• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش وب سایت "آریانا موبایل" مرجع جامع موبایل به قیمت توافقی و مناسب

hamed5034

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام به تمامی کاربران پرشین تولز

وب سایت آریانا موبایل به دلیل مشغله ی زیاد من (خدمت مقدس سربازی:cool:) با قیمت توافقی به فروش می رسد.

هاست و دامین اصلی سایت بر روی سرورهای میهن وب هاست قرار دارند که پس از فروش به طور کامل به اکانت خریدار منتقل خواهند شد. حدود 8 ماه هم از اعتبار اونها باقی مونده. هاست دانلود هم روی سرورهای همین شرکت هست و به صورت ماهانه هزینه ی اون پرداخت میشه.

قیمت هم توافقی هست و من قصد سود روی این سایت رو ندارم و فقط چون دلم نمیاد زحماتی که تا الان کشیدم از بین بره می خوام یه نفر که وقت داره و علاقه داره یک سایت دانلود نرم افزار موبایل راه اندازی کنه بیاد و این سایت رو ادامه بده.

PageRank سایت در حال حاضر 1 هست ولی این PageRank واسه زمانیه که سایت فقط 32% سئو بود. وضعیت سئو ی سایت به همین تازگی و پس از آپدیت شدن PageRank های گوگل بهینه سازی شده و به گواهی سایت Check My SEO and Free SEO Tools ، در حال حاضر آریانا موبایل 72% سئو هست که عدد خیلی خوبیه و در ماه های آینده و بعد از آپدیت شدن دوباره ی PageRank های گوگل، حداقل PageRank سه رو میگیره.

اگه سوالی دارید همین جا مطرح کنید. اگر هم خواستین می تونید پیام خصوصی بدین.

موفق و پیروز باشید.

بالا