مدل دستگاه اینه
PROLiNK - Challenge The Limit
اینم عکس
مشاهده پیوست 94735
مشاهده پیوست 94736
مشاهده پیوست 94737
خوب این محصول بهترین محصول پرولینک هست میتونین هارد بهش بزنین و محتوای هارد رو بین تمام دستگاهها به اشتراک بزارین (اچ دی استریمینگ و......)سامبا ساپورت
دارای پورت یو اس بی که میتونین مودمهای 3g )سیم کارت خور) رو بهش بزنین و اینترنت رو بین تمام دستگاههای با سیم و بیسیم به اشتراک بزارین
محصول تایوان(سری اول):lol:
با قابلیت دو آنتن جدا شونده(میتونین آنتنهای قوی تر از خودش هم بزارین خودش تا 100 متر در محیط بسته و 300متر در محیط بدون دیوار برد داره!!!!!:blink:
جنس بدنه هم پلاستیک لعابی کوره ای هست که هیچ وقت گرد وخاک کثیفش نمیکنه
(خودم خیلی با این حال کردم)
قیمت پایه هم به 60 تومان! کاهش یافت الان نوش 100 تومنه به خاطر دلار
دستگاه کاملا تمیزو سلامت هست نایلون روش هم برای عکس گرفتم باز کردم و مهلت تست یک هفته ای هم میدم برای جلب اعتماد
PROLiNK - Challenge The Limit
اینم عکس
مشاهده پیوست 94735
مشاهده پیوست 94736
مشاهده پیوست 94737
خوب این محصول بهترین محصول پرولینک هست میتونین هارد بهش بزنین و محتوای هارد رو بین تمام دستگاهها به اشتراک بزارین (اچ دی استریمینگ و......)سامبا ساپورت
دارای پورت یو اس بی که میتونین مودمهای 3g )سیم کارت خور) رو بهش بزنین و اینترنت رو بین تمام دستگاههای با سیم و بیسیم به اشتراک بزارین
محصول تایوان(سری اول):lol:
با قابلیت دو آنتن جدا شونده(میتونین آنتنهای قوی تر از خودش هم بزارین خودش تا 100 متر در محیط بسته و 300متر در محیط بدون دیوار برد داره!!!!!:blink:
جنس بدنه هم پلاستیک لعابی کوره ای هست که هیچ وقت گرد وخاک کثیفش نمیکنه
(خودم خیلی با این حال کردم)
قیمت پایه هم به 60 تومان! کاهش یافت الان نوش 100 تومنه به خاطر دلار
دستگاه کاملا تمیزو سلامت هست نایلون روش هم برای عکس گرفتم باز کردم و مهلت تست یک هفته ای هم میدم برای جلب اعتماد
Last edited: