• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش هارد 500 مکستور

smsman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
سلام دوستان . یه هارد 500 مکستور دارم که به دلیل اینکه یه ساله 1 ترا روی سیستم گذاشتم تصمیم گرفتم بفروشمش . قیمت مزایده هم پایین زدم که پیشنهادهاش زیاد بشه . عکسهای تستش هم گذاشتم . ارور که نداره . اما توی قسمت سلامتیش 2 تا مورد داره(در عکس) که سر در نمیارم . البته من کار کردم باهاش مشکل نداشت بازی و فیلم و ... روش نصب بود و مشکلی هم نداشتم . دتکت هم میشه . نمیدونم چی هستن اینا . دوستانی که وارد هستن بیان بگن این چیه ، چون حلال بودن فروش خیلی واسم مهمه . البته بگم در زمان گرفتن تست هارد (امروز) تازه ویندوز اکس پی نصب کرده بودم و سی دی کارت گرافیک و مادربورد هم نصب نکردم تا هر کی خرید مشکل واسش ایجاد نشه . توی اتاقم هم کولر ندارم اونجا زده 39 درجه . روش هم زده ساخت تایلند . خلاصه دوستان راست و حسینی هرچی بود گفتم ، امیدوارم واسه خریدارش خرید خوبی باشه . تا جمعه به فروش میره . پایه 130 گام افزایشی 2 تومن

البته اینم بگم چون استارتر هستم ، پول شما نزد یکی از افراد با سابقه سایت میمونه و پس از دریافت و رضایت اون دوستمون پولو واسه من میفرسته .

بالا باش ...............................

فایل های ضمیمه

• 00.png
    00.png
    41.8 KB · نمایش ها: 66
  • 33.png
    33.png
    56.7 KB · نمایش ها: 67
  • 11.jpg
    11.jpg
    63.6 KB · نمایش ها: 68
Last edited:

smsman