سلام دوستان من یک عدد هدفون اصلی htc دارم که برای گوشیم HD7 هست و خیلی کم استفاده شده.........
دلیل فروش هم این هست که :
1.هدفون بیتس از یکی از دوستان اینجا خریدم و دیگه نیازی به این ندارم.
2.این جور هدفونا زیاد استفاده نمیکنم چون داخل گوشم اذیت میشه برای همین از نوع open استفاده میکنم........
این هدفون اصلی هست و درون جعبه گوشی که سفارش انگلیس بوده هست پس از نظر کیفیت و اصل بودن خیالتون راحت............
گفتم اینجا بزارم شاید یکی از دوستان لازم داشت..........
قیمت 25 هست و خیالتونم راحت به قیمتش میارزه الان من همین رو از علائدین از یکی از دوستان قیمت گرفتم گفت 45 اصلی 25 فیک.................
فروش هم حضوری بهتر هست مشهد هستم که خریدار پول پست هم نده که زیاد براش نیوفته..........
این هدفون باز هم میگم کم کارکرد هست............
فقط از مدیر این بخش میخوام پاک نکنه تاپیک رو من عکس رو تو سایت نتونستم اپ کنم ارور میده همش...........
پیشاپیش از اسپمر های عزیز جهت اپ تاپیک تشکر میشود.......
دلیل فروش هم این هست که :
1.هدفون بیتس از یکی از دوستان اینجا خریدم و دیگه نیازی به این ندارم.
2.این جور هدفونا زیاد استفاده نمیکنم چون داخل گوشم اذیت میشه برای همین از نوع open استفاده میکنم........
این هدفون اصلی هست و درون جعبه گوشی که سفارش انگلیس بوده هست پس از نظر کیفیت و اصل بودن خیالتون راحت............
گفتم اینجا بزارم شاید یکی از دوستان لازم داشت..........
قیمت 25 هست و خیالتونم راحت به قیمتش میارزه الان من همین رو از علائدین از یکی از دوستان قیمت گرفتم گفت 45 اصلی 25 فیک.................
فروش هم حضوری بهتر هست مشهد هستم که خریدار پول پست هم نده که زیاد براش نیوفته..........
این هدفون باز هم میگم کم کارکرد هست............

فقط از مدیر این بخش میخوام پاک نکنه تاپیک رو من عکس رو تو سایت نتونستم اپ کنم ارور میده همش...........
پیشاپیش از اسپمر های عزیز جهت اپ تاپیک تشکر میشود.......