• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش هدفون فیلیپس PHILIPS SHP-2700

Ali Subi

Registered User
لایک‌ها
588
سلام.
قصد فروشش رو دارم.
1.5 سال پیش هدیه گرفتم اما من از هدفون استفاده نمیکنم. بعد استفاده هم بکنم بیرون و تو سفر هست و هدفون تو گوشی استفاده میکنم.
روی هم رفته 1 ساعت هم ازش استفاده نکردم. هنوز وقتی هدفون رو گوش میره صدای سفتی آک رو داره. از نظر تمیزی هم عین روز اولشه. در کل تضمینی کم کارکرد هست. دقیقا مثل آک میمونه. بوی نویی هنوز داره. همش تو کارتون بوده.
لینک سازنده http://www.philips.co.in/c/headphon...6F6ADB9B6073D8B8.app121-drp2?t=specifications
صداش بسیار عالیه. بیس و تریب فوق العاده خوبی داره. طبیعتا با درایور های بزرگی که داره بایدم خوب باشه. خیلی خوب صدای محیط رو حذف میکنه بالشتک های بزرگی داره. صداش بسیار خوب و شاخه. سیمش با تکنولوژی OFC ساخته شده برای کیفیت هرچه بیشتر.
کیفیت ساخت بالایی داره و نسبت به مبلغ پرداختی بسیار ارزشمند هست.
قیمتش الان http://www.mihanmarket.com/(F(280C4...-قيمت-فروش-هدست-هدفون-فیلیپس-PHILIPS-SHP-2700 طبق این لینک 65 تومن هست. من قیمتش رو با کسر 30% میزارم اما هیچ فرقی با آک نداره. هرکی بخره متوجه میشه چی میگم.
قیمت پایه 45 تومن از قم باید ارسال بشه ارسال با خریدار هست. تهران رو میتونم حضوری بدم کمی با تاخیر فعلا قم هستم و تو فصل امتحانات.
تضمین نو بودنش رو همه جوره خودم میکنم.
افراد قدیمی بی شرط و افراد جدید با اعتماد سازی اول ارسال بعد واریز وجه.

Ali Subi

Registered User
لایک‌ها
588
یکی از بهترین صدا ها هست تو قیمت خودش.

Ali Subi

Registered User
لایک‌ها
588
قیمت های پیشنهادیتون رو بفرمایید کنار میایم با هم.

Raeesi

Registered User
لایک‌ها
222
داداش همون قیمتی که گفتی هزینه ارسالش با خودم
والا نه جدیدیم نه هم طب این چند سال عضویت خیلی فعال بودیم
خریدهایی داشتیم توی انجمن که ۳تا از دوستان لطف کردن و امتیاز دادن یه تعدادی هم لطفشون بما نرسید و امتیازی ندادن
فروش هم که خوب بخاطر شرایط شهری که زندگی میکنم و گیر و اذیت‌های پست ترجیه دادم توی شهر خوذم داشته باشم
حالا نمیدونم مارو قدیمی حساب می‌کنی یا جدید

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

Ali Subi

Registered User
لایک‌ها
588
سلام
با پول پست 50 تومان ميخوام
سلام.
پ.خ ارسلا شد.

داداش همون قیمتی که گفتی هزینه ارسالش با خودم
والا نه جدیدیم نه هم طی این چند سال عضویت خیلی فعال بودیم
خریدهایی داشتیم توی انجمن که ۳تا از دوستان لطف کردن و امتیاز دادن یه تعدادی هم لطفشون بما نرسید و امتیازی ندادن
فروش هم که خوب بخاطر شرایط شهری که زندگی میکنم و گیر و اذیت‌های پست ترجیه دادم توی شهر خوذم داشته باشم
حالا نمیدونم مارو قدیمی حساب می‌کنی یا جدید

سلام.
شما قدیمی نباشی پس کی قدیمیه؟
پ.خ ارسال شد.

Ali Subi

Registered User
لایک‌ها
588
فروخته شد به علی عزیز با ای دی Raeesi خیلی خوشحالم که با یه گل دیگه از این سایت معامله کردم.
شنبه براشون ارسال میشه.
مرسی.

Raeesi

Registered User
لایک‌ها
222
فروخته شد به علی عزیز با ای دی Raeesi خیلی خوشحالم که با یه گل دیگه از این سایت معامله کردم.
شنبه براشون ارسال میشه.
مرسی.

مرسی داداش
تأیید میشه

Ali Subi

Registered User
لایک‌ها
588
امروز صبج ارسال شد. در انتظار رسیدن به دست علی عزیز.

Raeesi

Registered User
لایک‌ها
222
درود

من مسافرت بودم
بسته ۲ روز پیش رسیده و من الآن تست کردم و تا الآن که همه‌چیز عالی بوده
بسته‌بندی که خیلی خوب بود و هدست به سلامت بدستم رسید
تست هم کردم و کیفیتش همونی بود که انتظار داشتم.
قبل از این بیتز خریده بودم که جز بیس بالا بنظرم هیچی نداشت و همینجوری دادمش به یکی از دوستام که عشق بیتز داشت! اما این واقعا همونیه که میخوام. یه هدست با وزن مناسب و کیفیت و ارگونومی خوب که صدایی شفاف با بیس مناسب بهت میده و مثل بیتز نمیخواد هی گوشتو بکنه و بندازه داخل کله‌ت :D
خلاصه که آقا ما راضی‌ییم و همه‌چی خوبه
فقط علی جان میگم خداییش این سیم مفتولیه که دور سیم هدست پیچیدی از کجای گیرش آوردی؟ به این طول تابحال ندیده بودم! بعد باز کردنش احساس کردم از باشگاه برگشتم و فقط هم مچ کار کردم :D

در کل از خریدی که از علی‌آقای گل داشتم خیلی راضیم هم بابت خود محصولی که خریدم و هم بابت برخورد و پیگیری که تا زمان رسیدن بسته انجام دادن.
ایشالا که بازم ازش خرید کنیم و البته سهم حوزه و تبرک رو یجوری با پست کنار بیان :D

Ali Subi

Registered User
لایک‌ها
588
قربونت علی جان.
خیلی خوشحالم که راضی بودی عزیز.
سهم حوزه و ... رو امروز 18 تومن برام زدن!!!!!! مثل اینکه تورم اثر داشته!!!:D
به امید معامله های بهتر...
اون سیم هم برای کار ما میشه کوچولو... یه چیزی زدم که دوستان بازش کردن نتونن صدا بگیرن!:D

بالا