• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش هارد اکسترنال 1 ترا وسترن USB 2 - Esata - Firewire 400 همراه با دیتا

وضعیت
موضوع بسته شده است.

nobody2000

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
311
سلام دوستان

هارد وسترن دیجیتال اکسترنال مدل My Book Home Edition 1TB برای فروش موجود هست .

مشخصات کلی :

7400 دور
دارای پورت های USB 2 - Esata و دو عدد پورت پرسرعت Firewire 400 که بسیار سریع تر از USB 2 هست و البته به پورتش iLink هم میگند

گارانتی سازگار داشته که تموم شده .

برای آرشیو فیلم بوده و فقط هنگام نیاز به سیستم وصل میشده و از اول دست خودم بوده .

کاملا سالم - بیصدا و ... هست این مورد رو خودم تضمین میکنم .

دلیل فروشم هم اینه که این چند وقت هارد 2 ترا و 3 ترا زیاد خریدم و دیگه به این نیاز ندارم .

هارد فقط با اطلاعات فروخته میشه.

زیر قیمت پایه به هیچ عنوان در تاپیک پست ندید .( پ .خ بدید در صورتی که میخواید زیر قیمت پایه قیمت بدید)

اطلاعات شامل آرشیو شخصی خودم هست که به مرور جمع آوری شده - هارد با دیتا بلوری 3D فروخته میشه ولی دیتای دیگه هم زیاد دارم که در لیست هست .

با توجه به تاپیک های مشابه این نوع هارد با این پورت ها قیمت پایه رو با دیتا 150 هست .

هارد به بالاترین خریدار فروخته میشه و تا 2 3 روز بعد از شروع تاپیک وضعیت معلوم میشه .(شاید هم زودتر)

بعضی فایل های لیست احتیاج به نرم افزار Visual CD دارند که در زیر لینکش هست :

visual-cd.en.softonic.com/

Download Visual CD 4.20 Free - Lets you catalog data CDs, floppy disks, hard drives, and folders - Softpedia

یه مقدار هم CD و DVD و سری های آموزشی از اینترنت دانلود کردم که لیست اونا رو هم اضافه کردم .تقریبا کامل و تک هستند .

IMG_0914.JPGIMG_0915.JPGIMG_0916.JPG

فایل های ضمیمه

• list.zip
    297.6 KB · نمایش ها: 48
Last edited:

nobody2000

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
311
یکی از دوستان در پیغام خصوصی گفته بود که به قیمت کمتر میخره چون هارد USB 3 الان آمده و دیتا هم در فروم ارزون پیدا میشه .من هم جواب زیر را براشون فرستادم :

دوست عزیز این هارد به دلیل داشتن پورت های Firewire 400 و مخصوصا esata قیمتش بالاتر هست .
سرعت esata هم از USB3 بالاتره و firewire هم که 400Mbit/s هست .ضمنا قیمت دیتا بلوری هم برا یه هارد 1 ترا الان حداقل 40 50 تومان هست .میتونید در فروم هم چک کنید و سوال کنید .

nobody2000

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
311
سلام
فقط با دیتا فروخته میشه .

و اما در جواب اون دوستمون در مورد USB 3 و Esata از نظر تئوری حرف شما درست و متین هست ولی در عمل خیر .دوست عزیز من هم هارد Esata دارم و هم زیاد با هارد های USB 3 کار کردم .هم با پورت USB 3 از مین برد و هم با پورت USB 3 با این کارتهای USB 3 که PCI-E هستند .متاسفانه سرعت بیان شده برای USB 3 در عمل از سرعت Esata بسیار کمتر هست و البته از سرعت USB 2 بهتره .فقط در یک حالت سرعت USB 3 بیشتره و اون زمانی که شما از هارد SSD با پورت USB 3 استفاده کنید .

nobody2000

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
311
تا الان 130 در پیام خصوصی درخواست داشته ولی قیمت پایه 150 هست که بنظرم کاملا معقوله با توجه به نوع هارد و پورت های پرسرعتش و همچنین کیفیت بالای دیتاش .

nobody2000

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
311
بعضی از دوستان پیغام میدند که الان هارد USB 3 فلان قیمته و .... لطفا توجه داشته باشید که فقط هارد های SSD در حالت USB 3 از esata سریعتر هستند که قیمتشون بسیار بالاتر هست .
این هارد با داشتن پورت های Esata و firewire 400 دارای سرعت بالایی هست و لیست دیتا هم فکر کنم کامل باشه .الان دیتا بلوری در فروم حداقل 50 تومان برا هر ترا هست ولی من ارزونتر حساب کردم .

duke amir

Registered User
لایک‌ها
2
دوست عزیز من قبلا هم اعلام کردم که هارد رو با دیتا 3D بلوری میدم و مبنا قیمت هم همونه ولی لیست دیتا کامل دادم گفتم شاید یکی مثل خودم دنبال عناوین خاصی باشه و تو لیست پیدا کنه .

