کجایی هستن؟ پنجاه بدی منام میخرم اخه پول ندارم بیشتر.ولی سعی میکنم عین بچه ی خودم نگهشون دارم
داداش قفس خالیش چند؟؟؟؟
داداش 50 تومن راه نداره؟
بعد اینکه کجایی هستند؟روسی یا تایلندی یا ....
من میخوام لطفا بگین تا کی میتونیم بخریم ؟چون من تا چهارشنبه 21 ام مسافرتم . ولی قصد خرید دارم.میشه عکس واضحتر ازشون بزارین؟
ممنون میشم زود جوابمو بدین که نرم از جای دیگه بخرم.
همستر طوسیرو 8 خریدارم
مادرو میخوای از بچش جدا کنی؟ای ظالم!!
ولی قیمتت به شدت مناسبه حیف الان دارم واسه پاس کردن امتحانا میخونم ولی اگه تابستون بود با کله خریدار بودم!!
کلا خیلی حیوانات نازی هستن ما تو راهنمایی از اینا داشتیم همیشه واسشون ویفیر میبردم ولی جاهاشون هیچوقت عوض نمیشدن تا اینکه اخر خودم کمر تلاش بستم!!فقط یک مقدار گاز گرفته شدم!
یکدفغه واسشون ویفیر بردم در یک عملیات انتحاری با اینکه مواظب بودن محکم دستمو گاز گرفت یکیشون--فکر میکنم حار شده بودن (شوخی)دستات بو غذا بده گاز میگیره![]()
یکدفغه واسشون ویفیر بردم در یک عملیات انتحاری با اینکه مواظب بودن محکم دستمو گاز گرفت یکیشون--فکر میکنم حار شده بودن (شوخی)
دادا این دو تایی که ما داشتیم کلا خیلی کثیف بودن و میشد فیلمشون رو گرفت و توی سایتهای س... پخش کرد(گرفتی منظورمو؟)
بقیه همسترا هم همینجورین؟
همستر طوسی رو با 2 تا همستر معاوضه داری؟
دو تا ماده که به درد نمی خوره بیا مادرو بده من منم به نر بچه میدم که با بچت بازی کنهنه داداش این ارومه گاز نمیگیره
نه داداش اینا 2تاش ماده هست
فروشه فقط دوست عزیز