• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش هارد اکسترنال 1 ترا بایت Segate با اطلاعات روی آن (به انتخاب شما)

faragig

Registered User
لایک‌ها
40
یه هارد اکسترنال Segate free agent 1TB USB2 دارم خیلی تمیزه ، ضربه خوردگی به هیچ وجه نداره ( خطو و خش بسیار کم داره) ، گارانتیش تموم شده جعبه هم نداره ، آدابتور و USB داره.

یک ترا بایت اطلاعات روشه که میتونین از داخل سایتم انتخاب کنید
faragig.in

لیستی به صورت اکسل ندارم پس از همون آدرس بالا که دادم انتخاب کنید

290 تا سریال خارجی

1 ترا بایت انیمه و انیمشن

قیمت پایه برای هارد و اطلاعات روش : 220 هزار تومان

هارد 160 تومن
اطلاعات 60 تومن 1 TB

فروش اطلاعات هم زوریه.:D. یعنی هارد خالی به فروش نمیره..فرمت فیلم ها و سریال ها MKV با کیفیت عالی 480 و 720p هست. در ضمن اگر کسی میگه که اطلاعاتت گرونه میتونه بره Divx بخره گیگی 30 40 تومن .که دسته آخر هم باید فضای بیشتری داشته باشه برای خرید Divx هم قیمت آخرش هیچ فرقی نمیکنه با قیمت من.

برای هماهنگی بیشتر تماس بگیرید : 09352977746

تصاویر هارد

5rn21kjucu7gf7ayq9.jpg

5dfm4mynn7r15pusspl2.jpg

Last edited:

commander

Registered User
لایک‌ها
406
اولا از قیمت روی قیمت فروش هاردتان نظری ندارم ولی به شخصه خودم خیلی اهل دیدن سریال هستم و یه آرشیو نسبتا خوب هم دارم
اولش میخواستم بگم که 60 تومان برای آرشیوتون زیاده ولی وقتی سایتتون رو دیدم و قیمت فروش سریال (به نسبت تعداد سریال در هر دی وی دی) رو مشاهده کردم دیدم که هم آرشیو بسیار کامل و هم قیمت خوبی رو ارائه دادید
بهر حال موفق باشید

mahdi2086

Registered User
لایک‌ها
1
نشد ما یه تایپکی فروش هارد ببینیم که هارد خالی بفروشن:D
ولی اگه بتونی به جای سریال. مستند توش بریزی خریدارم

faragig

Registered User
لایک‌ها
40
سلام عزیز مستند هم دارم همچنین شوهای تلویزیونی مثل American idol , Top gear , Survivors va ... ، فیلم هم موجوده.. به هر حال خواستار بودین تماس بگیرید بیشتر صحبت میکنیم.
09352977746

سلام عزیز مرسی از لطفتون.. بلاخره شما میخواستی بخری یا فقط خواستی نظرتو بدی؟!!!:D

بالا