• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش وب سایت تخصصی انگلیسی با درآمد ماهیانه - قیمت 5 میلیون

amirdorna

Registered User
لایک‌ها
0
وب سایت تخصصی امتحان پزشکی کانادا MCCEE
کد:
www.canadamcc.com
در این وب سایت سوالات تخصصی پزشکی برای آمادگی امتحان MCCEE قرار داده شده . در حال حاضر حدود 5500 سوال با توضیحات آپلود شده . سوالات بصورت گروه های 30 سوالی آماده شده .
اعضا برای مطالعه هر 30 سوال مبلغ 30 سنت آمریکا برای مدت یکماه پرداخت می کنند . حداقل میزان خرید 3 دلار هست . من خودم فعلا 4 تا پکیج تعریف کردم . مثلا با خرید پکیج 3 دلاری ، 330 کردیت دریافت می کنند و می توانند 11 سری سوال رو باز کنند . خود سیستم بصورت اتوماتیک موارد رو انجام می ده و با پی پال کار می کنه . برای سیستم کردیت هم از یک کامپوننت استفاده شده که لایسنسش خریداری شده .

دومینش دو ماهه که ثبت شده اما کاملا بصورت تخصصی سئو انجام شده . تماما بصورت White hat انجام شده چون اصلا قصد فروشش رو نداشتم . دومینش برای استفاده در گوگل اد مشکلی نداره و ثبت نشده که به مشکلی بخوره . در حال حاضر رنکینگ گوگلش 2 هست .

یک سایت مشابهش رو هم در حال حاضر قبل از این سایت ، راه انداختم که حدود 1300 نفر عضو داره . همین خدمات رو اما بصورت محدود ولی رایگان می ده که برای استفاده از سوالای بیشتر یوزر رو ریدارکت می کنه به این سایت که باید حق عضویت پرداخت کنه . الیته این دومین در گوگل اد ثبت و بلوک شده .
کد:
www.mcceecanada.com

یک گروه فیس بوک اختصاصی این دو تا سایت دارند . با 1100 نفر عضو که همش تخصصیه و همشون افرادی هستند که برای آمادگی در این امتحان در حال مطالعه هستند .
کد:
http://www.facebook.com/#!/pages/Mccee-Canada/144746832258418

این سایت کاملا تخصصیه ، پس تعداد بازدید و ... قطعا خیلی بالا نیست . شاید روزانه 140 آی پی . اما بازدهی مالی داره . طی دو ماه گذشته بالای 1000 دلار آمریکا عضویت داشته ( البته هم عضویت بوده هم بعضی ها یکسری کتاب و ویدیوی کلاسهای این امتحان رو می خواستند که خریدند و دانلود ککردند . )

این سایت یک رقیب رسمی بیشتر نداره . اونهم canadaqbank هست .

به هیچ وجه قصد فروشش رو نداشتم . اما شدیدا به مشکل مالی خوردم ( چون خودم هم باید برای این امتحان آماده بشم ) در حال حاضر حتی نیاز به آپدیت کردن هم نداره . هرچند که اگر کسی امکانش رو داشته باشه ، حدود 5000 سوال دیگه بصورت پی دی اف دارم که می تونه وارد سایت کنه و درآمد قطعا خیلی بالاتر می ره .

مد نظر خودم 5 میلیون تومان هست .

Last edited:

paypalneed

Registered User
لایک‌ها
1
سلام

مدارک برای درامد کسب شده دارید مثلا پی پال یا هر چیز دیگه؟
آمار بازدید رو هم لطفا قرار بدید.
قیمت هم خیلی بالاست

ممنون

amirdorna

Registered User
لایک‌ها
0
من براتون می تونم آمار حساب پی پال رو بفرستم .
آمار بازدید رو الان پابلیک کردم . برای 24 ساعت پابلیک می مونه . چک کنید . اما گفتم که سایت تخصصی ، کاربر مخصوص خودش رو داره . به خاطر همین روی ادسنس و ... خیلی حساب نکنید . البته که چون اکثر بازدید کننده هاش از کانادا و. آمریکا هستند اگر یک کمپین خوب ایجاد کنین .....
http://statcounter.com/p7354646/summary/?guest=1

قیمت بالا نیست . این سایت این ماه بخاطر اینکه نزدیک سال نو میلادی هست و امتحان کانادا هم از نوامبر تا آخر ژانویه تعطیل شده درآمدش کم شده . و تازه این ماه دومم هست که حق اشتراک می گیرم . مطمئنا ظرف 3-4 ماه آینده خیلی بیشتر از این مبلغ فقط درآمد خالص سایت میشه .

Last edited:

amirdorna

Registered User
لایک‌ها
0
اگر کسی بخواد با همین چیزی که الان هست ( 5500 سوال + توضیحات و 6 آزمون آزمایشی ( که ایده اش رو از قلمچی گرفتم و اینجا راه انداختم که خیلی هم طرفدار داره چون هیچ جای دیگه همچین امکانی رو به اعضا نمی ده ) بخواید پیش ببرید هیچ کاری ندارید بعنوان پشتیبانی فنی . همه چی اتوماتیک کار می کنه . جدیدا هم دو تا ویدئو دادم درست کردن توی قسمت راهنمایی سایت گذاشتم که باعث تماس برای سوال و پشتیبانی کمتر بشه .
سوالات رو از کلکسیون سوالات خودم که طی 2 سال جمع آوری کردم ( یکسریش مربوط به امتحان تخصص پزشکی ایران هست که ترجمه شده و .... ) . در حال حاضر حدود 7000 سوال دیگه که موجود هست اما خودم وقت تایپ و قرار دادن در وب سایت رو ندارم .
من برای این وبسایت یه هاست 2 گیگی گرفتم . توی تخفیفات ویژه مامبوسرور . سالیانه فکر کنم حدود 140 هزار تومان . البته بعدش فهمیدم که به این میزان فضا احتیاج ندارم . هر کالکشن از 30 سوال حدود 400 کیلوبایت حجم داره .
زبان عمومی انگلیسی کافیه . چون سوالات تخصصی ازتون پرسیده نمی شه . در اصل اکثر کاربرای سایت فکر می کنن که من مثلا رشته ام کامپیوتره . با اینکه خودم پزشک هستم تا بحال از من سوال تخصصی نپرسیدن . چون همه می دونن این سایت به چه درد می خوره و هرکسی که میاد توش کار خودش رو می دونه .
یه کامپوننت جوملا براش خریدم که پکیج کردیت رو به کاربر از طریق پی پال می فروشه . کردیت رو به حساب کاربر در سایت اضافه می کنه . هر بار هم که بخواد کاربر یکی از کالکشن ها رو باز کنه بهش میگه مبلغ این کالکشن چقدر و از حسابش کم می کنه . سر ماه هم اون کالکشن رو دوباره می بنده . طرف اگه بخواد دوباره بعد از یکماه اون کالشکن رو مطالعه کنه دوباره باید براش کردیت بده .
اگر شما یک حساب در سایت باز کنید همه چی رو می تونین چک کنید .
بخاطر اینه که نزدیک سال نو میلادی هست و امتحانات پزشکی کانادا هم از نوامبر تعطیله تا آخر ژانویه . مطمئن هستم که از نیمه ژانویه درآمدش میاد بالا .

در ضمن می تونم با نصف اون مبلغ ، شراکت در کار رو هم داشته باشم . سرمایه گذاری رو هم بصورت کاملا قانونی گارانتی می کنم که حداکثر ظرف 6 ماه کل سرمایه تون برگرده ( چون گارانتی می کنم زمان رو بالاتر اعلام می کنم ) و بعد هم که درآمد مداومش هست .

این توضیحات رو در سایت دیگه ای که آگهی کردم چون پرسیده بودند و جواب داده بودم اینجا کپی کردم که اگر دوستان سوال مشابه داشتن معطل نشیم .

webtracker

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در ادامه صحبت هایی که در چت انجام شد ، پیشنهادم را بصورت پیغام خصوصی ارسال کردم . لطفا چک بفرمائید .

بالا