• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش موس بی سیم Dell | قیمت پیشنهادی | رنگ قرمز | بدون دانگل !

|Pishtaz|

Registered User
لایک‌ها
0

سلام دوستان

یه موس بی سیم Dell دارم . واسه لب تاپ و تبلت و این چیزا خوبه . تمیز تمیز هست . با یه باتری قلمی کوچیک کار میکنه

فقط تنها مشکلی که داره اینه که دانگل نداره . منظورم از دانگل همون وسیله ی کوچکیه که به کامپیوتر وصل میشه .

البته بدون اون وسیله که موس کار نمیکنه . گفتم شاید کسی داشته باشه یا به کارش بیاد

قیمت هم پیشنهاد بدید . به بالاترین فروخته میشه

تصاویر ( برای سایز واقعی روی عکس ها کلیک کنید ) :

معامله تو تبریز حضوری و بقیه شهرها با پست پیشتاز

narsicc

Registered User
لایک‌ها
24
دوست عزیز هر دستگاهی دانل خودشو با فر کانس مخصوص خودش داره! فروشگاهی نمایندگی جایی سوال کن شاید بتونن برات یه کاری کنن! مال من مارک E Blueبود که شر کتیه که پشتیباتنی خوبی داره! دانگلش رو برام تهیه کرد! و العانم دارم استفاده میکنم! 4رومین باریه که شر کت با گارانیت برام تعویض کرده1 البته خراب نشده بودن! من خودم می بردم ! ....:دی اونا هم عوض میکردن! هر سری یه رنگشو میگرفتم!

|Pishtaz|

Registered User
لایک‌ها
0
دوست عزیز هر دستگاهی دانل خودشو با فر کانس مخصوص خودش داره! فروشگاهی نمایندگی جایی سوال کن شاید بتونن برات یه کاری کنن! مال من مارک E Blueبود که شر کتیه که پشتیباتنی خوبی داره! دانگلش رو برام تهیه کرد! و العانم دارم استفاده میکنم! 4رومین باریه که شر کت با گارانیت برام تعویض کرده1 البته خراب نشده بودن! من خودم می بردم ! ....:دی اونا هم عوض میکردن! هر سری یه رنگشو میگرفتم!

سلام عزیز

ممنون بابت اطلاعاتی که دادید . ولی یکی از دوستانم دانگلش رو داد و درست کار کرد

بالا