• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش هارد 500 گیگ seagate barracuda 7200

وضعیت
موضوع بسته شده است.

babak_9

Registered User
لایک‌ها
238
سلام
یه هارد داشتم که 2 هفته مونده بود گارانتیش تموم بشه قربونش برم هاراگیری کرد :D بردم گارانتی با هزار بدبختی یکی دیگه گرفتم . هارد خودم سرعت پایین بود که به جاش یه هارد 7200 دور بهم دادن . هنوز هیچ دیتایی داخل هارد کپی نشده و با آک هیچ تفاوتی نداره فقط بدون گارانتی هستش دوستان
با اطلاعات یا بدون اطلاعات هم واسم هیچ فرقی نداره و یه سری گیم . فیلم های 2011 . سریال و ............... هم دارم که میتونم داخلش واسه خریدار بریزم
قیمت پایه رو با توجه به قیمت روز بازار 80 میزارم و به بالاترین پیشنهاد تقدیم میکنم .
علت فروش : این هارد حجمش واسم پایین هستش و به کارم نمیاد . میخوام این هارد و یه هارد 1 ترا دارم بفروشم و به جاش یه هارد 2 ترا با اطلاعات بگیرم که بیشتر به صرفه هستش برام
دوستانی که قیمت روز بازار رو ندارن پیشنهاد میکنم اول قیمت بگیرن ....................... با توجه به بالارفتن دلار خدا به دادمون برسه
hard.jpg

علت ویرایش پایین آوردن قیمت پایه

Last edited:

babak_9

Registered User
لایک‌ها
238
دوستان قیمت پایه پاییین آورده شد

babak_9

Registered User
لایک‌ها
238
دوستان هارد به قیمت 75 مشتری داره کسی بالاتر نبود ؟

.MAKAN.

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
درود
هنوز موجوده؟

babak_9

Registered User
لایک‌ها
238
بله عزیز فعلا موجوده ولی یکی از دوستان قرار شد پول واریز کنن تا واسشون ارسال بشه که فعلا خبری نیست در ضمن این دوستمون یه سری اطلاعات هم خواسته بود که روی هارد کپی شده و آمادست مثل فیلمهای اچ دی 2011 و گیم های پی سی واسه 4 ماه پیش تا حالا و یه سری والپیپر . اگر قیمت پایه میخواین ایشون ازشون خبری نشد به شما تقدیم میشه . اطلاعات هم اگر خواستین میتونم واستون عوض کنم
فعلا

behnam_tr2006

Registered User
لایک‌ها
1,048
85
لطفا با نرم افزارهای تست یه عکس بذارید
ممنون

babak_9

Registered User
لایک‌ها
238
دوستان متاسفانه دیر قیمت دادین و این هارد به همراه یه هارد 1 ترابایت 2 روز پیش قولشو به آقای dvd600 دادم که امروز پول واریز کردن و براشون ارسال خواهد شد .
با تشکر از دوستانی که زحمت کشیدن و درخواست دادن
موفق باشید

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا