• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش هر مجموعه ي نرم افزاري و آموزش زبان كه بخواهيد با نصف قيمت + دانلود بالاي 10 گيگ گيگي 200 تومن

omidkade

Registered User
لایک‌ها
48
اگر با هر کدام از اقلام http://forum.persiantools.com/t257889-page2.html تعویض می کنید در قسمت حراجی و یا همین جا کالات را اعلام کن
همه ي دي وي دي ها رايتي مي باشد
هزينه قبل از ارسال كاملا دريافت مي شود
تحويل يك هفته به طول مي انجامد
26 دي وي دي english today فقط 14 هزار تومان!!!!
و .....
روش كار مشخصه:
من مجموعه ي شما رو تهيه مي كنم و يك كپي ازش براتون مي فرستم به همين راحتي
از پذيرش سفارشات شركت هاي داخلي معذوريم ( به علت حمايت از نرم افزارهاي داخلي)
دانلود گيگي 200
هزينه ي ارسال هم 4 هزار تومان جداگانه دريافت مي گردد
سفارشات در كل ايران پذيرفته مي شود

قيمت :
هر گيگ 200 تومان ناقابل و هر 4 گيگ روي يك دي وي دي رايت ميشه كه 1000 تومان (هزينه ي دي وي دي + رايت) اخذ ميشه يعني هر دي وي دي در مجموع 1800 براتون تمام ميشه اما هزينه ي پست هر چي بشه جدا دريافت ميشه (معمولا 4 تومان) حداقل 4 گيگ رايت ميشه بقيش رو مهمون ما هستيد(معمولا دي وي دي ها بيش از 4 گيگ ظرفيت دارندمثلا 4.5 گيگ)

http://forum.persiantools.com/t250879.html

Last edited:

evenger

Registered User
لایک‌ها
338
درود

دوست مجموعه های آمورشی موجودی که دارید رو با ذکر قیمت اعلام کنید.

یا حق

omidkade

Registered User
لایک‌ها
48
اين يك نوع خريد اشتراكي هستش و نيازي نيست محصولي موجود باشه ميتونيم مثلا از سايت شما تهيه كنيم تنها نكته اينجاست چون يك نسخه از روش كپي ميشه و براي خريدار فرستاده ميشه هزينه به نصف كاهش پيدا مي كنه در واقع يك معامله ي دوسر سود هست چون فايده ي اين كار اينه كه ما هم اون محصول رو به نصف قيمت تهيه مي كنيم از طرفي خريدار هم به نصف قيمت همون رو به دست مياره و از طرفي به نفع فروشنده اصلي هم هست چون خيلي ها توانايي خريد به قيمت بالا رو ندارند اما به نصف حاضرند بخرند
و البته به جهت حمايتاز توليدات داخلي كارهاي داخلي ايران كه همش در ايران توليد شده باشه شامل اين طرح نمي شود مجموعه هايي مثل آموزش زبان و ... رو در خدمت دوستان هستيم.
دي وي دي ها رايتي مي باشد
هر چي خواستيد سفارش بديد

evenger

Registered User
لایک‌ها
338
درود

یک سایت هست که اگه شما موافقت کنید بعضی از محصولات آموزشیشون رو بخریم.
در صورت تمایل در پخ اعلام کنید تا اعلام کنم خدمتتون.

یا حق

omidkade

Registered User
لایک‌ها
48
درود

یک سایت هست که اگه شما موافقت کنید بعضی از محصولات آموزشیشون رو بخریم.
در صورت تمایل در پخ اعلام کنید تا اعلام کنم خدمتتون.

