟؟؟ نه عزیز من تحقیقی که کردم بمن میگوید این 12 گیگ که تمام بشه دیگه همه چیز تمومه و قابلیت شارژ نیز نداره این که طرح نیست . این کادوئی هست که هنگام خرید تی وی دریافت می کنید و در حقیقت 12 گیگ اینترنت وایمکس 128 است . همین . البته شاید بشود بعدا تقاضا داد و اینترنت خریو و گفته شود مودم خودمان داریم که البته نمی دانم قبول میکنند یا نه ؟! شاید بگویند مودم هم باید همراه درخواست اینترنت از خودمان بخرید . البته 2 سال هم خیلی زیاده و لی برای کسی که 12 گیگ خوراک 10 روزش است نه .... ضمنا 128 هم خیلی یواشه و یک سرعت لاک پشتی هست.

hamedy12

Registered User
لایک‌ها
438

پستم ویرایش شد

من 128 که رو تلویزیون هست دارم سرعتش پایینه

از فروشنده مبین نت پرسیده بودم گفته بود 512 دانلودش 120
قم-گنجینه

اینکه گفتید از 512 یه ساله بیشتره منظورتون چی بود؟

amir3681

Registered User
لایک‌ها
11
سلام

دکتر جان چرا 128 دوساله اشانتیون سرعتش از 512 فروش شرکت مبین نت که شما نصابش هستید بیشتره ؟؟؟؟ نه عزیز من تحقیقی که کردم بمن میگوید این 12 گیگ که تمام بشه دیگه همه چیز تمومه و قابلیت شارژ نیز نداره این که طرح نیست . این کادوئی هست که هنگام خرید تی وی دریافت می کنید و در حقیقت 12 گیگ اینترنت وایمکس 128 است . همین . البته شاید بشود بعدا تقاضا داد و اینترنت خریو و گفته شود مودم خودمان داریم که البته نمی دانم قبول میکنند یا نه ؟! شاید بگویند مودم هم باید همراه درخواست اینترنت از خودمان بخرید . البته 2 سال هم خیلی زیاده و لی برای کسی که 12 گیگ خوراک 10 روزش است نه .... ضمنا 128 هم خیلی یواشه و یک سرعت لاک پشتی هست.
کی همچین حرفی را به شما زده، دوست عزیز این مودم دارای شناسه مشتری و شناسه پرداخت هستش که هر موقع اشتراک شما به پایان رسید میتونید با خود شرکت تماس بگیرید و درخواست فعال سازی بدید، من نمیدونم سرعت این اشتراک چقدره ولی بعد از اتمام این اشتراک شما میتونی درخواست تعرفه جدید با پهنای باند و حجم دانلود جدید داشته باشید که پس از ریختن وجه مربوطه به حساب شرکت روی همین شناسه اشتراک براتون فعال میشه
در ضمن اگه شما وارد اطلاعات مودم بشید حتی میتونید یوزر و پسوردش را تغییر بدید که مشخصه که حتی میتونید یه اشتراک جدید از شرکت بگیرید

goodarzian

Registered User
لایک‌ها
0
سلام

دقیقا نظر شما را تایید می کنم و تحقیقات بیشتر من هم نتیجه ای جز اثبات نظریات و گفته های شما را در بر ندارد و تماما صداقت و لطف و محبت شما را نشان میدهد . شناسه مودم هم اینترنتش قابل تمدید است و همینطور امکان پهنای باند آن هم قابلیت ارتقا دارد .:heart:

redboys

Registered User
لایک‌ها
1,520
دوستان من همین اشتراک رو که رو سامسونگ میدن دارم و سرعت دانلودش 120 هست.

قبلا اینجا بچه ها حساب کردن که اگه یکساله با حجم 12 گیگ از خود مبین بگیرین 135 تومن در میاد و تنها تفاوت این هست که ماله دوستمون 2ساله هست.

amir3681

Registered User
لایک‌ها
11
دوستان من همین اشتراک رو که رو سامسونگ میدن دارم و سرعت دانلودش 120 هست.

قبلا اینجا بچه ها حساب کردن که اگه یکساله با حجم 12 گیگ از خود مبین بگیرین 135 تومن در میاد و تنها تفاوت این هست که ماله دوستمون 2ساله هست.
ممنون از بابت اطلاع رسانی
البته این چیزی که شما میگی بدون مودم هستش، من مودم و اشتراک را با هم میفروشم

dr.killjoy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام

اسگول جان چون زودتر تموم بشه من خودم تست کردم ۱۲۸ که رو tv میدن رو سرعت دانلودش رو ۱۲۰ ۱۴۰ هم میرفت ولی خودم ۵۱۲ دارم سرعت دانلودش تو بهترین شرایط ۹۰ ۱۰۰ که ماهی یه بار اینجوری میشه

بالا