سلام دوستان بنده یه هارد
یکترا اکسترانل وسترن مدل my book essentialبا جعبه و متعلقات تمیز و سالم بدون گارانتی
قیمت پایه 225
قیمت فروش فوری 235 هست
دوستان حدودا 750 گیگ دیتا هم داخلش هست ولی خب چون از همه چیز هست نمیتونم لیست بزارم برام مقدور نیست اگه کسی با این 750 گیگ خواست 10 تومان هم بابت کل دیتا ها میگیرم با همون دیتا براشون میفرستم که فکر میکنم برای 750 گیگ اطلاعات 10 تومان هیچ چیزی نیست
یعنی پایه با دیتا 235 تومان
فروش فوری با دیتا 245 تومان
جضوری در کرج هارد تحویل داده میشه
برای پست هم پست میکنم هزینه پست با خریدار محترم می باشد
بین راه توی پست هم مشکلی پیش بیاد بنده گردن نمیگیرم
چون هارد هست و حساس
البته اگه بخوام ارسال کنم خیلی خوب بسته بندی میشه خیالتون از این بابت راحت تا الان 2 تا هارد فروختم و ارسال شده و سالم رسیده دست خریداران محترم
یکترا اکسترانل وسترن مدل my book essentialبا جعبه و متعلقات تمیز و سالم بدون گارانتی
کد:
[URL="http://www.digikala.com/?Products=Computer&Product=Computer-HDD-WD-EMB-Ess-1T"]Western Digital External My Book Essential 1TB - هارد وسترن دیجیتال اکسترنال مای بوک اسنشیال - 1 ترابایت[/URL]

قیمت پایه 225
قیمت فروش فوری 235 هست
دوستان حدودا 750 گیگ دیتا هم داخلش هست ولی خب چون از همه چیز هست نمیتونم لیست بزارم برام مقدور نیست اگه کسی با این 750 گیگ خواست 10 تومان هم بابت کل دیتا ها میگیرم با همون دیتا براشون میفرستم که فکر میکنم برای 750 گیگ اطلاعات 10 تومان هیچ چیزی نیست
یعنی پایه با دیتا 235 تومان
فروش فوری با دیتا 245 تومان
جضوری در کرج هارد تحویل داده میشه
برای پست هم پست میکنم هزینه پست با خریدار محترم می باشد
بین راه توی پست هم مشکلی پیش بیاد بنده گردن نمیگیرم
چون هارد هست و حساس
البته اگه بخوام ارسال کنم خیلی خوب بسته بندی میشه خیالتون از این بابت راحت تا الان 2 تا هارد فروختم و ارسال شده و سالم رسیده دست خریداران محترم
Last edited: