• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش هارد Seagate Expansion 1T ( فقط دو روز از خریدش گذشته+گارانتی دارد)

Dim0

Registered User
لایک‌ها
36
قیمت ها اصلاح شد,قیمت پایه:135 هزار تومان

هیچ تاریخی برای پایان فروش وجود نداره تا وقتی که خریدار واقعی پیدا بشه تاپیک باز می مونه

با سلام
دوستان من دو روز پیش یک هارد پرتابل "اکسترنال" با این مشخصات:Seagate Expansion 1T از مجتمع پایتخت برای دستگاه ... خریدم ولی بعد متوجه شدم که دستگاهم فقط usb 3.0 و e-sata بهش میخوره پس این هارد که usb 2.0 هست به درد دستگاه من نمیخوره پس این تاپیک رو زدم برای فروشش.دوستان این هارد من تا برج 8 سال 2013 گارانتی سازگار رو داره و فاکتورشم دارم من خودم با تومن10 تخفیف 152 تومن گرفتم حالا با "قیمت پایه 135 تومن" میفروشم و ده(10) تا موزیک ویدئو اچدی و فول اچدی(با حجمی بالا) رو به صورت هدیه روش ریختم و به خریدار محترم تقدیم میکنم و البته اگر کسی از دوستان قیمتی بین 138 تا 140 پیشنهاد بدن علاوه برای موزیک ویدئو ها 10 تا فیلم با کیفیت 1080 با فرمت mkv با زیرنویس فارسی رو میریزم روش(فیلم ها همه مال سال 2011 هست و اسامی رو خدمت خریدار محترم تقدیم میکنم) .دوستان اولویت من با عزیزانی هست که تهران تشریف دارن ولی اگر نشد در خدمت دوستان شهرستانی هم هستم.من امیدوارم هرچی زودتر این فروش با خیر و خوشی تموم بشه.

>>>هارد با قیمت 140 هزار تومن به فروش رسید<<<

لینک محصول در سایت سازنده:

Seagate Expansion External Drives | Seagate

Last edited:

Dim0

Registered User
لایک‌ها
36
..........................

Last edited:

Ron@k

Registered User
لایک‌ها
0
gheymate shoma yekam balas,kamteresh kon azat mikharam

Dim0

Registered User
لایک‌ها
36
قیمت ها اصلاح شد

خب باشه از اونجا که شما چندومین نفری هستی که میگه قیمت زیاده خب من 15 تومن کم کردم و شد 130 تومن قیمت پایه + هدیه هایی که گفتم
فکنم الان دیگه قیمت ها خوبه؟درسته؟

Ron@k

Registered User
لایک‌ها
0
are alan kheily behtar shod,rasty liste filma ro mishe bazari bebiinim chia hastan?shayad yeki vase una ham shode kharid

Dim0

Registered User
لایک‌ها
36
are alan kheily behtar shod,rasty liste filma ro mishe bazari bebiinim chia hastan?shayad yeki vase una ham shode kharid
فیلما همشون جدید و مال سال 2011 هستن برای نمونه:Final destination 5
Conan The Barbarian
Suuper 8
و...
که همشون با کیفیت 1080 هستن

galaxysky

Registered User
لایک‌ها
644
عزیز چیزی روش ریختی ؟

Dim0

Registered User
لایک‌ها
36
عزیز چیزی روش ریختی ؟
حدودا 7-8 10 تا موزیک ویدئو فول اچدی ریختم ولی اگر خریدار موافق باشه میتونم حدود 10 15 تا فیلم با کیفت 1080 و همینطور چنتا سریال (مثل nikita و the walking dead و american horror story و ... با کیفیت اچدی) رو براش تو هارد بریزم البته موزیک ویدئو خیلی زیاد دارم همه با کیفیت عالی
هارد هم به معنای واقعیش نو هست (تاریخ خرید:5 دی)

galaxysky

Registered User
لایک‌ها
644
آقا من 125 هستم تهران حضوری .
البته ببخشید که 5 زیر پایه گفتم .

Dim0

Registered User
لایک‌ها
36
آقا من 125 هستم تهران حضوری .
البته ببخشید که 5 زیر پایه گفتم .

باشه قربان اشکالی نداره فقط شما تا فردا همین ساعت اگه امکانش هست صبر کنید اگر کسی پیشنهاد بهتری نداد یا ساکن شهرستان بود من هاردو به شما تقدیم میکنم چون شما هم تو تهران تشریف دارین اولویت با شماست دوست عزیز

با سپاس

galaxysky

Registered User
لایک‌ها
644
باشه قربان اشکالی نداره فقط شما تا فردا همین ساعت اگه امکانش هست صبر کنید اگر کسی پیشنهاد بهتری نداد یا ساکن شهرستان بود من هاردو به شما تقدیم میکنم چون شما هم تو تهران تشریف دارین اولویت با شماست دوست عزیز

با سپاس

باشه عزیز ممنون

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
سلام دوست عزیز
ممون از پیشنهادت ولی دوست عزیز چه ربطی داره ؟؟؟؟
داستگاه های usb3 دار - ورژن های قبلی رو هم پشتیبانی میکنن. دلیل نمیشه که چون usb 3 هستش به هارد شما نخوره.؟؟!!!!!

Dim0

Registered User
لایک‌ها
36
سلام دوست عزیز
ممون از پیشنهادت ولی دوست عزیز چه ربطی داره ؟؟؟؟
داستگاه های usb3 دار - ورژن های قبلی رو هم پشتیبانی میکنن. دلیل نمیشه که چون usb 3 هستش به هارد شما نخوره.؟؟!!!!!
سلام
درسته شما درست میگین ولی usb 2 از نظر ولتاژ برق و سرعت کمتر از usb 3 و e-sata هست خب پس کار عاقلانه اینه که من وقتی دستگاهم میتونه usb 3 و e-sata رو پشتیبانی کنه برم یه هارد دیگه بگیرم با این مشخصات
اگه همین هاردی که الان دارم usb 3 بود که خب احتیاجی به فروشش نبود

با سپاس

Dim0

Registered User
لایک‌ها
36
دوستان از اونجایی که تعدادی از عزیزان از طریق پیغام خصوصی درخواست کردند که یکی دو روز وقت بهشون داده بشه در اینجا اعلام میکنم با اجازه شما بزرگان تا ساعت 24 شنبه این هفته(90/10/10) دوستان فرصت دارن تا قیمت های پیشنهادی خودشون رو اعلام کنند بعد از اتمام این مدت زمان خریدار هارد رو معرفی میکنم,اینم بگم که در شرایط مساوی عزیزانی که زودتر پیشنهاد خودشونو ارائه دادن در اولویت بنده خواهند بود تا به این ترتیب رعایت انصاف شده باشه.

Last edited:
بالا