sh_b_e_1365
Registered User
سلام
ادیت جدید :کل قطعات همه و همه میشه 431 من با تخفیف میدم 400 هر قطعه از رم و سی پیو و کارت گرافیک خراب باشه پولش به خریدار برگشت داده میشه
اول از همه بگم من وسایل رو به نام اوراقی دارم می فروشم اما می دونم که اکثر سی پیو ها سالم هستن رم ها سالمن اکثر گرافیکا سالم هستن پس زیادی خواهشن تو سر ما نزنید الویت با فروش با همه هست و قیمت
من قیمت ر واز پیشنهادی بر می دارم چون دوستان فکر می کنن اینا همه خرابن من سی پیو ها رو دونه ای 12 حساب می کنم خداییش سی پیو 3 رو الان 12 میدن؟ میشه جمعش 84 رم ها کلا 20 در صورتی که 512 قیمتش اینه
گرافیک ها دونه ای 8 میشه اگر هر کدوم خراب بود که نیست پولش رو برگشت می زنم
گرافیک 9400 هم 25
7 تا هارد 20-40 دونه ای 15
مادربورد ها دونه ای 10 میشه 80 از سلامت دوتاش حداقل مطمئنم
بقیه ات و اشغالا یعنی جعبه کیس کابل و پاور و سی دی رام و کیبورد بقیه موارد هم روی هم 70
اما برای میز و صندلی ها 5 تا میز و 7 صندلی رو می دم 150 یعنی میز و صندلی دونه ای 30 کلا تمیزن اما 1 هفته اس اوردم پایین خونه بغلی رو دارن تخریب می کنن این همه خاک نشسته روش
8 تا کیس که دوتاش خیلی قدیمی ان رو همه مادربورد هست فکر می کنم چند تاش سالم باشن دوتاشون پاور دارت بعضی ها سی دی رام دارن و ...
سه تا پاور ننمی دونم سالم هستن یا نه اما احتمال زیاد هستن
7 تا گرافیک که 6 تاش 64 مگ هستن و یکیشون 9400 می زنه اما دررایور روش نصب نمیشه
دو تا سی دی رام یکی دی وی دی رام 3 تا رم drr دوتا 256 یکی 512
7 تا هارد قدیمی 40 و 20 کم و بیش سالم یعنی کار می کنه اما با این سن احتمال داشتن بدسکتور زیاده
7 تا سی پیو یکی 3 یکی 2.4 یکی 2.5 3 تا 2.8 یکی 1.7 اکثرا سالم
نزدیک 60 متر کابل شبکه کت 5e
6 تا کیبورد که فکر کنم اکثرا خرابن
میزو صندلی ها
ادیت جدید :کل قطعات همه و همه میشه 431 من با تخفیف میدم 400 هر قطعه از رم و سی پیو و کارت گرافیک خراب باشه پولش به خریدار برگشت داده میشه
اول از همه بگم من وسایل رو به نام اوراقی دارم می فروشم اما می دونم که اکثر سی پیو ها سالم هستن رم ها سالمن اکثر گرافیکا سالم هستن پس زیادی خواهشن تو سر ما نزنید الویت با فروش با همه هست و قیمت
من قیمت ر واز پیشنهادی بر می دارم چون دوستان فکر می کنن اینا همه خرابن من سی پیو ها رو دونه ای 12 حساب می کنم خداییش سی پیو 3 رو الان 12 میدن؟ میشه جمعش 84 رم ها کلا 20 در صورتی که 512 قیمتش اینه
گرافیک ها دونه ای 8 میشه اگر هر کدوم خراب بود که نیست پولش رو برگشت می زنم
گرافیک 9400 هم 25
7 تا هارد 20-40 دونه ای 15
مادربورد ها دونه ای 10 میشه 80 از سلامت دوتاش حداقل مطمئنم
بقیه ات و اشغالا یعنی جعبه کیس کابل و پاور و سی دی رام و کیبورد بقیه موارد هم روی هم 70
اما برای میز و صندلی ها 5 تا میز و 7 صندلی رو می دم 150 یعنی میز و صندلی دونه ای 30 کلا تمیزن اما 1 هفته اس اوردم پایین خونه بغلی رو دارن تخریب می کنن این همه خاک نشسته روش
8 تا کیس که دوتاش خیلی قدیمی ان رو همه مادربورد هست فکر می کنم چند تاش سالم باشن دوتاشون پاور دارت بعضی ها سی دی رام دارن و ...

سه تا پاور ننمی دونم سالم هستن یا نه اما احتمال زیاد هستن

7 تا گرافیک که 6 تاش 64 مگ هستن و یکیشون 9400 می زنه اما دررایور روش نصب نمیشه

دو تا سی دی رام یکی دی وی دی رام 3 تا رم drr دوتا 256 یکی 512

7 تا هارد قدیمی 40 و 20 کم و بیش سالم یعنی کار می کنه اما با این سن احتمال داشتن بدسکتور زیاده

7 تا سی پیو یکی 3 یکی 2.4 یکی 2.5 3 تا 2.8 یکی 1.7 اکثرا سالم

نزدیک 60 متر کابل شبکه کت 5e

6 تا کیبورد که فکر کنم اکثرا خرابن

میزو صندلی ها

Last edited: