• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش ویژه بلوتوث ( Celeste ) برای آبفون - آیپد - آیپادتاچ

iEdris

Registered User
لایک‌ها
0
ببخشید اگه روی ورژن 5 هم کار میکنه من میخوام شرایطشو و شماره کارت و ... رو بهم بدید
طبق آموزشی که دادم کار میکنه دریافت و ارسال داره ولی باید تمام کار ها رو با ifile انجام بدی

iEdris

Registered User
لایک‌ها
0
بر روی آیفون 4s تست شد خوب جواب داد

ehsanrf

کاربر حرفه ای نرم افزار
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
810
اگه روی آیفون 4 نسخه 5.0.1 بخوبی کار میکنه. پلیز اطلاعات بیشتر+ حساب

iEdris

Registered User
لایک‌ها
0
نسخه بتا celeste سازگار با ios5 ریلیز شد
ltpzk29f2y4cfdl9215b.png
سلام دوستان بعد مدت ها انتظار نسخه بتا celeste با شماره ساخت1.1e2-3 برای فریمور های 5x ریلیز شد فعلا به صورت رسمی ریلیز نشده و در سورس اصلی modmyi قرار نگرفته این نسخه جهت تست و رفع باگ ریلیز شده و در سورس خود cocoanuts قرار گرفته :
کد:
apt.cocoanuts.co
و همچنین gremlin2 هم آپدیت شده و هنگام نصب celeste ایراد ناسازگار بودن ورژن گرملین رو دریافت نخواهید کرد و اتومات نصب خواهد شد
91q3mxggje94un0m9cka.png

iEdris

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان من پیشنهادی رو برای بهبود celeste دادم و پیشنهاد منو تحت بررسی قرار دادند لطفا شما هم به این پیشنهاد رای بدهید تا بیشتر مورد توجه قرار بگیره

لینک زیر :

please make it possible to see photos,musics,contacs,notes,videos in separate app – CocoaNuts Support

گفتم که یک برنامه جداگانه طراحی کنید تا بتونیم عکس ها - موزیک ها - کانتکت ها - ویدئو ها - نت ها رو در این برنامه ببینیم و براشون آپشن انتخاب چندین فایل به صورت همزمان + ارسال رو قرار بدن + اینکه این برنامه برای خریداران celeste رایگان باشه

----------------------------------------------------------

تبریک تبریک به همگی

درخواست رو قبول کردند جواب دادند که مورد قبول واقع شده و عملی خواهند کردش و از تعداد رای ها متعجب شدند

پاسخ داده شده :

wow, you guys seem to really want this, alright, we’ll do it :p

335c23f7a22de9e84987a2b3f752399d.png

---------------------------------------------------------------------​

عالی شد پیشنهاد از حالت planned به حالت started (شروع به کار ) تغییر یافت

در ضمن ایمیل هم بهم دادن که این ایده رو شروع به کار کردند :

cf9ffeba6e035fe3cec386a72e7147fb.png

XXX_004

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام ادریس جان می گم من برنامه Airblue Sharing رو دارم ارزش داره بخوام این برنامه رو بگیرم یا نه نیازی نیست

iEdris

Registered User
لایک‌ها
0
سلام ادریس جان می گم من برنامه Airblue Sharing رو دارم ارزش داره بخوام این برنامه رو بگیرم یا نه نیازی نیست

این برنامه آپدیتش بیاد یه چی خوف ناک میشه همین الان بتاش ترکونده

iEdris

Registered User
لایک‌ها
0
تست انجام شده بین iPad 2 vs iPhone 4s :

همانطور که قبلا اشاره کردم در هنگام ارسال فایل های ۱۲ مگابایت به بالا بین iDevice ها airblue sharing به صورت اتومات شروع به ارتباط از طریق wifi بین دو دستگاه خواهد کرد تا انتقال فایل های حجیم خیلی سریع تر صورت بپذیره در حالت عادی سرعت انتقال بین iDevice ها با هر دستگاه دیگه که بلوتوث داشته باشه ۱۷۰ کیلوبایت بر ثانیه خواهد بود حتی فایل ها هر حجمی داشته باشند

دربین iDevice ها زمانی که حجم فایل زیر ۱۲ مگابایت باشه باز م سرعت انتقال ۱۷۰ کیلوبایت بر ثانیه خواهد