یا حق
در كمال احترام فعلا پيشنهاد خوبتون رو رد مي كنم به دلايل زير:
ممنونم دوست من ببينيد سفارش ها دو نوعند اگر دانلود پذير باشند كه مي دانلوديم كه هزينه برامون خيلي كاهش مي يابد اما اگر دانلود پذير نباشه مي خريم كپي و ارسال مي كنيم كه هزينه به نصف كاهش مي يابد
خريدن مجموعه هايي كه كسي سفارش نداده توجيهي براي ما ندارد.
كار ما يك كار اشتراكي هست و هر كس دوست داشته باشه كالاهايي مثل آموزش زبان فيلم ها آموزش كامپيوتر نرم افزار هاي آندرويد ( تا 100 گيگ قابل دانلود و سفارش هست)
نرم افزارهاي ايپد (تا 100 گيگ) و .... اگر رام هاي يك گوشي رو بخوايد قابل دانلوده سريال هاي خارجي فيلم هاي خارجي(متناسب با فرهنگ ايران) انواع مسابقات ورزشي
نازل ترين قيمت همين جاست و براي شروع يك بيعانه ي 5 هزار توماني كافيست و در ضمن در هر ماه براي اين كه كار خيلي سنگين نشه 4 تا 5 سفارش بيشتر پذيرش نميشه
براي من اين كار جنبه ي تفريحي داره و اصلا به معناي شغل من نيست لذا هزينه هاتون رو ميتونم تا نصف كاهش بدم
اگر روي دي وي دي بخواهيد هزينه ي دي وي دي + 500 هزينه ي رايت هر دي وي دي و اگر روي هارد بخواهيد 20 هزار تومن به قيمت هارد اضافه ميشه
300 سريال خارجي و با هر كيفيتي كه بخواهيد در دسترسه

evenger

Registered User
لایک‌ها
338
درود

دوست خوبم مثل اینکه بد متوجه شدم و یا شما بد دارید اعلام می کنید.
فکر می کنم با این همه سابقه در پی تی و نت معنی خرید اشتراکی رو بدونم.
خرید اشتراکی به مواردی گفته میشه که تعدادی مجموعه از سورسی انتخاب ( با رضایت 2 طرف ) میشه.حالا می خواد دانلود بشه و یا خرید بشه.
بنده هم اعلام کردم سایتی هست که مجموعه های اموزشی خوبی داره و می تونیم با هم خرید داشته باشیم و شما هم یک نسخه از اون رو بردارید.
این جور که شما دارید اعلام می کنید به این معناست که هر چیزی که خودتون دارید و مد نظر هست رو می خواین رو ارائه می دید.
در ثانی اگر هزینه دیسک خام رو 300 و هزینه رایت رو 500 تومن :blink: در نظر بگیرید خوب این که قیمتش خیلی بالا میشه
به هر حال امیدوارم موفق باشید.
یا حق

XboxGAME

Registered User
لایک‌ها
0
سلامفروش بر روی هارد امکان پذیره؟شما کجا تشریف دارید>تهران؟!

XboxGAME

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
عزیز من مقالات علمی نمی خواهم که فرمودید رو هارد امکان ندارد.
اموزشی زبان لطف کنید
آدرس و هزینه هر گیگ را بفرمایید پ . خ

omidkade

Registered User
لایک‌ها
48
سلام
عزیز من مقالات علمی نمی خواهم که فرمودید رو هارد امکان ندارد.
اموزشی زبان لطف کنید
آدرس و هزینه هر گیگ را بفرمایید پ . خ
هر گيگ 200 تومان ناقابل و هر 4 گيگ روي يك دي وي دي رايت ميشه كه 1000 تومان (هزينه ي دي وي دي + رايت) اخذ ميشه يعني هر دي وي دي در مجموع 1800 براتون تمام ميشه اما هزينه ي پست هر چي بشه جدا دريافت ميشه (معمولا 4 تومان)

ehsanrf

کاربر حرفه ای نرم افزار
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
810
مجموعه آموزشی دانشمند هم دارید؟

omidkade

Registered User
لایک‌ها
48
مجموعه آموزشی دانشمند هم دارید؟
دوست گرامی از ارائه ی محصولاتی که دوستان ایرانی زحمت تهیه اش رو کشیدند معذور هستیم شما در قسمت محصولات و سرویس های اینترنتی بازارچه میتونید ارزون تر پیدا کنید و نسخه ی اصلش رو تهیه کنید

بالا