• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش مین عتیقه مربوط به دوره کورش کبیر ( سالم و نو )

hesam_k69

Registered User
لایک‌ها
120
دوستان گرامی بنده یک مین آمریکایی عتیقه دارم برا فروش که بصورت آنبورد دارای سی پی یوی 80386 هست و فرکانس کاریش 33 مگاهرتز هست این مین تا 16 مگ رم simm نسل اول رو پشتیبانی میکنه جایه سوکت خالی مربوط به سی پی یو نیست جای یه پردازنده کمکی هست که خودتون میتونید اضافه کنید برای کارایی بهتر سیستم . برای تصویر و صدا هم باید کارت isa براش تهیه کنید و همچنین هارد .. نو بوده و سالم هست با سیستم پنتیوم 1 هم تعویض دارم اگه کسی خواست .. برا فروشم قیمت پیشنهادیه قیمتش دستم نیست ..

238v10cn3vdotob306xo.jpg

IR_Titan

Registered User
لایک‌ها
125
:general609::general706:

fireinpole

Registered User
لایک‌ها
936
دوست عزیز این عتیقست اگه سالمه قیمت بالاتری نسبت به پنتیوم وان داره

hesam_k69

Registered User
لایک‌ها
120
دوست عزیز این عتیقست اگه سالمه قیمت بالاتری نسبت به پنتیوم وان داره
ممنون از راهنماییت داداش جالب اینجاس پردازندش رو زمانی amd زده که در کل جزئی از شرکت اینتل بوده و اون جای سوکت خالی برای کمک پردازنده i387 بوده که کارش پردازش عملیات ریاضی ممیز شناور بوده .. مثل اینکه بعضی باضی های قدیم مثل quake باید این پردازنده روشون بوده تا اجرا بشن . خیلی جالبه حالا نسل بعد این میشه 80486 که فرکانشون تا 100 مگاهرتز هم میره متاسفانه فعلا کارت تصویر isa و هاردی که سازگار باشه باهاش رو پیدا نکردم هاردش به ظاهر تا 40 مگ بیشتر نبوده :general304: 40 مگ رو کجای دلم بزارم ؟. مین نو بوده و اصلا استفاده نشده ماله یه بنده خدایی بود دادش به ما :general406: حالا زیاد تو بحث مادیات نستیم ما ولی خوب اگه کسی پنتیوم وان هم داشت بده ما کارمون راه بیوفته میدیم بهش :D

Kingarthor

Registered User
لایک‌ها
558
داداش هارد 40 مگ تو دستوبالم نیستش
اگر 4ترا بخوای میتونم ریدف کنم براش :general304:

و سوال بعدی ورودی برقش چی هستش مانیتور کیبورد موس و ..... کجاش باید زد؟؟؟؟!؟!؟؟!؟؟!؟؟!
:general405:eek:_O:general506::general505::general408::cool::general107::general106:

hesam_k69

Registered User
لایک‌ها
120
خخخخخخخخخخخخ :D ورودی برقش والا به صورت عمودی کنار پایه های رم هست پاور هاشو من دیدم . این مین ها به صورت جامپر دیکه کلید نمیخوره واسه روشن کردن .کلید پاور مربوط وصله به پاور ساپلی که براش میگیری .. کنار فیش برق هم جایه کیبورد فیش بزرگ قدیمی هست که یک نسل عقب تر از درگاه ps/2 بوده . واسه اضافه کردن موس هم باید یه کارت isa براش تهیه کنی که خروجی کام و پورت ال پی تی بهت بده و از پورت کام بهش موس وصل کنی :general208::D واسه صدا و تصویر هم که باید دوباره کارت isa بگیری براش و همچنین اضافه کردن هارد و فلاپی رام هم کارت isa میخواد .. واسه همینه شصت تا اسلات isa داره .. به احتمال خیلی قوی ناصر الدین شاه با این doom زده :general705:

hesam_k69

Registered User
لایک‌ها
120
کیبورد و رم و پاورشو دارم متاسفانه چیزایه دییگشو پیدا نکردم واسه همین اگه کسی بخواد ردش میکنم مین بورد رو .. کیبوردش اصله آمریکاس لا مصب 7 کیلو وزنشو معلوم نیست چی داخلشه :D. اینقده کیفیت ساختش بالاس که خودم الان دارم با تبدیل واسه کامپیوتر خودم استفاده میکنم:general509: .. واقعا دمه آمریکا گرمه با اینکه ماله عهد بوووق بوده ببین چه کیفیتی داره :general106:
5zto7ooemwqgzuvfauev.jpg

vr7vklgwhr5mjt0icm8w.jpg

YosefFaraji

Registered User
لایک‌ها
1,434
من حدود 10سال پیش یه سیستم قدیمی داشتم مفت ردش کردم رفت.مینش یه چیزی مثل مین شما بود.مانیتور و یه کیبرد قدیمی هم همراهش بود.از این فلاپی بزرگا میخورد.اصلا نمیدونستم چطوری میشه باهاش کارکرد.فکر کنم dos بود

hesam_k69

Registered User
لایک‌ها
120
سلام.کیبورد خالی فروش داری؟؟
والاعرضم به حضورتون اگه نتونم سیستم رو تکمیل کنم شابد بزارم برا فروش .. ولی فعلا خودم دارم استفاده می کنم نمک گیر شدم .. لامصب یه صدایه خوشگلی داره که نگو :D وقتی دکمه هارو فشار میدی

من حدود 10سال پیش یه سیستم قدیمی داشتم مفت ردش کردم رفت.مینش یه چیزی مثل مین شما بود.مانیتور و یه کیبرد قدیمی هم همراهش بود.از این فلاپی بزرگا میخورد.اصلا نمیدونستم چطوری میشه باهاش کارکرد.فکر کنم dos بود

داداش اینا رو بخوای جنع کنی باید یه پنتهاوس بزرگ بگیری بدی یه ویترین خیلی بزرگ برات بسازن از سال 1980 به جولو توش قطعه بچینی و اسم گزاری کنی :D مشتی با این کلبه های درویشی که ما داریم 4 تا از این چیزا بریزی توش خونت شده آشغال دونی نمیتونی نفس بکشی توش .. ماشالله با این منزلایی بزرگی که ما داریم و همچنین جیبای پر بول حتما موفق میشیم :general509:

m457

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
53
سلام
یادش بخیر
سر کلاسهای ما 8086 بود که Dos و PE2 و Foxpro باهاش کار می کردیم.سال دوم با 80386 و 80486 ویندوز 3.1 را نصب و کار می کردیم در سال 76
یادش بخیر
2 تا کیس داشتم تو زیرزمین مغازه که پنتیوم 133 بود سالم. چون بدردم نمی خورد یک روزی پل ورودی آموزشگاه همسایه را دزدیده بودن و نمی توانست ماشینش را ببره تو حیاط آموزشگاهش
منم این 2تا کیس را گذاشتم تو جوب بجای پل و فرداش 2تا کیسهم دزدیده بودند

hesam_k69

Registered User
لایک‌ها
120
عمو اینجا منطقه نظامیه عکس برداری ممنوعه :D

سلام
یادش بخیر
سر کلاسهای ما 8086 بود که Dos و PE2 و Foxpro باهاش کار می کردیم.سال دوم با 80386 و 80486 ویندوز 3.1 را نصب و کار می کردیم در سال 76
یادش بخیر
2 تا کیس داشتم تو زیرزمین مغازه که پنتیوم 133 بود سالم. چون بدردم نمی خورد یک روزی پل ورودی آموزشگاه همسایه را دزدیده بودن و نمی توانست ماشینش را ببره تو حیاط آموزشگاهش
منم این 2تا کیس را گذاشتم تو جوب بجای پل و فرداش 2تا کیسهم دزدیده بودند
مشتی والا بنده دنبال یه پنتیوم یک میگردم با این تفاسیر شما این ملت همیشه پولدرار به عنوان عتیقه بودن میخوان جیبای قراضه ی منو با مبلغ های هنگفت خالی کنن :general208::D البته ما هم مفت خور نیستیم ها ولی خوب در حد جیبمون میخوایم قدم برداریم اجازه نمیدن ;)

بالا