duke_nukem
Registered User
- نوشتهها
- 192
- لایکها
- 19
با سلام،یک عدد مولتی افکت digitech gnx4 که فکر کنم از معدود مانده های نوی این مدل هست از خارج اومده و برای اینکه گمرک گیر ندن جای جعبش کیف مخصوصش به قیمت 40$ خریداری شده،یک عدد مموری مخصوصش 2 gb به قیمت 30$ از آمازون واسش اومده(چون این دستگاه تنها مولتی افکت نیست یه استودیو هست واسه خودش و 8 track recorder داره )همچنین پدال اضافه شوندش هم به قیمت 50$ از آمازون خریداری شده که امکانات اونو افزایش می ده،این دستگاه یه دستگاه واقعت خاصه و کسایی که در موردش تحقیق کرده باشن می دونن چی می گم،امکانات این دستگاه فوق العادست و خودم دلم نمیاد بفروشمش ولی خودم یکی دارمش،این دستگاه چون پشت ویترین یه مغازه مونده بوده استثنان استفاده نشده و خیلی کم کار کرده ،خیلیا تو دنیا دنبال این دستگان و تو EBAY می گردن دنبالش،این دستگاه با داشتن پورت های بی نظیرش در واقع یه میکسر هم هست و ورودی و خروجی midi ،ورودی میکروفون phantom power در واقع یه کارت صدای قوی هم هست علاوه بر این یک دسنگاه drum machine قوی هست که با دریافت midi اونو یه فایل drum برای ساخت آهنگ تبدیل می کنه و نام این دستگاه هم workstation هست نه multi effectمثل مدلهای boss...
قیمت پایه دستگاه+کیف+مموری+پدال اضافه+دی وی دی اضافه صداها و نرم افزار=قیمت کاهش پیدا کرد)800
بزودی عکس هم می زارم ولی فعلا عکسهای اینترنتی رو داشته باشید

قیمت پایه دستگاه+کیف+مموری+پدال اضافه+دی وی دی اضافه صداها و نرم افزار=قیمت کاهش پیدا کرد)800
بزودی عکس هم می زارم ولی فعلا عکسهای اینترنتی رو داشته باشید

Last edited: