خارج فروم فروخته شد. با سپاس از همه دوستان
Lepton Registered User تاریخ عضویت 12 فوریه 2005 نوشتهها 290 لایکها 49 محل سکونت همدان 31 مارس 2019 #1 خارج فروم فروخته شد. با سپاس از همه دوستان Last edited: 5 آپریل 2019
A amirbarca Registered User تاریخ عضویت 5 جولای 2007 نوشتهها 255 لایکها 97 1 آپریل 2019 #2 ساخت کجان؟ منو فارسی و گارانتی داره؟
Lepton Registered User تاریخ عضویت 12 فوریه 2005 نوشتهها 290 لایکها 49 محل سکونت همدان 1 آپریل 2019 #3 سلام. ساخت تایوان هست. گارانتی نداره. منو فارسی رونمی دونم کجا رو باید چک کنم؟
A amirbarca Registered User تاریخ عضویت 5 جولای 2007 نوشتهها 255 لایکها 97 2 آپریل 2019 #4 به نقل از Lepton : سلام. ساخت تایوان هست. گارانتی نداره. منو فارسی رونمی دونم کجا رو باید چک کنم؟ کلیک کنید تا بازشود... کجاش نوشته ساخته تایوان؟ پشته گوشی نوشته ساخته کجان؟مطمئنید؟ آخه همشون ساخته ویتنامه. یه عکس از پشتش بزارید. Last edited: 2 آپریل 2019
به نقل از Lepton : سلام. ساخت تایوان هست. گارانتی نداره. منو فارسی رونمی دونم کجا رو باید چک کنم؟ کلیک کنید تا بازشود... کجاش نوشته ساخته تایوان؟ پشته گوشی نوشته ساخته کجان؟مطمئنید؟ آخه همشون ساخته ویتنامه. یه عکس از پشتش بزارید.
Lepton Registered User تاریخ عضویت 12 فوریه 2005 نوشتهها 290 لایکها 49 محل سکونت همدان 2 آپریل 2019 #5 به نقل از amirbarca : کجاش نوشته ساخته تایوان؟ پشته گوشی نوشته ساخته کجان؟مطمئنید؟ آخه همشون ویتنامه. یه عکس از پشتش بزارید. کلیک کنید تا بازشود... بله دیدم ویتنام هستش. چون برچسب داره خوب زیرش معلوم نبود. الان دقیق چک کردم ویتنام هست. ممنون که اصلاح کردید.
به نقل از amirbarca : کجاش نوشته ساخته تایوان؟ پشته گوشی نوشته ساخته کجان؟مطمئنید؟ آخه همشون ویتنامه. یه عکس از پشتش بزارید. کلیک کنید تا بازشود... بله دیدم ویتنام هستش. چون برچسب داره خوب زیرش معلوم نبود. الان دقیق چک کردم ویتنام هست. ممنون که اصلاح کردید.
pwhite کاربر تازه وارد تاریخ عضویت 17 فوریه 2018 نوشتهها 41 لایکها 8 3 آپریل 2019 #6 داداش قیمت نهایی رو ارسال کنید ممنونم Sent from my iPhone using Tapatalk