• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش هدفون ریموت دار Kalipsch s4i - آکبند

Sweeney Todd

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
خودم عین همین هدفون رو دارم ... چون ازش خیلی راضی بودم سفر آخرم این یکی رو به عنوان یدک خریدم ... ولی به نظر میرسه اینقدر جون داشته باشه که حالا حالا ها یدکش نیاز نشه برای همین این دومی رو که آکبند هم هستش میزارم برای فروش ... قیمت با هزینه ارسال 250 هزار تومان ... از بابت اصل بودن هم خیالتون راحت ... از ویرجین مگا استور دبی خریداری شده ...

IMG_0489.JPG

بالا ............................. بالا

Last edited:

Sweeney Todd

Registered User
لایک‌ها
1
up ................................... up

دوستان این هدفون 450 درهم خریداری شده ... میشه حدود 235-240 تومن ... من سودی روش نکشیدم که شما درخواست کم شدن قیمت چند 10 تومنی میکنید ...

دوستان این هدفون 450 درهم خریداری شده ... میشه حدود 235-240 تومن ... من سودی روش نکشیدم که شما درخواست کم شدن قیمت چند 10 تومنی میکنید ...

Last edited by a moderator:

mrm88

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
کاش قبل از خریدت یه سر پایتخت میرفتی! الان به قیمت 150 تومن موجوده! من خودم چند ماه پیش 130 تومن خریدم! 100 درصد هم اصله! من تو خود سایت کلیپش سریالشو رجیستر کردم!

Sweeney Todd

Registered User
لایک‌ها
1
کاش قبل از خریدت یه سر پایتخت میرفتی! الان به قیمت 150 تومن موجوده! من خودم چند ماه پیش 130 تومن خریدم! 100 درصد هم اصله! من تو خود سایت کلیپش سریالشو رجیستر کردم!

دمش گرم ... هدفون 100 دلاری رو میده 130 ... آدرسش رو بزار دوستان هم استفاده کنن ...

i love justice

Registered User
لایک‌ها
1

Sweeney Todd

Registered User
لایک‌ها
1
میشه یه توضیحی بفرمایید؟

من در گوگل که مدل این هدفون klipsch s4i را سرچ کردم قیمت های 65 و 53 و 64 دلار اومد

Klipsch Image S4i - headset - In-ear ear-bud, Binaural - Black, chrome

Klipsch Image S4i - headset - In-ear ear-bud, Binaural

Klipsch Image S4i - headset - In-ear ear-bud, Binaural - White

دوست عزیز همون طوری که همین لینک ها هم میبینی قیمت اصلی 99 دلار هستش که فروشگاه های معتبری مثل بست بای و بای و نیوئگ و اپل استور میفروشن ... حالا ممکنه سایتی هم بخواد زیر فروشی کنه یا به هر دلیل دیگه ای گرون بده ... من هم از دبی قیمت خریدم رو گفتم ... حالا یا دوستان ارزون تر سراغ دارن که میرن و می خرن و یا میخوان از اصل بودنش مطمئن باشن و فکر میکنن قیمت من مناسبه و این رو از من میخرن ... اگه هم فروش نره مسئله حادی نیست ، به عنوان زاپاس خریده بودمش ، نگهش میدارم ...

230 مشتری داره ... بالاتر نبود ؟؟؟

Last edited by a moderator:

i love justice

Registered User
لایک‌ها
1
من خیلی این هدفونو دوست دارمممممممممممممممممممممممم

Sweeney Todd

Registered User
لایک‌ها
1
دوباره درهم رفت بالا485 شد

دیروز 450 بود

عرض کردم قیمت خرید خودم ... درهمی 525 برام تموم شده ... حالا امروز درهم کم شد یا زیاد شد رو کاریش ندارم ، گرچه همون طور که میشد حدس زد قیمت ارز داره برمیگرده سرجای قبلش ... به قولی اونی که کارش رو باید میکرد دیروز با دلار 1640 کرد !!!

i love justice

Registered User
لایک‌ها
1
عرض کردم قیمت خرید خودم ... درهمی 525 برام تموم شده ... حالا امروز درهم کم شد یا زیاد شد رو کاریش ندارم ، گرچه همون طور که میشد حدس زد قیمت ارز داره برمیگرده سرجای قبلش ... به قولی اونی که کارش رو باید میکرد دیروز با دلار 1640 کرد !!!

انگار از این به بعد فروشندگان و خریداران در هر کاری که هستند باید تحلیل فاندامنتال بازار های مالی رو هم یاد بگیرن تا بدونن کی کالا بخرن و کی بفروشن تا ضرر نکنن

Sweeney Todd

Registered User
لایک‌ها
1
انگار از این به بعد فروشندگان و خریداران در هر کاری که هستند باید تحلیل فاندامنتال بازار های مالی رو هم یاد بگیرن تا بدونن کی کالا بخرن و کی بفروشن تا ضرر نکنن

والا تحلیل نمی خواد ... نمیدونم چرا بعضی ها فکر میکنن با تغییر لحظه ای نرخ ارز همه وسایل هم آتی ارزون تر میشه ... مثلا من برای خودم در اومده هدفون 235 ، امروز که درهم شده 500 تومن باید بدمش 225 ... زیاد هوش باورن ... وگرنه ارز وضعیت امروز معلوم بود که کدوم وری داره میره ... بعدشم باسه یه هدفونی تو این رنج قیمت دیگه درهم 525 تومن یا 500 تومن فرقش میشه 10 تومن همش ... من اومدم باسه اینکه سریغ فروش بره میگم به قیمت خریدم میدمش باز شما میاید و هر روز دنبال قیمت درهمید که 10 تومن ارزون بشه یا نشه ... خوب بود از اول میگفنم 250 مک ... خودتون پ.خ دادین 20 تومن تخفیف بده ... من 15 تومن دادم شده قیمت خرید خودم بقیه اش دیگه فکر می کنم اضافه بازی باشه ... هر وقت خواستید به قیمتی که گفتم پ.خ بدید ...

i love justice

Registered User
لایک‌ها
1
والا تحلیل نمی خواد ... نمیدونم چرا بعضی ها فکر میکنن با تغییر لحظه ای نرخ ارز همه وسایل هم آتی ارزون تر میشه ... مثلا من برای خودم در اومده هدفون 235 ، امروز که درهم شده 500 تومن باید بدمش 225 ... زیاد هوش باورن ... وگرنه ارز وضعیت امروز معلوم بود که کدوم وری داره میره ... بعدشم باسه یه هدفونی تو این رنج قیمت دیگه درهم 525 تومن یا 500 تومن فرقش میشه 10 تومن همش ... من اومدم باسه اینکه سریغ فروش بره میگم به قیمت خریدم میدمش باز شما میاید و هر روز دنبال قیمت درهمید که 10 تومن ارزون بشه یا نشه ... خوب بود از اول میگفنم 250 مک ... خودتون پ.خ دادین 20 تومن تخفیف بده ... من 15 تومن دادم شده قیمت خرید خودم بقیه اش دیگه فکر می کنم اضافه بازی باشه ... هر وقت خواستید به قیمتی که گفتم پ.خ بدید ...

شما آپ حساب میکردید نه اضافه بازی دوست عزیز:happy:

Sweeney Todd

Registered User
لایک‌ها
1
Up ....................... Up
از اونجا که من گفتم به قیمت خریدم می فروشمش ، بعضی از دوستان علاقه عجیبی به گوشزد کردن قیمت روزانه ارز پیدا کردن ... برای اینکه اون دوستان هم شاد بشن بنده این هدفون رو به واحد پولی درهم هم میفروشم ، 450 درهمی که خریدم ... حالا شما درهم رو هرچقدر که میگید هستش بخرید به من درهم بدید ... اون دوستانی هم که تو این خطا نیستن قیمت فروش 225 هزار تومان هستش ...
ممنون

iAR11

Registered User
لایک‌ها
28
یعنی کیفیتش از بیتس هم بهتره؟

Sweeney Todd

Registered User
لایک‌ها
1
یعنی کیفیتش از بیتس هم بهتره؟

من خودم بیتز تور اصل داشتم ... مثل همین از دبی خریده بودم از ویرجین مگااستور ، همین تو Bose ... میون هدفون هایی که داشتم تا حالا بهترین همین بوده ... اگه تو نت هم سرچ کنید می بینید بهترین نمرات رو گرفته میون گزینه های هم قیمتش ...

just_german

Registered User
لایک‌ها
102
سلام
با monster tribute کلا 30 ساعت کارکرده تعویض میکنید !؟

Sweeney Todd

Registered User
لایک‌ها
1
up ...................................... up

بالا