باسلام
یکعدد هارد هیتاچی 2 ترابایت مدل HITACHI HDS722020ALA با دور 7200 rpm واسه فروش موجوده
هارد از یکی از بچه های همین فروم خریداری شده
فقط یه نکته رو بگم که مدیون کسی نشم
هارد صدا میده اما من هم فرمتش کردم هم الان یه ویندوز 7 روش نصب کردم هم فایل ازش کپی کردم و چنتا فایل هم ریختم که ببینم مشکلی داره یا نه که خدا رو شکر مشکلی نداشت
تست هم با هر برنامه ای خاستید براتون میزارم تست HD TUNE خودم امتحان کردم Health رو همشو Ok زده بود
هارد گارانتی نداره و مشکل صداش هم میتونه از پاور یا از هر جای دیگه باشه شایدم خود هارد اینجوری باشه شایدم مال خود هارد باشه نمیدونم!!!!
پیش تعمیرکار هم نبردم تاحالا .....زنگ زدم به یه تعمیرکار توپ(یکی از بچه های همین فروم) گفت اگه ویندوز روش نصب شه صداش مشکلی نداره
که خدا رو شکر 7 روش نصب کردم
قیمت پیشنهاد بدید اما قیمت پرت لطفا ندید...
تحویل حضوری در اصفهان و با پست در شهرهای دیگه
منتظر پیشنهاداتون هستم
تا پایان ساعت 12 شب جمعه 30/10/1390 به بالاترین پیشنهاد فروخته میشه!!!
روز شنبه ظهر هم یا پست میشه و یا حضوری تحویل داده میشه!!
موفق باشید
یکعدد هارد هیتاچی 2 ترابایت مدل HITACHI HDS722020ALA با دور 7200 rpm واسه فروش موجوده
هارد از یکی از بچه های همین فروم خریداری شده
فقط یه نکته رو بگم که مدیون کسی نشم
هارد صدا میده اما من هم فرمتش کردم هم الان یه ویندوز 7 روش نصب کردم هم فایل ازش کپی کردم و چنتا فایل هم ریختم که ببینم مشکلی داره یا نه که خدا رو شکر مشکلی نداشت
تست هم با هر برنامه ای خاستید براتون میزارم تست HD TUNE خودم امتحان کردم Health رو همشو Ok زده بود
هارد گارانتی نداره و مشکل صداش هم میتونه از پاور یا از هر جای دیگه باشه شایدم خود هارد اینجوری باشه شایدم مال خود هارد باشه نمیدونم!!!!
پیش تعمیرکار هم نبردم تاحالا .....زنگ زدم به یه تعمیرکار توپ(یکی از بچه های همین فروم) گفت اگه ویندوز روش نصب شه صداش مشکلی نداره
که خدا رو شکر 7 روش نصب کردم
قیمت پیشنهاد بدید اما قیمت پرت لطفا ندید...
تحویل حضوری در اصفهان و با پست در شهرهای دیگه
منتظر پیشنهاداتون هستم
تا پایان ساعت 12 شب جمعه 30/10/1390 به بالاترین پیشنهاد فروخته میشه!!!
روز شنبه ظهر هم یا پست میشه و یا حضوری تحویل داده میشه!!
موفق باشید
Last edited: