sirous_sus
Registered User
دوستان یه 313 گرفتم دیگه به این لپ تاپ نیازی ندارم
فروش یا تعویض فقط با گوشی نوت 2 یا ایفون هر سری یا سر میدم یا سر میگیرم با چیز دیگه ای تعویض نمیشه
مشخصات
پردازنده
Core 2 Duo اشتباه نکنم 8400 با فرکانس 2.4
ram 4 gig
hdd 320
Processor: Intel Core 2 Duo 2.4 GHz
Screen Size: 13.3 TFT active matrix (1280 x 800)
Memory: 2 GB (1 GB x 2) / 4 GB (max) به 4 ارتقا یافته
Hard Drive: 160 GB, 5400 rpm به 320 ارتقا یافته
Optical Drive: 8x SuperDrive (DVD±R DL/DVD±RW/CD-RW)
Integrated Features: Stereo Speakers, Microphone, iSight Webcam
Networking: Gigabit Ethernet (10/100/1000), Airport Extreme Wi-Fi 802.11n draft, Bluetooth
این لپ تاپ رمش به 4 گیگ آپگرید شده و هاردش به 320 گیگابایت
از لحاظ باطنی سالم سالم و روبراه از وایرلس تا بلوتوث دوربین رایتر و.... از لحاظ ظاهری یه عیب هایی داره که مشخص کردم
باطریش توی مک با واریلس روشن بالای یک ساعت جواب میده و سلامتش بالای 70 درصده تو عکس ها مشخص کردم
همراهش یک عدد مبدل DVI اورجینال که الان حدود 200 تومن قیمتشه خریداری شده از سایت نقش ( وارد شده از اپ استور ) + کنترل اصلی + یک مبدل HDMI که کاملا تست کردم باهاش روی ال ای دی 46 اینچ خودم.ن راحت و کامل تصویر پر میکنه بدون افت سرعت ( خودم 35 خریدم ) + یک موس فیک البته سیمشو با سیم رابط ایفون عوض کردم واقعی تر به نظر برسه
جعبه لوازم حتی تیکه دوم شارژر آکبند موجوده
روی هارد لپ تاپ برنامه های مک کپی شده
یکی مونده به نسخه آخر مک هم روش نصبه + ویندوز 7 با اپدیت هاش فول برنامه
برای کسایی که قدرت خرید مک بوک پرو های گرون قیمت ندارن انتخاب خوبی چون واقعا هنوز کلاس داره
و حالا تصاویر کامل و واضح

تصاویر با کیفیت ترهم دارم کسی خواست براش اپلود کنم
قیمت پایه 1050 میلیون تومن با لوازم
این قیمت پایه می باشد بدون باطری رم 1 گیگ هارد 160 یکی از بچه ها زده 1.5 ولی من توقعم کمه
گام افزایش 20 هزار تومان
فروش یا تعویض فقط با گوشی نوت 2 یا ایفون هر سری یا سر میدم یا سر میگیرم با چیز دیگه ای تعویض نمیشه
مشخصات
پردازنده
Core 2 Duo اشتباه نکنم 8400 با فرکانس 2.4
ram 4 gig
hdd 320
Processor: Intel Core 2 Duo 2.4 GHz
Screen Size: 13.3 TFT active matrix (1280 x 800)
Memory: 2 GB (1 GB x 2) / 4 GB (max) به 4 ارتقا یافته
Hard Drive: 160 GB, 5400 rpm به 320 ارتقا یافته
Optical Drive: 8x SuperDrive (DVD±R DL/DVD±RW/CD-RW)
Integrated Features: Stereo Speakers, Microphone, iSight Webcam
Networking: Gigabit Ethernet (10/100/1000), Airport Extreme Wi-Fi 802.11n draft, Bluetooth
این لپ تاپ رمش به 4 گیگ آپگرید شده و هاردش به 320 گیگابایت
از لحاظ باطنی سالم سالم و روبراه از وایرلس تا بلوتوث دوربین رایتر و.... از لحاظ ظاهری یه عیب هایی داره که مشخص کردم
باطریش توی مک با واریلس روشن بالای یک ساعت جواب میده و سلامتش بالای 70 درصده تو عکس ها مشخص کردم
همراهش یک عدد مبدل DVI اورجینال که الان حدود 200 تومن قیمتشه خریداری شده از سایت نقش ( وارد شده از اپ استور ) + کنترل اصلی + یک مبدل HDMI که کاملا تست کردم باهاش روی ال ای دی 46 اینچ خودم.ن راحت و کامل تصویر پر میکنه بدون افت سرعت ( خودم 35 خریدم ) + یک موس فیک البته سیمشو با سیم رابط ایفون عوض کردم واقعی تر به نظر برسه
جعبه لوازم حتی تیکه دوم شارژر آکبند موجوده
روی هارد لپ تاپ برنامه های مک کپی شده
یکی مونده به نسخه آخر مک هم روش نصبه + ویندوز 7 با اپدیت هاش فول برنامه
برای کسایی که قدرت خرید مک بوک پرو های گرون قیمت ندارن انتخاب خوبی چون واقعا هنوز کلاس داره
و حالا تصاویر کامل و واضح

تصاویر با کیفیت ترهم دارم کسی خواست براش اپلود کنم
قیمت پایه 1050 میلیون تومن با لوازم
این قیمت پایه می باشد بدون باطری رم 1 گیگ هارد 160 یکی از بچه ها زده 1.5 ولی من توقعم کمه
گام افزایش 20 هزار تومان