angelical4076
Registered User
فروخته شد...از مدیران عزیز خواهش میکنم تاپیک رو به آرشیو منتقل کنند...
Last edited:
خریدارم 1750
سلام داداش وقتی ذکر شده گوشی با لیف تایمر صفر یعنی واسه فروشنده ی موبایل گوشی آکبند در حد تست...در ضمن هر کس اختیار مال خودش رو داره شاید دوستان بخوان 1000 تومان زیر فی بازار بدند ولی من واسه گوشی که حتی 1ثانیه هم بیرون از خونه برده نشده و حتی گرد و خاک هم روش نداره این قیمت نمیفروشمسلام.داداش قیمت خیلی بالاس.الان زیر۱۷۵۰چندتاتوهمین سایت پیدامیشه.ایشاله خوب بفروشی
پول پوست هم لابد با من؟ کیک و نوشابه هم بفرسته؟
سلام داداش حق با شماست قیمت بالاست ... هم شما مختاری توی قیمت دادن هم من مختارم توی فروختن...کسی که خریدار واقعی باشه با یک نگاه میفهمه قیمت چجوریاستGheymat kheiiiiliii balast
سلام داداش وقتی ذکر شده گوشی با لیف تایمر صفر یعنی واسه فروشنده ی موبایل گوشی آکبند در حد تست...در ضمن هر کس اختیار مال خودش رو داره شاید دوستان بخوان 1000 تومان زیر فی بازار بدند ولی من واسه گوشی که حتی 1ثانیه هم بیرون از خونه برده نشده و حتی گرد و خاک هم روش نداره این قیمت نمیفروشم
داداش پیغام کردم برات...منظورم از لایف تایمر مدت زمان مکالمه ی گوشی از زمان ساخت تا به حال هستشاین به قول شما life timer رو از کجا باید فهمید؟!
داداش پیغام کردم برات...منظورم از لایف تایمر مدت زمان مکالمه ی گوشی از زمان ساخت تا به حال هستش
داداش اونی که نوشته کد مربوط به تنظیمات و...*#*#4636#*#* فکر کنم این کد باشهاز این مواردی که فرستادین دقیقا کدوم یکیش میشه؟
داداش قیمت خوبه صفرش بین2mو 2200 هستش