• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش فروش مودم i60 ایرانسل سری قدیم آنلاک(فروخته شد)

f8000

Registered User
تاریخ عضویت
21 نوامبر 2007
نوشته‌ها
1,528
لایک‌ها
167
محل سکونت
بندرعباس
با سلام یه مودم ایرانسل i60 ایرانسل سری قدیم آنلاک شده با تمام سیمکارتها کار میکنه موجوده
(مودمهای سری جدید آنلاک نمیشن و قیمت پایینتری دارن)
مودم بسیار تمیزه فقط اون برچسب پشتش اومدم با استون پاک کنم یه خورده رنگش رفت تو عکس مشخصه
با کارتن و وسایل
قیمت مناسب دو میلیون
 

فایل های ضمیمه

  • Image-8883.jpg
    Image-8883.jpg
    652.1 KB · نمایش ها: 14
  • Image-7653.jpg
    Image-7653.jpg
    462.1 KB · نمایش ها: 13
  • Image-3742.jpg
    Image-3742.jpg
    500.9 KB · نمایش ها: 12
  • Image-8124.jpg
    Image-8124.jpg
    646.2 KB · نمایش ها: 9
  • Image-9314.jpg
    Image-9314.jpg
    781 KB · نمایش ها: 8
  • Image-3433.jpg
    Image-3433.jpg
    464.3 KB · نمایش ها: 10
Last edited:

Rip

همکار بازنشسته
تاریخ عضویت
17 فوریه 2012
نوشته‌ها
5,028
لایک‌ها
1,104
محل سکونت
Where Have U Been
@f8000
با سلام
هیچ مشکلی نداره ؟
با ریست کردن آنلاکش میپره یا نه ؟
قیمت آخرتون همینی هست که درج کردین؟
لطفا پیام خصوصی بدین
 

f8000

Registered User
تاریخ عضویت
21 نوامبر 2007
نوشته‌ها
1,528
لایک‌ها
167
محل سکونت
بندرعباس
@f8000
با سلام
هیچ مشکلی نداره ؟
با ریست کردن آنلاکش میپره یا نه ؟
قیمت آخرتون همینی هست که درج کردین؟
لطفا پیام خصوصی بدین
با سلام هیچ مشکلی نداره
هرچی دلتون میخواد ریست کنید هیچ مشکلی برا آنلاکش بوجود نمیاد
قیمت آخر هم همینه چون مناسبه
همینجا نوشتم تا بقیه عزیزان هم ببینن پیام هم دادم
 

armin200011

Registered User
تاریخ عضویت
19 می 2009
نوشته‌ها
157
لایک‌ها
415
محل سکونت
آذربایجان غربی
@f8000
با سلام
هیچ مشکلی نداره ؟
با ریست کردن آنلاکش میپره یا نه ؟
قیمت آخرتون همینی هست که درج کردین؟
لطفا پیام خصوصی بدین
مودم های غیر اورجینال هوآوی با ریست کردن آنلاکش میپره.
 

f8000

Registered User
تاریخ عضویت
21 نوامبر 2007
نوشته‌ها
1,528
لایک‌ها
167
محل سکونت
بندرعباس
منم همینو شنیدم
شما از مودمهای i60 ایرانسل به جز سری جدید که اصلا آنلاک نمیشن(حتی برد مودم با قدیمی ها فرق داره) مودمی سراغ دارید که که با ریست لاک بشه؟!!!
اصلا مودم i60 ایرانسل غیر اورجینال داریم؟!
البته سری جدید منظورم نیست

 

Rip

همکار بازنشسته
تاریخ عضویت
17 فوریه 2012
نوشته‌ها
5,028
لایک‌ها
1,104
محل سکونت
Where Have U Been
شما از مودمهای i60 ایرانسل به جز سری جدید که اصلا آنلاک نمیشن(حتی برد مودم با قدیمی ها فرق داره) مودمی سراغ دارید که که با ریست لاک بشه؟!!!
اصلا مودم i60 ایرانسل غیر اورجینال داریم؟!
البته سری جدید منظورم نیست
منظورشون این بود که مودم های آنلاک فکتوری با ریست مجددا لاک نمیشن ولی مودم های آنلاک دستی با ریست مجددا لاک میشن
اگه ممکنه امتحان بفرمایید ، اگه حرف شما درست باشه
بنده خریدارم
 

f8000

Registered User
تاریخ عضویت
21 نوامبر 2007
نوشته‌ها
1,528
لایک‌ها
167
محل سکونت
بندرعباس
منظورشون این بود که مودم های آنلاک فکتوری با ریست مجددا لاک نمیشن ولی مودم های آنلاک دستی با ریست مجددا لاک میشن
اگه ممکنه امتحان بفرمایید ، اگه حرف شما درست باشه
بنده خریدارم
دوست عزیز تو پیام جواب دادم
در کل گفتم شما ریست کن هیچ اتفاقی نمی افته
 

behzad2012

Registered User
تاریخ عضویت
17 می 2015
نوشته‌ها
626
لایک‌ها
166
سن
44
مودم ایشون کاملا اورجینال است و با ریست هیچ مشکلی به وجود نمیاد فعلا هیچ مودم i60 تقلبی وجود نداره.
 

