• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش هارد یک ترابایت وسترن گرین به بالاترین پیشنهاد - زیر قیمت بازار

Pooorang

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Western Digital Caviar Green 1TB WD10EARX
64MB Cache
IntelliPower
SATA 6.0Gb/s
3.5" Internal Hard Drive
مشخصات در سایت وسترن دیجیتال: Untitled Page

هارد نو وسترن دیجیتال گرین، 64mg بافر، ساتا 6. هارد آکبند (وکیوم) اما گارانتی نداره چون خودش رو بابت گارانتیِ یه هاردِ دیگه بهم دادن که آخر گارانتیش بود. در واقع هاردِ جدید تا سال 2013 گارانتی بوده اما تاریخ اعتبارش رو روی کارت گارانتی خط زدن. اما هارد نو و وکیوم هستش. چون خودم یه وسترن دیجیتال بلک خریدم می‌خوام این رو به بالاترین پیشنهاد اما زیر قیمت بازار بفروشم.

قیمت پایه: 200،000 تومان
گام افزایش: 5،000 تومان
پایان مزایده: دوشنبه 8 اسفند 1390
عکس: به‌زودی

رایان صبا مدل ساتا 2 (
3GB/s) رو گذاشته 250،000 تومان اما این ساتا 6Gb/s هستش:
Western Digital -SATA 2 - 1 TeraByte - 64MB / WD Caviar Green ― RayanSaba - رایان صبا

Pooorang

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آک که هستش، خوب اگه گارانتی هم داشت که دیگه دلیلی نداشت بخوام زیر قیمت اینجا بفروشمش. در ضمن اون قیمت که تو سایت رایان صبا هست ماله ساتا 2 (3GB/s) هستش اما این ساتا 6Gb/s هستش. خوب واضحه مدلش بالاتره اما در عوض گارانتی نداره. از طرفه دیگه 50 هزار تومان هم پایین‌ترِ.
اینم که اگه هارد گارانتی نداشته باشه، آک بودن یا نبودنش فرقی نمی‌کنه دیگه نظر شماست، محترم! اما بنده به شخه اونم در مورد هارد همچین فکری نمی‌کنم. همین که کاملاً نو هستش و وکیومِ مهمه. در ضمن خیلی از شرکت‌ها با 15 هزار تومن قطعه گارانتی می‌کنن.

morteza.p

Registered User
لایک‌ها
151
دیروز سیگیتش 245 بود .. این که دیگه وسترن هست

البته دقت کنید .. فروشنده فقط یه پست داره

rolleyessmileyanim.gif

Pooorang

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در مورد اینکه یه پست دارم هم نمی‌دونم چی باید توضیح بدم. به هر حال همه از پست اول شروع کردن. هیچ کس که بعد از ثبت‌نام تو سایت از پست سیصد و هشتاد و پنجم شروع نکرده. حتی مدیر سایت هم احتمالاً از پست اول شروع کرده، فقط فرقش این بود که مثل بقیه‌ی کاربرا ثبت‌نام نکرده. :)

Pooorang

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
..........

Last edited:
بالا