• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش هارد اکسترنال western my pasport usb3 500gig

15498

Registered User
لایک‌ها
107
سلام یک عدد هارد اکسترنال مای پاسپورت500 usb3 کم کارکرد.به همراه حدود 20 بازی ps3 فروخته میشه.و با مارک دیگه هم تعویض میشه( چون دستگاه من ساپورتش نکرد.)
پیشنهاد قیمت با شما
فروخته شد به دوست خوبمون
navid_ati

Last edited:

S L R

Registered User
لایک‌ها
222
میگن ps3 به صورت مستقیم فقط usb2ساپورت میکنه!شما اگر یک hub usb بگیرید میتونید استفاده کنید از همین هارد!قیمتش هم بیشتر از 10/15تومن نیست جنس خوبش!

behzadtak

Registered User
لایک‌ها
3,866
سلام
اگر گارانتی داشته باشد 82.5 خریدارم :)

15498

Registered User
لایک‌ها
107
هرکس قطعی خواست پ خ بده شمارشو

IQSON

Registered User
لایک‌ها
29
سلام یک عدد هارد اکسترنال مای پاسپورت500 usb3 کم کارکرد.به همراه حدود 20 بازی ps3 فروخته میشه.و با مارک دیگه هم تعویض میشه( چون دستگاه من ساپورتش نکرد.)
پیشنهاد قیمت با شما
با اکسترنال مای پاسپورت500 usb2 کم کارکرده بدون حدود 20 بازی ps3 تعویض می کنی

Last edited:

Never

Registered User
لایک‌ها
10
سلام
لطفا یک عکس از قسمت بارکد روی هارد و یک عکس در صورت امکان از وضعیت سالم بودن هارد با نرم افزار HD Tune يا Ashampoo Hd Control

IQSON

Registered User
لایک‌ها
29
یادم رفت بگم گارانتی هم داره و بجای بازی برات فیلم REMUX می ریزم که از Blu-Ray هم بهتره
یکی از عزیزان در مورد فیلم REMUX سوال کرده بود لازم دیدم جمله ی خودم رو اصلاح کنم که بی حرمتی به شأن بلوری نشه :p
فیلم ریموکس در واقع همون بلوری هست که DEMUX شده ؛دیموکس شدن به معنی ریپ شدن نیست یعنی فایل تصویری و صدای اصلی دست نخورده و UNTOUCH جدا سازی میشه و در نهایت در کنار هم قرار داده میشه و به این عمل ریموکس گفته میشه که حجم معادل 60 درصد یک بلوری رو داره و اما به همون کیفیت
حالا سوال اینه که به چه دردی می خوره ؟؟
جواب کاملا مشخصه : حجم کمتر و البته همان کیفیت برای مثال فیلم ریموکس رابین هود از بلوری 45 گیگی فقط 27.5 گیگه یا ریموکس ماتریکس از بلوری 33 گیگی فقط 17 گیگه
عیب ریموکسها چیه : تجملات بلوری رو ندارن یعنی صدای اضافه ،ساب اضافی ، فایل های بزرگ منو سازی ، تبلیغات و آگهی های ابتدا و انتهای فیلم و سایر موارد غیر لازم
البته اگه کسی تخصصی تر هم سوال داشته باشه می تونم براش توضیح بدم چون دیموکس کردن امری بسیار تخصصیه و در ایران فقط در تخصص منه . این آخری کاملا شوخی بود

بنابراین گفتم بهتره چون همون کیفیت در حجم پایین تر ارائه شده اونهم در این بحران هارد

lilipit

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من یه 320 دارم usb2 چند نظرت هست عوض کنیم؟؟؟

برام پ .خ کن

بالا