• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش هارددیسکهای اینترنال( کارکرده)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

lordpc

Registered User
لایک‌ها
64
فروش فوری5 عدد هارد دیسک اینترنال ساتا2 5 عدد هارد دارم که مشخصاتش رو زیر نوشتم چون میخوام اینترنال 3 ترا بخرم دارم میفروشمشون.کاملا سالم و اکازیون هم هستن. 2 عدد هارد دیسک 250 گیگ مکستور 1 عدد هارد هیتاچی 500 گیگ 1 عدد هارد 1 ترا سامسونگ 1 عدد هارد 1 ترا هیتاچی پیشنهاد قیمت بدید لطفا

قیمتهای پایه هم اینطور هست خیلی دست پایین گرفتم(قیمت پایینتر نمیدم) :
250 گیگ ها هر کدوم به قیمت 80 تومن
1 ترا ها هر کدام به قیمت 120 تومن
500 گیگ به قیمت 95 تومن

Last edited:

sunset-man

Registered User
لایک‌ها
766
دوست عزیز پی ام دادم خدمتتون

data4u

Registered User
لایک‌ها
658
سلام

اگر امکانش هست از یکترابایتی ها با نرم افزار HDTune تست بزارید...

Aventador J

Registered User
لایک‌ها
418
به شرط سلامت همه هاردها پايه برا من
البته بعد از گذاشتن تست و عكس از كالا

Pooriya.a

فروشنده معتبر
لایک‌ها
505
سلام

برای اجرایی هرچه بهتر قوانین از شما خواهشمندم عکس با نام کاربری + شات تست توسط HDTUNE رو حتما اپلود کنید ! (طبق قانون 24ساعت مهلت برای قرار دادن عکس با نام کاربری وجود داره بعد از 24ساعت تاپیک قفل/آرشیو خواهد شد !! )

موفق و موید باشید / ارادتـــــــــ

lordpc

Registered User
لایک‌ها
64
تست HD Tune رو میذارم ولی عکس از هارد ها فعلا مقدور نیست چون وصل به کامپیوترم هست و چند روز دیگه که هارد 3 ترا جدید خریدم و فایلهام رو انتقال دادم روش عکس میذارم.زیر قیمتهایی هم که تو پست اول گذاشتم قیمت ندید چون هارد الان قیمتش خیلی بالارفته و خودتون میدونید ارزونتر مقدور نیست.اون دوتا هارد 250 تایی هم چون Raid 0 کردم فعلا نمیتونم از سیستم جدا کنم تا یه هارد دیگه جاش بخرم.

evenger

Registered User
لایک‌ها
338
درود

به شرط تست همش 510 تومن

یا حق

happy_crow

Registered User
لایک‌ها
10
۱ترا به شرط تست ۱۳۰ هستم. کدوم شهرید؟

Sent from my MT11i using Tapatalk 2

hosseinva

Registered User
لایک‌ها
207
یک ترا میخوام داداش pm دادم خدمتتون

lordpc

Registered User
لایک‌ها
64
درود

به شرط تست همش 510 تومن

یا حق
من کرجم شما کجایید؟

متقاضی زیاد هست فردا پسفردا هارد 3 ترا میخرم و اطلاعاتم رو انتقال میدم روی اون بعد در خدمت دوستانی که درخواست خرید دادند هستم فعلا منتظر بمونید.

Last edited:

ARR@W

کاربر فعال بازارچه
کاربر فعال
لایک‌ها
3,285
تست HD Tune رو میذارم ولی عکس از هارد ها فعلا مقدور نیست چون وصل به کامپیوترم هست و چند روز دیگه که هارد 3 ترا جدید خریدم و فایلهام رو انتقال دادم روش عکس میذارم.زیر قیمتهایی هم که تو پست اول گذاشتم قیمت ندید چون هارد الان قیمتش خیلی بالارفته و خودتون میدونید ارزونتر مقدور نیست.اون دوتا هارد 250 تایی هم چون Raid 0 کردم فعلا نمیتونم از سیستم جدا کنم تا یه هارد دیگه جاش بخرم.
استارتر محترم.
بدون ارائه عکس از کالا تاپیک بسته خواهد شد و ارائه تست ها به تنهایی کافی نیست. هنگامیکه تصمیم برای فروش کالایی می گیرید ابتدا قوانین را مطالعه بفرمایید. در ضمن چون تاپیک شما مزایده نیست در صورتیکه خریداری به قیمت پایه درخواست خرید دهد بایستی در عرض چند ساعت تکلیف فروش را معین کنید و تا چند روز نمی توانید فروش را ادامه دهید.

.........
1 تــرا اگه تهرانی حضوری به قیمت پایه خریدارم ممنون
مشکل کاربرانی مثل شما عدم مطالعه قوانین بازارچه ایست که در آن قصد فعالیت دارید.
http://forum.persiantools.com/t227145.html
در قوانین به صراحت آمده است:"بخش بازارچه صرفا فقط برای خرید و فروش محصول میباشد و در صورت ایجاد تاپیک به غیر از این عنوان تاپیک مربوطه حذف خواهد شد ."
در ضمن هیچ کاربری به دلیل ایجاد تاپیک نامربوط در اولین مرتبه بن نمی شود. پست شما هم به دلیل استفاده از الفاظ توهین آمیز حذف شد و طبق قوانین با شما رفتار خواهد شد.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا