• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش مین بورد rampage iv extreme black edition

majid_m163

Registered User
لایک‌ها
149
سلام .

یک عدد مین بورد rampage iv extreme black edition آکبند موجود هست با گارانتی سه ساله سازگار .

قیمت : 1950 .

تهران تحویل حضوری .

جهت تحویل حضوری پ.خ دهید .

عکس :

فایل های ضمیمه

• IMG_20140215_170036411_HDR (Large).jpg
    IMG_20140215_170036411_HDR (Large).jpg
    183 KB · نمایش ها: 28

majid_m163

Registered User
لایک‌ها
149
ن
نمیدونم دقیقا این لینک هارو به چه دلیل گذاشتید یه سریاش که قیمت دلاریشه و یه سریاشم که تست هاش هست .

ولی من یه شفاف سازی در مورد قیمت بکنم . اونم اینکه . بعضیا میان میگن بعضی از سایتا از شما 130 ارزون تر گذاشتن . خب اگر گذاشته که بد نیست بخرید . از منم نمیخرید که گرونتر میفروشم . ولی همینم بگم که یه دوستی مثل من یدونه از همینا داره که 2300 میده به هیچ وجهم پایینتر ازش نمیده .

xxx2

Registered User
لایک‌ها
88
ن

نمیدونم دقیقا این لینک هارو به چه دلیل گذاشتید یه سریاش که قیمت دلاریشه و یه سریاشم که تست هاش هست .

ولی من یه شفاف سازی در مورد قیمت بکنم . اونم اینکه . بعضیا میان میگن بعضی از سایتا از شما 130 ارزون تر گذاشتن . خب اگر گذاشته که بد نیست بخرید . از منم نمیخرید که گرونتر میفروشم . ولی همینم بگم که یه دوستی مثل من یدونه از همینا داره که 2300 میده به هیچ وجهم پایینتر ازش نمیده .
چقدر سوضن زیاد شده تو این انجمن مگه نه دوست عزیز:)
من اصلا کاری به قیمت نداشتم فقط لینکهای ریویو و نظرات کاربران رو قرار دادم تا بقیه با این بورد اشنا بشن.

majid_m163

Registered User
لایک‌ها
149
چقدر سوضن زیاد شده تو این انجمن مگه نه دوست عزیز:)
من اصلا کاری به قیمت نداشتم فقط لینکهای ریویو و نظرات کاربران رو قرار دادم تا بقیه با این بورد اشنا بشن.
نه من اصلا قصد تند حرف زدن با شما رو نداشتم . چون از دیروز تا حالا یه سری از دوستان پ.خ دادن گفتن که چرا انقدر گرون میدی . منم گفتم یه شفاف سازی در مورد قیمت بکنم برای همه دوستان .

بالا