سلام..
قیمتهارو پی ام کنید ممنون.
آقا احسان اگر موجود دارید بنده یکعدد لازم دارم. قیمت رو اعلام کنید و بگید کدوم شهر هستید.
10 تای دیروز فروخته شد
4 تا امروز داشتم که 2 تای اونا هم فروخته شد
فقط 2 تا موجوده
هر عدد 269 (قیمت امروز بازار 288 شده)
مرسی مجید خانآقا احسان از بچه های نیک روزگاره.
750 از همین خانواده دارم 2.5 اینچی 177سلام
اقا براى شما امكانش هست كه واسه من يك هارد
Western Digital Elements 1TB USB 3.0
كه دقيقاً از همين خانواده هست فقط قابل حمل هست (2.5 inch)
تهيه كنيد چون من تهران نيستم بيانه ميدم
منتظر جوابتون هستم
باتشكر
منظورون رو متوجه نشدمداداش اینا قابل حمله ؟ اکسترنال ؟
منم یکی میخوام
سلام و عرض ادب و تشکر بابت الفاظی که به کار بردین توی نوشتتون !جالبه! من چندبار بهتون پیغام دادم که یکی میخوام و شما گفتید همه رو فروختید و ندارید ولی الان میگید 2 تا دیگه هست!! در هر صورت امیدوارم در هر چه گرونتر فروختن هاردهاتون موفق باشید!
سلام و عرض ادب و تشکر بابت الفاظی که به کار بردین توی نوشتتون !
دوست عزیز شما دیروز پیام دادین و صحبت کردیم.
منم عرض کردم که همه هاردها یکجا فروخته شد. ضمن اینکه اصلا ارسال به سبزوار برای من مقدور نبود و نیست (چون نه باربری و نه اتوبوس واسه سبزوار از شیراز نیست)
فقط با پست میشه فرستاد که مسلما خیلی گرون پاتون در میاد
ضمنا دیروز توی پیام خصوصی هم عرض کردم که فردا احتمالا مجددا سری جدید به دستم میرسه
الانم میگم. هیچ ضمانتی نیست که تا نیم ساعت دیگه هاردها موجود باشن
و هیچ ضمانتی نیست که فردا اگه سری جدیدی بیارم قیمت بیشتر یا کمتر نشه
ضمن اینکه شما بهتره توی بازار یه قیمت بگیرین از این هارد . بعد بیاین به من تهمت گرونفروشی بزنین
سلام آقا شماره حساب ملی داری ؟
شماره کارتتو پخ کن ترجیحا ملی که از نت بتونم واریز کنم
269 ؟
بدون آداپتورشم هست چه فرقی دارند ؟
من براتون از باربری سوال کردم و اکثرا تعطیل بودن (تویپیغامم هم بهتون عرض کردم) . 1-2 تاشون باز بودن و برای سبزوار سرویس نداشتنآقا احسان عزیز اول اینکه قرار بود شما سوال کنید اتوبوس از شیراز به مقصد شهر بنده هست یا نه و خبرش رو به من بدید که شما اصلا جوابی به من در این مورد ندادید و فقط نوشتید هاردها رو فروختم و تمام! دوم اینکه من هرچقدر پیامهای خصوصی که شما فرستادید رو بالا و پائین کردم چیزی در مورد اینکه امروز هارد جدید میارید ندیدم! شاید چشمهای من ضعیف شده! اگر چنین چیزی در صندوق پیامهای شما وجود داره با فونت درشت تر برای بنده ارسال کنید شاید ببینمش! و در آخر اینکه من نگفتم شما گرونفروش هستید(که اگر بودید بنده هیچوقت نمیخواستم از شما خرید کنم) بلکه گفتم امیدوارم گرونتر از قیمت قبلیتون بفروشید و سود بیشتری کنید. موفق باشید
من براتون از باربری سوال کردم و اکثرا تعطیل بودن (تویپیغامم هم بهتون عرض کردم) . 1-2 تاشون باز بودن و برای سبزوار سرویس نداشتن
بعد از اینکه اینا رو خدمتتون عرض کردم ، و قبل از اینکه شما پیام بدین واسه سوال از ترمینال ، یکی از دوستان (که اگه خودشون مایل بودن میان و اینجا پست میدن) پیام دادن و هاردهای باقیمونده رو یکجا خریدن
و مسلما به نفع من هم بود که همه رو یکجا بفروشم و فروختم (فکر نمیکنم خطایی مرتکب شده باشم ، چون معامله من و شما هنوز شکل نگرفته بود)
در مورد جمله قبلی من ، حق با شماست
من توی پیامم به شما نگفتم که امروز هارد جدیدی میارم
ولی دو تا دیگه از دوستان بودن که بهشون اعلام کردم که امروز سری جدید میارم (میتونن بیان اینجا و تایید کنن این مطلب رو)
به هر حال من از شما بابت این مشکل عذرخواهی میکنم
اگه ضرر و زیانی به شما وارد شده ، اعلام بفرمایین تا من جبران کنم!
الان براتون میفرستم
بدون آداپتور بالای 1 ترا ندیدم تا حالا
چون احتیاج به منبع تغذیه ای داره که با یو اس بی تامین نمیشه
فرقی از نظر کارائی ندارن
تنها تفاوتشون اینه که هاردهای پرتابل رو میتونین هر جایی استفاده کنین
ولی هاردهای آداپتوری حتما باید آداپتورشون توی برق باشه تا روشن بشه
من براتون از باربری سوال کردم و اکثرا تعطیل بودن (تویپیغامم هم بهتون عرض کردم) . 1-2 تاشون باز بودن و برای سبزوار سرویس نداشتن
بعد از اینکه اینا رو خدمتتون عرض کردم ، و قبل از اینکه شما پیام بدین واسه سوال از ترمینال ، یکی از دوستان (که اگه خودشون مایل بودن میان و اینجا پست میدن) پیام دادن و هاردهای باقیمونده رو یکجا خریدن
و مسلما به نفع من هم بود که همه رو یکجا بفروشم و فروختم (فکر نمیکنم خطایی مرتکب شده باشم ، چون معامله من و شما هنوز شکل نگرفته بود)
در مورد جمله قبلی من ، حق با شماست
من توی پیامم به شما نگفتم که امروز هارد جدیدی میارم
ولی دو تا دیگه از دوستان بودن که بهشون اعلام کردم که امروز سری جدید میارم (میتونن بیان اینجا و تایید کنن این مطلب رو)
به هر حال من از شما بابت این مشکل عذرخواهی میکنم
اگه ضرر و زیانی به شما وارد شده ، اعلام بفرمایین تا من جبران کنم!