• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش وب تفریحی با قابلیت برند شدن 99.99% و درامد بالا

miladvajedi

Registered User
لایک‌ها
182
سلام
دوستان میخواستم وبم رو بفروشم
رو سیستم رزبلاگ هستش
وب دارای دامین اختصاصی میباشد
دامنه اصلی وب دارای الکسای زیر میباشد
285 هزار جهان و 4500 ایران
بازدید وب به نقل از وبگذر تا قبل از عید +5 هزار ای پی بوده است ولی الان میشه گفت هزار تا که همان طور که شما اطلاع دارین به دلایل تعطیلات و گردشگری بازدید تمامی وبمستر ها افت شدیدی داشته که به امید خدا بازدید به حالت اولیه برمیگردد بلکه بیشتر هم میشود . (این ها رو از رو اعتماد میگم نه از رو شک ... میتونید بعداً که آدرس دادم از سرعت ایندکس مطالب به این پی ببرید)
سرعت ایندکس مطالب فوق العاده هستش یعنی شما الان مطلبی بفرستید پس از یه چند دقیقه ایندکس میشن و معمولاً اولی خود ما هستیم :دی
تمام مطالب در این اواخر اختصاصی بوده و همه از سایت های خارجی گرفته شده و با واتر مارک وب منتشر شده است
رزبلاگ دارای چند دامنه rozfa , rzb, و... هستش که میشه گفت سرعت ایندکس وب با این دامنه ها هم خوب هست .
درامد وب تا قبل از عید +250 هزار تومان بود که قسمتیش از فروش یک پاپ و بقیه از همکاری در فروش بوده (همکاری در فروش رو منظورم اونایی بود که وصولی شده بودند وگرنه ارسالی هایی هم داشتیم که وصولی نشده بودند) اگر پاپ آپ دوم هم بعد از تعطیلات فروخته بشه درامد به +350 هزار هم میرسه

آدرس فعلاً به کسی داده نمیشود فقط پیشنهادات رو بدین
درضمین کسی درخواست پسورد وبگذر نکنه چون در آخر فقط به خریدار اصلی داده میشود !
همچنین انتقاد ها را بزارید برای پ.خ .

Firepersian

Registered User
لایک‌ها
352
میتونم دلیل فروش رو بدونم ؟
جسارتا چه تضمینی وجود داره برای ترافیک مصرفی بالا سایت رزبلاگ اونو مسدود نکنه ؟؟ سابقشو نداشته ؟؟ (اخیرا همچین اتفاقی افتاده بود)
اگر تضمین میکنید بنده خریدارم

miladvajedi

Registered User
لایک‌ها
182
میتونم دلیل فروش رو بدونم ؟
جسارتا چه تضمینی وجود داره برای ترافیک مصرفی بالا سایت رزبلاگ اونو مسدود نکنه ؟؟ سابقشو نداشته ؟؟ (اخیرا همچین اتفاقی افتاده بود)
اگر تضمین میکنید بنده خریدارم

دلیل فروش کسب بودجه برای پروژه جدید .
رزبلاگ تا حالا که مسدود نکرده و مسدود نمیکنه البته میتونید به ایمیل زیر هم ایمیلی بفرستید و بپرسید و از خودشون هم جواب بگیرید
[email protected]
یکی دو تا دسوت دارم تو رزبلاگ وب داشتن یکی هر دو 15 هزار آی پی ! الان هم در قید حیات هستن :D

ali0068

Registered User
لایک‌ها
25
من از بابت موضوع مسدود شدن مشکلی ندارم چون میدونم رزبلاگ مسدود نمیکنه (چون خودم توش کار میکنم و تا حالا ندیده ام)
شما که خودتون قیمت پایه ای ندارین
من به قیمت 500 میخرم اگر قیمتم پایین هست باید بگم شرمننده بیشتر از این نمیتونم بپردازم خودتون میدونید که ایم عیده و جیبمون سوراخه :دی

miladvajedi

Registered User
لایک‌ها
182

پ.خ شد !

من از بابت موضوع مسدود شدن مشکلی ندارم چون میدونم رزبلاگ مسدود نمیکنه (چون خودم توش کار میکنم و تا حالا ندیده ام)
شما که خودتون قیمت پایه ای ندارین
من به قیمت 500 میخرم اگر قیمتم پایین هست باید بگم شرمننده بیشتر از این نمیتونم بپردازم خودتون میدونید که ایم عیده و جیبمون سوراخه :دی

سلام
پانصد تومان نسبت به درامدی که بعد از تعطیلی ها دوباره عایدتون میشه خیلی کمه !!!

Last edited:

ali0068

Registered User
لایک‌ها
25
پ.خ شد !

سلام
پانصد تومان نسبت به درامدی که بعد از تعطیلی ها دوباره عایدتون میشه خیلی کمه !!!

میلاد جان ، گفتم که بیشتر ندارم البته بازم میگم که این یک پیشنهاد بودش که اگه میپزیرفتید که :)

znl

Registered User
لایک‌ها
12
دوست عزیز جزئیات + آمارگیر + قیمت رو برام پ.خ کن.

mdrv

Registered User
لایک‌ها
0
سايت اكتي هستش،بنظر بنده نفروش !

miladvajedi

Registered User
لایک‌ها
182
سايت اكتي هستش،بنظر بنده نفروش !

سلام
ممنون نظر لطفتونه
خودم هم دوست نداشتم بفروشم ولی چاره ای نیست پروژه ای داریم که نیاز به وقت و بودجه داریم !

بالا