armin200011

Registered User
تاریخ عضویت
19 می 2009
نوشته‌ها
157
لایک‌ها
415
محل سکونت
آذربایجان غربی
ترجیع میدم جوابتون رو با خنده بدم😁
پس کلا از اول مودمهای ایرانسل i60 تقلبی بوده!
بعد شما چرا مودم تقلبی رو دارید۲۵۰۰ میفروشید؟!!!
کلا کارتون خراب کردن تاپیک دیگرانه!
اون بنده خدا تو سایت نظر خواست که مودم مبین نت رو چند میشه فروخت گفتید ۸۰۰ بعد جالبه خودتون همون مودم رو ۱۷۰۰ قیمت گذاشتید!
بیزحمت دیگه تو تاپیک من نظر ندید کسی که مودم بشناسه میفهمه چیه نیازی به شما نیست!
آمازون هم حتما داره مودم تقلبی میفروشه👇
منظورم اینه مودم های هوآوی یعنی بدون لوگو ایرانسل که فقط لوگو هوآوی دارند و این لوگو در سمت چپ هست اورجینال نیستند. اون آقا که قیمت خواستند و من نظر خودم رو هشتصد اعلام کردم و این قیمت من هست و به شما ارتباطی نداره.
 

armin200011

Registered User
تاریخ عضویت
19 می 2009
نوشته‌ها
157
لایک‌ها
415
محل سکونت
آذربایجان غربی
در ضمن مودم های هوآوی دو نوع هستند . یک سری از اونا لوگوشون در وسط هست و یک سریش لوگوشون سمت چپ و این دو سری فرق دارن
 

f8000

Registered User
تاریخ عضویت
21 نوامبر 2007
نوشته‌ها
1,528
لایک‌ها
167
محل سکونت
بندرعباس
منظورم اینه مودم های هوآوی یعنی بدون لوگو ایرانسل که فقط لوگو هوآوی دارند و این لوگو در سمت چپ هست اورجینال نیستند. اون آقا که قیمت خواستند و من نظر خودم رو هشتصد اعلام کردم و این قیمت من هست و به شما ارتباطی نداره.
اصلا اینجا موضوع مودمهای بدون لوگو ایرانسل مطرح نبود!
ول کن برادر اومدی یه چیز بگی نشد!
بحث رو تموم کن
 

armin200011

Registered User
تاریخ عضویت
19 می 2009
نوشته‌ها
157
لایک‌ها
415
محل سکونت
آذربایجان غربی
اصلا اینجا موضوع مودمهای بدون لوگو ایرانسل مطرح نبود!
ول کن برادر اومدی یه چیز بگی نشد!
بحث رو تموم کن
موضوع این بود که لاک چه مودمی میپره. شما نترس. بالای چشم مودمت ابرو نیست.
 

armin200011

Registered User
تاریخ عضویت
19 می 2009
نوشته‌ها
157
لایک‌ها
415
محل سکونت
آذربایجان غربی
یه دوستی سوال کرد لاک مودم میپره یا نه. منم گفتم لاک مودم های غیر اورجینال میپره با ریست کردن
 

f8000

Registered User
تاریخ عضویت
21 نوامبر 2007
نوشته‌ها
1,528
لایک‌ها
167
محل سکونت
بندرعباس
موضوع این بود که لاک چه مودمی میپره. شما نترس. بالای چشم مودمت ابرو نیست.
حوصله داریا بحث رو تموم کن !

حرفی چیزی داری تاپیک جداگونه برا خودت بزن آقا اصلا شما راست میگی!

من کارم فروش مودم نیست اصلا کاسب نیستم اینجا هر چی میزارم مال خودمه ولی تا دلت بخواد اطلاعات دارم

حالا چه مودمم بالای چشمش ابرو باشه چه نباشه خیالی نیست

فروش رفت بهتر نرفت باز فدای سر دخترم

برام یه تفریح هست یا علی
لطفا ادامه نده
 

saeedbg

Registered User
تاریخ عضویت
2 ژوئن 2012
نوشته‌ها
1,200
لایک‌ها
171
موجوده؟

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk
 

saeedbg

Registered User
تاریخ عضویت
2 ژوئن 2012
نوشته‌ها
1,200
لایک‌ها
171
قیمت دوست عزیز؟
سیم تی دی هم دارع؟

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk
 
بالا