در مورد سابقه من الان 29 سالمه .از 13 سالگی با کامپیوتر کار میکنم .البته در این بازارچه کمتر از 3 ماهه فعالم .
در مورد نحوه قیمت دادن شما :

من الان 135 مشتری آماده تو همین فروم دادم که به احترام پست اول من و رعایت قوانین چون قیمت پیشنهادیش کمتر از قیمت پایه بود لطف کردند و در پیغام خصوصی قیمت دادند .

اهل بلوف زدن و قیمت الکی دادن هم نیستم .شما اگر میخواید بالاتر قیمت بدید بسم الله در غیر این صورت یا من دارم سر مردم کلاه میزارم و شما طبق وظیفه شرعی دارید بهشون هشدار میدید و یا فکر میکنید من الکی دارم میگم 135 مشتری دارم و یا ...

در مورد خرید دیتا هم اگر تهران بودید و عناوین مورد نظر من رو داشتید حتما با این قیمت ازتون دیتا میخریدم .

وظیفه ی شرعی من انسان بودنمه.ولی همچین وظیفه ای درخودم نمیبینم که به کسی هشدار بدم.نگفتم بلوف زدی اون قیمت مشتری داری.بلوف سر قیمت اطلاعاتی بود که سراغ داشتی.
با اینکه شما به من بی احترامی کردی ولی به احترامه قوانین بازارچه قیمتمو ادیت میکنم.ایشالا هارد بی گارانتی یو اس بی 2 رو به قیمت نو یو اس بی 3 پاسپورتی بفروشی.خداروشکر خیلی وقته با کامپیوتر سرو کار داری.

nobody2000

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
311
وظیفه ی شرعی من انسان بودنمه.ولی همچین وظیفه ای درخودم نمیبینم که به کسی هشدار بدم.نگفتم بلوف زدی اون قیمت مشتری داری.بلوف سر قیمت اطلاعاتی بود که سراغ داشتی.
با اینکه شما به من بی احترامی کردی ولی به احترامه قوانین بازارچه قیمتمو ادیت میکنم.ایشالا هارد بی گارانتی یو اس بی 2 رو به قیمت نو یو اس بی 3 پاسپورتی بفروشی.خداروشکر خیلی وقته با کامپیوتر سرو کار داری.

هارد من با پورت esata و Firewire 400 هست .و اما در مورد قیمت دیتا بلوری در فروم که من گفتم برا 1 ترا حداقل 50 هست :

http://forum.persiantools.com/t223272.html

http://forum.persiantools.com/t212273.html

http://forum.persiantools.com/t224852.html

nobody2000

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
311
من بیش از 10 هارد اینترنال و اکسترنال دارم .با پورتهای ساتا 2 - ساتا 3 - usb 2 -usb 3 - SSD - Firewire400 - esata
فکر میکنم بتونم اظهار نظر کنم که سرعت پورت ها در تئوری و عمل باهم چه فرقی داره .

یا مثلا هارد 500 مخصوص بکاب با ضریب امنیت بالا دارم قیمتش از یه هارد 3 ترا بیشتره .فقط کسی که کارش باشه میفهمه من چرا اینقدر هزینه کردم وگرنه بقیه هم مثل شما میگند قیمت یه هارد 500 گیگ از 3 ترا بیشتر ؟؟
در این مورد هم فقط کسی که با firewire 400 و esata و USB 3 کار کرده باشه میدونه من چی میگم حالا این میشه اهانت و توهین ؟؟

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
کسی هارد وسترن یا سیگیت 1ترا تا 100-110 داشت خریدارم...
شرمنده تو تاپیک شما مطرح کردم...

nobody2000

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
311
کسی هارد وسترن یا سیگیت 1ترا تا 100-110 داشت خریدارم...
شرمنده تو تاپیک شما مطرح کردم...

USB 2 سیگیت با این قیمت گیر میاد ولی بهتر بود تاپیک میزدید اونجوری 100% به نتیجه میرسید .

nobody2000

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
311
سلام
دوست عزیز توی آرشیو شما کتاب و مجله و کلا غیر از فیلم و سریال و شو و موزیک چیزه دیگه ای هم دارید؟
لطفا لیست رو ارسال کنید
باتشکر

سلام
بله ebook و سری های آموزشی هم زیاد دارم که همه را خودم دانلود کردم .لیست به پیوست میباشد .

فایل های ضمیمه

• Amoozeshi.rar
    1.7 MB · نمایش ها: 12

joker.x

Registered User
لایک‌ها
71
سلام
بله ebook و سری های آموزشی هم زیاد دارم که همه را خودم دانلود کردم .لیست به پیوست میباشد .

سلام
آقا جمعا اینا هزینه شون چقدر میشه روی هارد بزنی؟
هارد با چه ظرفیتی نیاز است؟

nobody2000

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
311
سلام
آقا جمعا اینا هزینه شون چقدر میشه روی هارد بزنی؟
هارد با چه ظرفیتی نیاز است؟

دوست عزیز من کارم فروش دیتا نیست .الان دارم یه هارد با دیتا میفروشم که اگر بخوای این اطلاعات هم رو هارد مورد نظر میزنم .

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا