• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

... فروش هندزفری بیتس به شرط اصل بودن...

daltoon2012

Registered User
لایک‌ها
7
سلام چند مدل بیتس برا فروش دارم که فقط و فقط به شرط اصل بودن با قیمت مناسب فروخته می شود...

1.هنذفری اصل sensation xl که رنگشم سفید هست. با ضمانت میدم چون از کارتن گوشی xl برداشته شده ... قیمت 120 / هر گونه اسپم /نظر کارشناسی / کاراگاه بازی و ... آزاد چون جنس اصل هست.عکسی که سفیده اینه .

2. اینم مثله مدلی هست که رو sensation xe هست ولی کپی هستش ... قیمتش نسبت به کیفیتش خوبه .قیمت پایه 60 عکسی که مشکی هست اینه.مثله اینو میدن 90 هرکی میگه نه بگه تا توجیهش کنم.

اینم لینک عکس ها 3 مگ : http://ir2up.ir/up11/2c903d71ba1.rar

3. هنذفری (Highcopy +AAA به قول دوستمون) مدل tour رنگ قرمز - مشکی . اینم با ضمانت میدم و قیمتمم برای اصل هست .قیمت پایه 65 فقط پایه / هر گونه اسپم /نظر کارشناسی / کاراگاه بازی و ... آزاد چون نزدیک ترین مدل به اصل هست. خوشبختانه یا بدبختانه این خارج از فروم فروخته شد.!

فایل های ضمیمه

• 1.jpg
    1.jpg
    171 KB · نمایش ها: 150
  • 2.jpg
    2.jpg
    108.4 KB · نمایش ها: 148
  • 3.jpg
    3.jpg
    84.4 KB · نمایش ها: 146
Last edited:

sahandmsh

Registered User
لایک‌ها
16
اگر tour اصلی باشه به قیمت پایه خریدارم...

aRMinQ9

Registered User
لایک‌ها
159
قيمت Tour اصل ٤١٠ تومنه !!
اين رو اگه اصله ٣٨٠ هم ميزدين فروش ميرفت
نيازي نبود ٦٥ بفروشين !

shojapour

Registered User
لایک‌ها
9
نيازي نبود ٦٥ بفروشين !
:blink:تور که نیازی به بحث ندره 100% اصله!!!:lol:
عکس Xe رو بزار ببینیم

daltoon2012

Registered User
لایک‌ها
7
نيازي نبود ٦٥ بفروشين !

آقای عزیز اینجا کسی برای یه هنذفری 300 هزینه نمیکه مگر اینکه برای شغلش نیاز داشته باشه.
من 65 زدم چون به جنسی که دستمه اعتماد کامل دارم حتی شرایط مرجوع هم زدم تا خریدار راحت باشه. این از همون جنس شماست که 95 قیمت زدین... البته شما عکسی از جنسی که دستته نزدی.فقط عکس شرکتی رو زدی که نشون دهنده مدل هست.
بالا باش...

aRMinQ9

Registered User
لایک‌ها
159
آقای عزیز اینجا کسی برای یه هنذفری 300 هزینه نمیکه مگر اینکه برای شغلش نیاز داشته باشه.
من 65 زدم چون به جنسی که دستمه اعتماد کامل دارم حتی شرایط مرجوع هم زدم تا خریدار راحت باشه. این از همون جنس شماست که 95 قیمت زدین... البته شما عکسی از جنسی که دستته نزدی.فقط عکس شرکتی رو زدی که نشون دهنده مدل هست.
بالا باش...

ما ننوشتيم اورجينال !
نوشتيم Highcopy AAA+
و اختلاف قيمتش هم به خاطر اختلاف كيفيت هست وگرنه مطمئن باش براي ما كه وارد كننده ايم كاري نداره زير قيمت شما بدم اگرم جنسم يكي باشه
در ضمن همه عكس هاي تاپيك هدفون خودمون هست نه شركت !
جالبه كه هنوز فكر ميكنيد اين همون هدفون اورجينالي هست كه ١٨٠ دلار قيمت جهانيشه و ٤١٠ قيمت بازار
و بايد بگم هدفون اورجينال مشتري خودش رو داره و كم هم نيست و همه شون هم حرفه اي نيستن
مدل ديتاكس ما خودمون تا حالا ١٠ تا قروختيم قيمتش هم ١.٢٨٠.٠٠٠ تومانه !
ايشالا تجربه ات بيشتر شه متوجه ميشي

daltoon2012

Registered User
لایک‌ها
7
ما ننوشتيم اورجينال !
نوشتيم Highcopy AAA+
و اختلاف قيمتش هم به خاطر اختلاف كيفيت هست وگرنه مطمئن باش براي ما كه وارد كننده ايم كاري نداره زير قيمت شما بدم اگرم جنسم يكي باشه
در ضمن همه عكس هاي تاپيك هدفون خودمون هست نه شركت !
جالبه كه هنوز فكر ميكنيد اين همون هدفون اورجينالي هست كه ١٨٠ دلار قيمت جهانيشه و ٤١٠ قيمت بازار
و بايد بگم هدفون اورجينال مشتري خودش رو داره و كم هم نيست و همه شون هم حرفه اي نيستن
مدل ديتاكس ما خودمون تا حالا ١٠ تا قروختيم قيمتش هم ١.٢٨٠.٠٠٠ تومانه !
ايشالا تجربه ات بيشتر شه متوجه ميشي

پس قیمتت رو بیار پایین منم میارم پایین ببینیم کی زیر قیمت میده... درسته تجربه ما صفر هست ولی الان قیمت مهمه نه تجربه...

aRMinQ9

Registered User
لایک‌ها
159
پس تا اينجا اوكي شد كه جنست اورجينال نيست و جاي اورجينال ميخواي بدي به يه بدبختي !
حتما لازم نيست كه بگم شما چند خريدي ! ولي جنست رو با من مقايسه نكن
من دارم وارد ميكنم بازم خريدم از فروش شما بالاتره چون جنسم فرق داره !
ولي اگه خواستي هر قيمتي برات در مياد ٥ زيرش ميتونم برات بيارم عين هدفون خودت رو . تضميني

daltoon2012

Registered User
لایک‌ها
7
پس تا اينجا اوكي شد كه جنست اورجينال نيست و جاي اورجينال ميخواي بدي به يه بدبختي !
حتما لازم نيست كه بگم شما چند خريدي ! ولي جنست رو با من مقايسه نكن
من دارم وارد ميكنم بازم خريدم از فروش شما بالاتره چون جنسم فرق داره !
ولي اگه خواستي هر قيمتي برات در مياد ٥ زيرش ميتونم برات بيارم عين هدفون خودت رو . تضميني

خب خواهیم دید. به اولین نفری که مدل تور رو بخره تخفیف میدم تا خودش تست کنه و از زبان مصرف کننده بشنویم که کیفیتش چطوره ...

اولین نفره خوش شانس کیه که قراره جنس منو تایید بکنه و یه تخفیف بگیره....

M 3 H R D A D

همکار بازنشسته
لایک‌ها
401
هدفون XL رو اگر پایین تر میدید خریدارم ، البته اول میگیرم تست میکنم و اگر اصل بود وجه رو تقدیم میکنم اگر نه هم که براتون برگشت میزنم ....

هدفون اصلی رو هم میتونم تشخیص بدم .

aRMinQ9

Registered User
لایک‌ها
159
خب خواهیم دید. به اولین نفری که مدل تور رو بخره تخفیف میدم تا خودش تست کنه و از زبان مصرف کننده بشنویم که کیفیتش چطوره ...

اولین نفره خوش شانس کیه که قراره جنس منو تایید بکنه و یه تخفیف بگیره....

شما اگه ميگي اصله من خودم ميخرم
فقط يه جا حضوري اگه اصل بود هر چند تا داشتي من نقدا بقيه رو هر كدوم ٢٥٠ ميخرم ازتون

daltoon2012

Registered User
لایک‌ها
7
هدفون XL رو اگر پایین تر میدید خریدارم ، البته اول میگیرم تست میکنم و اگر اصل بود وجه رو تقدیم میکنم اگر نه هم که براتون برگشت میزنم ....

هدفون اصلی رو هم میتونم تشخیص بدم .

شما زحمت میکشید. این شرایط رو کی قبول میکنه که من قبول کنم ؟؟؟ قیمت پایه یعنی چی ؟؟؟ من عکس قرار میدم تا کارشناس ها تایید کنن جنس رو.

M 3 H R D A D

همکار بازنشسته
لایک‌ها
401
شما زحمت میکشید. این شرایط رو کی قبول میکنه که من قبول کنم ؟؟؟ قیمت پایه یعنی چی ؟؟؟ من عکس قرار میدم تا کارشناس ها تایید کنن جنس رو.

از کی تا حالا از روی عکس میشه هدفون اصلی XL رو تشخیص داد ؟ وقتی شما به سابقه بنده اعتماد ندارید چطور انتظار دارید بنده به شما اعتماد کنم ؟

در هر حال خود دانید ...

aRMinQ9

Registered User
لایک‌ها
159

کدوم کارشناس ؟
من که 3 ساله کارم فروش این هدفون هاست و الان دقیقا میدونم جنس شما چیه شما قبول نمیکنی !!

از کی تا حالا از روی عکس میشه هدفون اصلی XL رو تشخیص داد ؟ وقتی شما به سابقه بنده اعتماد ندارید چطور انتظار دارید بنده به شما اعتماد کنم ؟

در هر حال خود دانید ...

مهرداد جان احتمالا خودشون هم از روی عکس تشخیص دادن اصله

daltoon2012

Registered User
لایک‌ها
7
ظاهرا وقتی میگی اسپم آزاد یه سری ها میان اینجا فقط اسپم بدن. از این لحظه به بعد هر اسپم ریپورت میشه.

بالا باش ...

شما اگه ميگي اصله من خودم ميخرم
فقط يه جا حضوري اگه اصل بود هر چند تا داشتي من نقدا بقيه رو هر كدوم ٢٥٠ ميخرم ازتون
من جنسم اصله هر جا میگی قرار بزاریم ولی تا قرون آخر 250 تومن رو میگیرممممم ... اگه رو حرفت هستی که جنسه من تقلبی هست قرار بزار و 250 با خودت پول بیار.

خب ظاهرا یه سری ها قبول کردن که جنس اصله ... پس بشتابیییییییییییییییییییییییییییییید

Last edited:

milad abdollahi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من از اینا میخوامممممم. //// دوستان اینو درست میگه اولی اصل هس / بسته بندیش دقیقا همینطوره با نخ یشمی دوخته شده .

aRMinQ9

Registered User
لایک‌ها
159
ظاهرا وقتی میگی اسپم آزاد یه سری ها میان اینجا فقط اسپم بدن. از این لحظه به بعد هر اسپم ریپورت میشه.

بالا باش ...

من جنسم اصله هر جا میگی قرار بزاریم ولی تا قرون آخر 250 تومن رو میگیرممممم ... اگه رو حرفت هستی که جنسه من تقلبی هست قرار بزار و 250 با خودت پول بیار.

خب ظاهرا یه سری ها قبول کردن که جنس اصله ... پس بشتابیییییییییییییییییییییییییییییید

يعني شما واقعا اصرار داري كه Tour كه ١٨٠ دلار قيمت اصليش هست و بخواي بياري حداقل ٣٩٠ براي خودت درمياد رو ميدي ٦٥ ؟؟
بابا خيلي باحالي :))
شما اگه tour اورجينال بود من هر چندتاداشتي ٢٥٠ ازت ميخرم ولي اگه نبود
من تو روابط عمومي ازت شكايت ميكنم و تا بن نكننت بيخيال نميشم
نمونه هدفون هاي خودمم ميارم با يه نفر بيطرف اگه بهت ثابت شد كه جنست هاي كپي درجه ١ هم نيست اونوقت بايد بياي اينجا و از همه معذزت خواهي كني
قبوله ؟ فقط زير حرفت نزني
فكر كني يه مقدار خودت متوجه ميشي كه جنس اصل حداقل ٤٠٠ تومن پولشه
شايدم خودت از كسي كه خريدي به جاي اصل بهت داده چون همه چيزش عين همونه
هاي كپي همه چيزش مثل اصليه
قرار نيست تو عكس و ظاهر چيزي مشخص بشه

daltoon2012

Registered User
لایک‌ها
7
يعني شما واقعا اصرار داري كه Tour كه ١٨٠ دلار قيمت اصليش هست و بخواي بياري حداقل ٣٩٠ براي خودت درمياد رو ميدي ٦٥ ؟؟
بابا خيلي باحالي :))
شما اگه tour اورجينال بود من هر چندتاداشتي ٢٥٠ ازت ميخرم ولي اگه نبود
من تو روابط عمومي ازت شكايت ميكنم و تا بن نكننت بيخيال نميشم
نمونه هدفون هاي خودمم ميارم با يه نفر بيطرف اگه بهت ثابت شد كه جنست هاي كپي درجه ١ هم نيست اونوقت بايد بياي اينجا و از همه معذزت خواهي كني
قبوله ؟ فقط زير حرفت نزني
فكر كني يه مقدار خودت متوجه ميشي كه جنس اصل حداقل ٤٠٠ تومن پولشه
شايدم خودت از كسي كه خريدي به جاي اصل بهت داده چون همه چيزش عين همونه
هاي كپي همه چيزش مثل اصليه
قرار نيست تو عكس و ظاهر چيزي مشخص بشه

فک کردی بچه زرنگه محله تونی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟/ ببین آقا من دو نمونه جنس دارم کامل هم توضیح دادم دوتا شو . سر حرفمم هستم .تشریف بیار زنجان ببین ولی وقتی دیدی خودت برگرد و عذر خواهی کن .عکس جنسمم هستش ...

aRMinQ9

Registered User
لایک‌ها
159
فک کردی بچه زرنگه محله تونی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟/ ببین آقا من دو نمونه جنس دارم کامل هم توضیح دادم دوتا شو . سر حرفمم هستم .تشریف بیار زنجان ببین ولی وقتی دیدی خودت برگرد و عذر خواهی کن .عکس جنسمم هستش ...

ما بحثمون سر Tour هست نه iBeats
اقاي زرنگ زنجان همين كه فهميدي tour اصل نيست و برداشتي از تاپيكت كافيه
اينجا ديگه اكثرا تفاوت جنس اصل و هاي كپي رو ميدونن
اكثرا هم با اينكه جنس هاي كپي بخرن مشكلي ندارن به شرطي كه راستش رو بگي نه اينكه چيزي كه ٤١٠ تومن قيمت كف بازارشه بدي ٦٥ چون عين همونه !!
الا يكي يه بگه من يه ايفون دارم ٢٠٠ تومن باور ميكني اصله ؟ هرچه قدر قسم بخوره ؟
ولي اينكه هدفون tour هاي كپي رو جاي اصل بخواي بفروشي كار درستي نيست
ايشالا بازم فروش داشته باشي ولي جنست رو به اسم اورجينال نفروش
اين توهين به شعور خريداره نه زرنگيه شما !!

daltoon2012

Registered User
لایک‌ها
7
ما بحثمون سر Tour هست نه iBeats
اقاي زرنگ زنجان همين كه فهميدي tour اصل نيست و برداشتي از تاپيكت كافيه
اينجا ديگه اكثرا تفاوت جنس اصل و هاي كپي رو ميدونن
اكثرا هم با اينكه جنس هاي كپي بخرن مشكلي ندارن به شرطي كه راستش رو بگي نه اينكه چيزي كه ٤١٠ تومن قيمت كف بازارشه بدي ٦٥ چون عين همونه !!
الا يكي يه بگه من يه ايفون دارم ٢٠٠ تومن باور ميكني اصله ؟ هرچه قدر قسم بخوره ؟
ولي اينكه هدفون tour هاي كپي رو جاي اصل بخواي بفروشي كار درستي نيست
ايشالا بازم فروش داشته باشي ولي جنست رو به اسم اورجينال نفروش
اين توهين به شعور خريداره نه زرنگيه شما !!

مشگلی نیست /// تور رو به آشنا فروختم بیا اینجا آقا حمید هم از بچه های پرشین تولز هم زنجانی هست اونم میگم بیاد ولی فک کردی میتونی خودت جنس قلابی بدی دسته ملت ؟؟؟؟؟ همینی که من زدم 60 شما زدی 90 میگی اگه غیر از اینه هرچی میگی بگو /تفاوتش خوب معلومه ...

بالا