سلام
دوستان یک عدد نوکیا 300 .(asha 300). موجود میباشد حدود 6 ماه دست بندس هیچ مشکلی تا به حال نداشته قبل اونم دست یکی از
دوستانم بوده که بنده گوشی رو ازشون خریداری کردم...گوشی حدود یک سال کار کرده...
گوشی از نظر فنی سالم و هیچ مشکلی نداره....
از نظر ظاهری هم اعداد 1.2.3 روشون مثل یه خط رنگش رفته که تو عکس مشخصه..گوشه های بالای گوشی مقداری رنگش رفته که تو
عکس ها معلومه بالای گوشی هم یه بار از دست بنده افتاد
مقداری خط جزئی برداشت(گوشی کلن تو گارد بوده فقط یه بار از گارد در
اوردم که اینجوری شد)زیره صفحه هم مقداری گرد و غباره(فقط این دوست ما یه بار گوشی رو برا تمیز
کردن باز کردن اونم خودش باز کرده گوشی به هیج وجه تعمیر نشده)...درب پشت گوشی هم یه طرفش خاراش شیکسته اونم به دلیل
ناشی بودن اینجوری شده دره پشت بد باز کردم که متاسفانه اینجوری شد
...صفحه گوشی هیچگونه خط و خشی نداره از همون اول
محافظ صفحه روش بود...
گوشی کارتن/شارژر/هنذفیری همه چی موجوده
کرج و تهران تحویل حضوری داریم بقیه شهر ها هم پست میکنم....
قیمت نو گوشی 349(لینک)خودتون یه قیمت منصفانه بدید...
علت فروش هم یک عدد htc nexus one خریداری شده دیگه این به کارم نمیاد گزاشتم برا فروش

...UP...
...UP...
دوستان یک عدد نوکیا 300 .(asha 300). موجود میباشد حدود 6 ماه دست بندس هیچ مشکلی تا به حال نداشته قبل اونم دست یکی از
دوستانم بوده که بنده گوشی رو ازشون خریداری کردم...گوشی حدود یک سال کار کرده...
گوشی از نظر فنی سالم و هیچ مشکلی نداره....
از نظر ظاهری هم اعداد 1.2.3 روشون مثل یه خط رنگش رفته که تو عکس مشخصه..گوشه های بالای گوشی مقداری رنگش رفته که تو
عکس ها معلومه بالای گوشی هم یه بار از دست بنده افتاد
اوردم که اینجوری شد)زیره صفحه هم مقداری گرد و غباره(فقط این دوست ما یه بار گوشی رو برا تمیز
کردن باز کردن اونم خودش باز کرده گوشی به هیج وجه تعمیر نشده)...درب پشت گوشی هم یه طرفش خاراش شیکسته اونم به دلیل
ناشی بودن اینجوری شده دره پشت بد باز کردم که متاسفانه اینجوری شد
محافظ صفحه روش بود...
گوشی کارتن/شارژر/هنذفیری همه چی موجوده
کرج و تهران تحویل حضوری داریم بقیه شهر ها هم پست میکنم....
قیمت نو گوشی 349(لینک)خودتون یه قیمت منصفانه بدید...
علت فروش هم یک عدد htc nexus one خریداری شده دیگه این به کارم نمیاد گزاشتم برا فروش

...UP...
...UP...
Last edited: