• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش مولتی افکت گیتار الکتریک digitech gnx4 تقریبا نو

وضعیت
موضوع بسته شده است.

duke_nukem

Registered User
لایک‌ها
19
با سلام،یک عدد مولتی افکت digitech gnx4 که فکر کنم از معدود مانده های نوی این مدل هست از خارج اومده و برای اینکه گمرک گیر ندن جای جعبش کیف مخصوصش به قیمت 40$ خریداری شده،یک عدد مموری مخصوصش 2 gb به قیمت 30$ از آمازون واسش اومده(چون این دستگاه تنها مولتی افکت نیست یه استودیو هست واسه خودش و 8 track recorder داره )همچنین پدال اضافه شوندش هم به قیمت 50$ از آمازون خریداری شده که امکانات اونو افزایش می ده،این دستگاه یه دستگاه واقعت خاصه و کسایی که در موردش تحقیق کرده باشن می دونن چی می گم،امکانات این دستگاه فوق العادست و خودم دلم نمیاد بفروشمش ولی خودم یکی دارمش،این دستگاه چون پشت ویترین یه مغازه مونده بوده استثنان استفاده نشده و خیلی کم کار کرده ،خیلیا تو دنیا دنبال این دستگان و تو EBAY می گردن دنبالش،این دستگاه با داشتن پورت های بی نظیرش در واقع یه میکسر هم هست و ورودی و خروجی midi ،ورودی میکروفون phantom power در واقع یه کارت صدای قوی هم هست علاوه بر این یک دسنگاه drum machine قوی هست که با دریافت midi اونو یه فایل drum برای ساخت آهنگ تبدیل می کنه و نام این دستگاه هم workstation هست نه multi effectمثل مدلهای boss...
قیمت پایه دستگاه+کیف+مموری+پدال اضافه+دی وی دی اضافه صداها و نرم افزار=قیمت کاهش پیدا کرد)800
بزودی عکس هم می زارم ولی فعلا عکسهای اینترنتی رو داشته باشیدdigitech_gnx4_04.jpgdigitech_gnx4_03.jpg

a.provider,m.179223,mod.media,th.normal,s.pictures.JPG

Last edited:

sahandmsh

Registered User
لایک‌ها
16
این دستگاه ، معرکست ( البته از نظر صدا G9 Zoom رو ترجیح میدم ) اما این دیجیتک هم واقعاً حرفه ای هستش تو مولتی افکت ها ، حیف که پول ندارم وگرنه می قاپیدم ...
ایشالله خوب بفروشی داداش
آپ حساب کن!

Last edited:

duke_nukem

Registered User
لایک‌ها
19
دم همتون گرم،امپ حرفه ای یکی تازه واسم اومده ولی گرونه 3250 قیمتشه
marshall tsl 122 full lamp 2011 made in england
8 تا لامپ داره،پریروز تستش کردم درامر گوشاش داشت کر می شد واقعا اولین باری بود که صدای گیتار رو کاملا روی صدای درامر حس کردم:blink:

Danial_84

Registered User
لایک‌ها
16
قیمت آخر رو لطف میکنید بگید

farhad1234

Registered User
لایک‌ها
1
واسه منم پی ام کن البته با کلی تخفیف

duke_nukem

Registered User
لایک‌ها
19
بابا نهایت 40-50 بتونم تخفیف بدم
باور کنید ضرر می کنم.چون اینجا شاگردا می گیرنش راحت

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
با BOSS ME-70 عوض میکنید ( با پرداخت تفاوت ) ..

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
آهنگ Dukem Nukem 3D رو بلدی بزنی ؟

Up حساب بشه . D:

Hessam_7800gtx

Registered User
لایک‌ها
70
دادا کف قیمتو واسم پخ میکنی؟؟؟ دیستورشن درست درمون ازش در میاد؟؟؟ یه چیز وحشی میخوام در حد ترکیب mt 2 با ml 2 :دی

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا