• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش نوت بوک دل INSPIRON n5010

وضعیت
موضوع بسته شده است.

core i5

Registered User
لایک‌ها
2,316
دوستان سلام
تمیز و کم کارکرد بدون کارتن همراه با درایور یک عدد کیف و یک عدد موس و یک عدد کول پد که عکسش هم نهایتا تا امشب آپ میشه

core i5 2.4up to 2.9
ram 4 g ddr3
hdd 500
vga 5470 1 gig
batry 2 h up to 3h
قیمت فروش فوری 730 نسبت به قیمت روز افزایش دلار2300 شده

درجواب یکی از دوستان باید بگم که بله درست میفرمایید من این لب تاب رو حدودا 1 ماه چیش از همین فروم خریدم

Last edited:

salar_khan

Registered User
لایک‌ها
10
گارانتی داره دوست من .....

P aYa M

Registered User
لایک‌ها
0

MehdiOmnia

Registered User
لایک‌ها
215
يكم وضعيتش مبهمه ولي با اين حال
مدت كاركرد دوست من ؟ (نوع كاربريش چي بوده ؟)
شما كدوم شهري ؟
چرا جعبه نداره ؟
اگر تهران هستيد امكان ديدن حضوري هست ؟
لينك از بقيه مشخصات لپ تاپ مثل گرافي و كيفيت صفحه و باتري و اينا
چرا كيفش hp هست ؟
"
ارانتیش رو نمیدونم مونده یا نه چون شرکتی هست" جواب منطقي نيست بالاخره برگه گارانتي داره ؟ و روي اون درج شده ديگه انقضاي گارانتيش ؟ يا نداره كه اگرم نداره برگه خريد داره ديگه از هر شركتي هم كه باشه بشه رفت دم درش . ها ؟
لوازم اضافي رو چقدر حساب ميكنيد ؟ و چه چيزهايي رو شامل لوازم اضافي ميدونيد (مثلا موس جزوه لوازم اضافي هست و كيفش نيست ؟ يا هردوش هستند)
من اگر جعبه داشته باشه يا بتوني براش يه جعبه خوب گير بياري به قيمت پايه ميخرم البته اون ابهاماتمم بايد برطرف بشه البته حضوري اگر شد شايدم همينطوري ازتون بردارم

ببينيم خدا چي ميخواد

core i5

Registered User
لایک‌ها
2,316
سلام
این مدل 5010 هست نه 5110 !!!![/
QUOTE]

کاملا حرف شما درسته عزیز ولی خوب اگه بدونید تعویض تیتر تاپیک دردسرداره

تا اونجا که منم میدونم 5010/ 5470
5110 / gt525 هست[/
QUOTE]
شما هم همینطور
يكم وضعيتش مبهمه ولي با اين حال
مدت كاركرد دوست من ؟ (نوع كاربريش چي بوده ؟)
شما كدوم شهري ؟
چرا جعبه نداره ؟
اگر تهران هستيد امكان ديدن حضوري هست ؟
لينك از بقيه مشخصات لپ تاپ مثل گرافي و كيفيت صفحه و باتري و اينا
چرا كيفش hp هست ؟
دئست عزیز احیاننا شما سری جدید پوارو رو که نگاه نمیکنیین
باطریش در حد اینکه 2ساعت باهاش فیلم نگاه کنی یا اینترنت بری یا بازی کنی و در حالت استفاده های معمولی تر 3 ساعت چون اصلا به باطریش کاری ندارم و جدا نگهداری میشه و هفته ای یک بار شارژ و دشارژ میشه
دوست عزیز شما یکم دیدتون وصیع تر باشسه میبینین که تو مشخصاتم در زیر آواتار تهران داره بوق میزنه البته بین تهران و کرج درست تر هست
چون جعبه نداره نمیشه که استفاده کرد درسته گناه داره بدونم جعبه استفاده کرد (یا بنی اسرایئل )
حضوری هم شما تشریف بیارین شهر قدس در خدمتم
کیفش رو با موس و کول پد جدا خریدم که طرف کیف خوب مدل دل نداشت من هم اچ پی گرفتم که فکر نکنم اینم جرم محسوب شه بازم شماببخشید دیگه تکرار نمیشه
اینم 2 تا لینک
Dell Inspiron 15R N5010 - reviews - Notebooks - All Purpose - PC World Australia
DELL Inspiron N5010 - Intel Core i5- 2.26 GHz,Windows 7, 4GB RAM,500GB HDD - China DELL Inspiron N5010 - Intel Core i5- 2.26 GHz,Windows 7, 4GB RAM,500GB HDD, DELL Inspiron N5010 i5, DELL Inspiron N5010 Core i5 Manufacturer, Trading Company - 2636488

"
ارانتیش رو نمیدونم مونده یا نه چون شرکتی هست" جواب منطقي نيست بالاخره برگه گارانتي داره ؟ و روي اون درج شده ديگه انقضاي گارانتيش ؟ يا نداره كه اگرم نداره برگه خريد داره ديگه از هر شركتي هم كه باشه بشه رفت دم درش . ها ؟
لوازم اضافي رو چقدر حساب ميكنيد ؟ و چه چيزهايي رو شامل لوازم اضافي ميدونيد (مثلا موس جزوه لوازم اضافي هست و كيفش نيست ؟ يا هردوش هستند)
من اگر جعبه داشته باشه يا بتوني براش يه جعبه خوب گير بياري به قيمت پايه ميخرم البته اون ابهاماتمم بايد برطرف بشه البته حضوري اگر شد شايدم همينطوري ازتون بردارم

ببينيم خدا چي ميخواد

دوست عزیز وقتی میگم کارتن نداره یعنی برگه گارانتی و کارتن و فاکتور نداره کلا همینه با لوازمی که با لا گفتم

core i5

Registered User
لایک‌ها
2,316
قیمتش خیلی مناسبه

مرسی برادر منم قیمت پایه منصفانه گذاشتم که بالاتر بره ولی خوب دوسنتان پ ت فکر میکنن که فروشنده قیمت پایه رو همون قیمت سقف یا حتی پایینتر هم میگن اینه دیگه تو این وضعیتی کهع یه هارد 500 که 50 بود رو 150 میفروشن

خدمت دوستان عرض شود که قیکت خارج از مزایده 700 هست

DesertRose

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
377
عنوان تغییر یافت / اصلا هم کار سختی نیستش که این همه زحمت دادین به خودتون و مجبور شدین توی چند پست برا خریداران توضیح بدین فقط کافی بود به من pm میدادین

لطف کنید قیمت خارج از مزایده و موارد دیگر رو هم یکبار در پست اول هم قرار بدین

با تشکر

core i5

Registered User
لایک‌ها
2,316
عنوان تغییر یافت / اصلا هم کار سختی نیستش که این همه زحمت دادین به خودتون و مجبور شدین توی چند پست برا خریداران توضیح بدین فقط کافی بود به من pm میدادین لطف کنید قیمت خارج از مزایده و موارد دیگر رو هم یکبار در پست اول هم قرار بدین با تشکر
ممنون عزیز

MehdiOmnia

Registered User
لایک‌ها
215
فكر كنم من حدود 10 تا سوال پرسيدم
ولي شما همش يه خط جواب داديد حالا اون يه خط هم تقريبا سه تا سوال رو جواب ميداد ولي بقيه هنوز بي جواب مونده ها

core i5

Registered User
لایک‌ها
2,316
تهران -مدت کارکرد تقریبا 7 ماه-
چون گم شده
لینک قبلا گذاشتم
چون تو کیف های بازار این بهترین بود
لوازم اضافی هم به قیمت تقریبیه 40 تومن

690 مشتری داره زیر 700 نمیفروشم

وضعیت
موضوع بسته شده است.