• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش ووفرکامپوننت هرتز میل سری 2015 آکبند 18 سانتی

pctbz

Registered User
لایک‌ها
92
Last edited:

soheil2719

Registered User
لایک‌ها
84
سلام مخلص برادر
من توی در های جلوی ماشین خودم )207(
الان mile 2009 دارم . اینها با برش توی در جا میشن یا گیر میکنه به شیشه ؟
خودت تست گرفتی چقدر تفاوت دارن با 2009
تیوترش چطور موجوده ؟
قیمت اگر هست ؟
ووفر 16 سانتی 2015 داری یه قیمت بده ؟
کلا اگر قیمت مناسب باشه و واقعا کیفیتش نسبت به میل سری قبل بهتر شده برم تو فکر فروش میل های خودم ....

soheil2719

Registered User
لایک‌ها
84
کلا یه قیمت از ست این میل 2015 به ما بده عزیز .بدون کراس اور
فقط تیوتر با ووفر 16 و 18
ممنون
قیمت quattro هم اگرداری ..

pctbz

Registered User
لایک‌ها
92
سری 2015 کلا تغییر کرده مدل 1800 سایزش 18 سانتی هستش در نتیجه مید بیس خیلی خفنی داره انگاری ساب هستش از لحاظ کیفیت صدا هم عالی شده. قیمت هم تو پست اول گذاشتم. در مقایسه با سری 2009 کلا صدا فرق داره. قیمتش هم خوبه. این مدل هم مثل سری قبل تو پک جدا عرضه شده

m.kamyab

Registered User
لایک‌ها
522
اين با گارنتيش مثل اون گارانتي هاست كه به ما انداختي ؟! يا گارانتي معتبره ؟

pctbz

Registered User
لایک‌ها
92
من یه بار با شما معامله کردم کلی بهم حرف گفتی و .... !!!! دوست عزیز گارانتی اصلا یه من مربوط نیست و شرکت وارد کننده باید جوابگو باشه. حالا اگه میپیچونن به من مریوط نمیشه و یه خود شرکت مربوطه. من اینجا به خیلی ها جنس دادم تک تکشون هم راضی هستن. در ضمن این یه جنس رده بالا و حرفه ای هستش لیبل گارانتی ایران هرتز داره که همه افراد میشناسن ولی به نظر من همچین اجناسی نیاز یه گارانتی ندارن !!!!. شما اگه از این جنس میخوای از جای دیگه تهیه کنید. ممنون

Last edited:

pctbz

Registered User
لایک‌ها
92
کامپوننت آکبند موجود

m.kamyab

Registered User
لایک‌ها
522
منم نگفتم گارانتيش به شما ربط داره ، من خودم مغازه دارم اين چيزا حاليمه !
جنس بدون گارانتي به جاي گارانتي دار به مردم فروختن به شما خيلي ربط داره !!!!

pctbz

Registered User
لایک‌ها
92
من اجتاس رو با لیبل گارانتی میخرم و روی لیبل گارانتی محصولات زده میشه لیبل رو هم من خودم چاپ نمیکنم شرکت میده. در ضمن جنس 200 تومانی سودی نداره که یخوام رد کنم یره. شما هم اگه جنس خوب میخوای باید خوب هم هرینه کنی. خوشبختانه افرادی که از من خرید کردن افرادی وارد تو سیستم صوتی بودن و آشنا هستن با این موارد و همگی راضی

m.kamyab

Registered User
لایک‌ها
522
واقعاً خيلي جالبه خيلي ، آخه به من ربطي چه ربطي داره كه شما رو اين سود داشتي يا نداشتي ، شما اينو به اسم گارانتي دار به من فروختي غير از اينه ؟ يا نه همون اول گفتي تاريخش گذشته ؟ شرف داشته باش حقيقت رو بگو ، مهم اينه شما درك و فهمت در همين حده كه ميگي من سودي نداشتم پس به من چه ، واقعاً جاي تاسف داره ، من يه گوشي نوكيا 60 توماني كه سودش 5 هزار تومانه هم به كسي ميدم وقتي ميگم آقا اين گارانتي داره ، خيالم راحته كه دارم جنس گارانتي دار ميدم به مشتريم نه يه جنس تاريخ گذشته يا بدون گارانتي.
وقتي كامپاننت باز ميشه ميبينم رو سر سيماش سيم از قبل جا مونده ديگه فكر نميكنم جاي بحثي باشه ، ببين من خودم گرگ همين بازارم ، ديدم همكارام گوشي كه يه مشكل جزئي داره رو نفر اولي كه فهميد قالب نفر بدبخت بعدي ميكنند. اينم همين داستانه 100% ، به هر حال واسه من مهم نيست من فك ميكنم اين 250 رو ريختم جلوي كارگرم حاجي ، اون جايي كه بايد اين كارت جواب پس بده رو ميده ، يا علي.

pctbz

Registered User
لایک‌ها
92
شما هدفت خراب کردت تاپیک بنده هستش اونایی که از من خرید کردن راضی هستن. شما مشکلت رو با شرکت باید حل کنی. مواد غذایی نیست که تاریخ گذشته باشه. موفق باشی دوست عزیز
این یه جنس رده بالا و حرفه ای هستش لیبل گارانتی ایران هرتز داره که همه افراد میشناسن

بالا