• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش ویژه آخر سال - کنسولهای بازی 100% آکبند

siamkogames

Registered User
لایک‌ها
223
سلام داداش خسته نباشی از اونجا که تعمیرات هم میکنی یه سوال دارم ps3 فت دارم کم کارکرد 40GB بوده اونسری که کمترین خرابی رو داره فنشم از اول وقطی تو حال

کنار تلویزیونه قشنگ کار میکنه و خنک وقتی تو اتاق کوشه اتاق تو بعضی بازی ها دور فن بالا نمیره ولی گیر میکنه بد 1 ساعت بازی تو Killzone 3 و Hevyraine ولی تو بقیه گیر نمیکنه............

بد تو بازی هایی که گیر نمیکنه بد 1 ساعت دور فن میره بالا..........یعنی چشه؟؟؟:D فکنم هوا نمیرسه داره اذیت میشه........

ZIA

Registered User
لایک‌ها
36
سلام داداش خسته نباشی از اونجا که تعمیرات هم میکنی یه سوال دارم ps3 فت دارم کم کارکرد 40GB بوده اونسری که کمترین خرابی رو داره فنشم از اول وقطی تو حال

کنار تلویزیونه قشنگ کار میکنه و خنک وقتی تو اتاق کوشه اتاق تو بعضی بازی ها دور فن بالا نمیره ولی گیر میکنه بد 1 ساعت بازی تو Killzone 3 و Hevyraine ولی تو بقیه گیر نمیکنه............

بد تو بازی هایی که گیر نمیکنه بد 1 ساعت دور فن میره بالا..........یعنی چشه؟؟؟:D فکنم هوا نمیرسه داره اذیت میشه........

pm دادم

ata_bros

Registered User
لایک‌ها
130
سللام دوتا قیمت می خوام
1- 360 اسلیم 4 گیگ جی تگ شده همراه با رام لایتون که اگه نخواستم بتونم از جی تگ خارج و ال تی تری بریزم روش
2- کنوسول وی (قدیمیش )
3- دسته 360 مشکی
ممنون از پاسختون
راستی نحوه پرداخت و ارسال هم بفرمائید

ZIA

Registered User
لایک‌ها
36
سللام دوتا قیمت می خوام
1- 360 اسلیم 4 گیگ جی تگ شده همراه با رام لایتون که اگه نخواستم بتونم از جی تگ خارج و ال تی تری بریزم روش
2- کنوسول وی (قدیمیش )
3- دسته 360 مشکی
ممنون از پاسختون
راستی نحوه پرداخت و ارسال هم بفرمائید

xbox 4 گیگ فقط باندل دارم که میتوانم برایتان JTAG کنم در صورت تمایل هزینه 50 تومان اضافه میشود که جمعا میشه 1.650
عدد وی موجود است از 3 سال پیش 500 در خدمتم
دسته اصلی ماکروسافت 125 همراه با گارانتی هم هست 135

خواهش میکنم دوست من
ارسال از طریق تیپاکس باربری هوایی و همه مدل امکان پذیر هست.
شماره حساب خدمتتان اعلام خواهد شد.

doflamingo

Registered User
لایک‌ها
25
عزيز من يک psp 3000 ميخوام فقط چند تا سوال داشتم
اين کپي خوري که شما ميگيد با کپي دائم چه فرقي داره؟
وسايل براش چي داريد و چند؟ مموري و باتري و کيف و دوربين و کلا هر چي داريد براش يه قيمت بزاريد چون وسايل جانبي زياد ميخوام
هزينه ارسال به تهران و روش خريد؟
امکان داره روش برام اموليتور هاي ساير کنسول هاي قديمي رو بريزيد؟
چون ميخوام ازش به عنوان کنسول براي retro gaming استفاده کنم

ممنون

بالا