saeed31861
Registered User
شرایط صد و پنجاه میلیونی رو ارسال بفرمایید
من دقت کردم تمام کسانی که سوالی در مورد ضمانت و ... پول کردن بهشون پاسخ نمیدن ایشون بنده 3 بار پ خ کردم و تو تاپیک هم عنوان کردم جواب ندادن منطق الان چی میگه ! خودت بفهم دیگه !
عزیز من مسئله 100 تومن 200 تومن نیست که بنده الان بخوام 100 میلیون وام بگیرم حدود 30 تومن بهتون بدم اخه یه رسید میتونه 100 میلیون سفته و پولی که به شما بدم جبران کنه ؟!
شما لطفا به این سوال جواب بده من همین فردا کار رو باهاتون شروع میکنم !
علاوه بر صحبتهای دوستان : چه تضمینی برای گرفتن وام هست ؟ چه تضمینی برای اینکه قبل از تصفیه وام سفته و چکها رو اجرا نذارین ؟ (حداقل بانک یا موسسات که میرین یه حسابی برای شما باز میکنن - یه دفترچه ای - شماره ای - سندی - مدرکی ارائه میدن !)
یک برگه رسید در مقابل چند میلیون پول + سفته و چک که طرف مثابل به شما میده هیچ ارزشی نداره !
واقعا اعتمادسازی قسمت مهم این حرکت خوب دوستمون هست که اگه راهکاری دارن خودشون باید اعلام کنن !
عزیز من مسئله 100 تومن 200 تومن نیست که بنده الان بخوام 100 میلیون وام بگیرم حدود 30 تومن بهتون بدم اخه یه رسید میتونه 100 میلیون سفته و پولی که به شما بدم جبران کنه ؟!
شما لطفا به این سوال جواب بده من همین فردا کار رو باهاتون شروع میکنم !
علاوه بر صحبتهای دوستان : چه تضمینی برای گرفتن وام هست ؟ چه تضمینی برای اینکه قبل از تصفیه وام سفته و چکها رو اجرا نذارین ؟ (حداقل بانک یا موسسات که میرین یه حسابی برای شما باز میکنن - یه دفترچه ای - شماره ای - سندی - مدرکی ارائه میدن !)
یک برگه رسید در مقابل چند میلیون پول + سفته و چک که طرف مثابل به شما میده هیچ ارزشی نداره !
واقعا اعتمادسازی قسمت مهم این حرکت خوب دوستمون هست که اگه راهکاری دارن خودشون باید اعلام کنن !
لطفا سوالات زیر فراموش نشه !!!!!
دوست عزیز هیچکس قصد بی احترامی به شما رو نداره و هیچکس هم نمیگه که خدایی نکرده شما محتاج 30 میلیون تومان پول هستید .در جواب دوست گلمون ما که تازه دو روز نیست این کار را شروع کردیم هر ساله این حرکت را داریم پارسال هم 2 میلیارد تومن پرداختی داشتیم پ نماییم اون دو میلیارد ول کنیم و بیایم 30 میلیون شما را بخوریم بیشتر از این حرفا پول تو دست و بارمون هست عزیز شما اگر نمیخوای میتونی استفاده نکنی..