این تست رو خودم انجام دادم :

در این تست از آیفون ویدئویی با حجم 53 مگابایت به آیپد انتقال داده شد چون حجم فایل زیاد بود از همون لحظه اول انتقال فایل توسط airblue sharing توسط wifi انجام شد و سرعت انتقال دیتا با سرعت 915 کیلوبایت بر ثانیه بودش

Screen-Shot-2012-02-28-at-6-17-36-PM.png

iEdris

Registered User
لایک‌ها
0
قیمت جدید ۱۲ تومن

تلفنی هماهنگ کنید ۰۹۳۶۴۲۵۸۸۳۳

hassantajdari

Registered User
لایک‌ها
2
با اومدن نسخه کرک airblue sharing و کار کردن اون بخوبی روی ios 5 کمتر دیگه مردم سراغ این بلوتوث میان
البته این برنامه خیلی سرتر از airblue sharing و امکانات بیشتری داره و من به شخصه ازش استفاده میکنم

iEdris

Registered User
لایک‌ها
0
با اومدن نسخه کرک airblue sharing و کار کردن اون بخوبی روی ios 5 کمتر دیگه مردم سراغ این بلوتوث میان
البته این برنامه خیلی سرتر از airblue sharing و امکانات بیشتری داره و من به شخصه ازش استفاده میکنم

جواب :

۱- کرک مشکل داره

۲ - باعث میشه wifi از کار بیفته پس قابلیت ارسال توسط wifi رو از دست میده

۳- باگ های بسیاری دیده شده حتی بعد نصب بر روی بعضی دستگاه ها آنتن گوشی پریده

۴- در بعضی دستگاه ها در دریافت مشکل داره

۵ - از آپدیت رایگان بی بهره هستش آپدیت بیاد باید بشینید دعا کنید یکی پیدا بشه بتونه کرکش کنه

۶ - برنامه اورجینال خریدن کیفیت و لذت خاص خودش رو داره

۷- متاسفانه ما ایرانی ها به جنس مفت و به درد نخور عادت کردیم میگن مفت باشه کوفت باشه

۸- هنوز هم که هنوزه خیلی ها دوست دارن اورجینالش رو داشته باشند و با وجود ورژن کرک پر از باگ air blue sharing هنوز بازم از من دارن ورژن اورجینال رو میخرن چون در خرید های قبلی و کیفیت جنس اورجینال پی بردن

۹ - دوست ندارم دیگه این بحث ادامه پیدا کنه اینجا تاپیک فروش هستش

Last edited:

hassantajdari

Registered User
لایک‌ها
2
جواب :

۱- کرک مشکل داره

۲ - باعث میشه wifi از کار بیفته پس قابلیت ارسال توسط wifi رو از دست میده

۳- باگ های بسیاری دیده شده حتی بعد نصب بر روی بعضی دستگاه ها آنتن گوشی پریده

۴- در بعضی دستگاه ها در دریافت مشکل داره

۵ - از آپدیت رایگان بی بهره هستش آپدیت بیاد باید بشینید دعا کنید یکی پیدا بشه بتونه کرکش کنه

۶ - برنامه اورجینال خریدن کیفیت و لذت خاص خودش رو داره

۷- متاصفانه ما ایرانی ها به جنس مفت و به درد نخور عادت کردیم میگن مفت باشه کوفت باشه

۸- هنوز هم که هنوزه خیلی ها دوست دارن اورجینالش رو داشته باشند و با وجود ورژن کرک پر از باگ air blue sharing هنوز بازم از من دارن ورژن اورجینال رو میخرن چون در خرید های قبلی و کیفیت جنس اورجینال پی بردن

۹ - دوست ندارم دیگه این بحث ادامه پیدا کنه اینجا تاپیک فروش هستش

اره دقیقا
من تجربه کردم بلوتوث و وای فای قاطی میکنن
ولی انتن که نه
کیفیت ارجینال این نرم افزار یه چیز دیگست

a3ef

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان من هم کرک رو نصب کردم اما اصلا کار نمیکنه پر از باگ هست
از آقا ادریس خریدم خیلی سریع و با قیمت مناسب
همه چی هم کار میکنه
ممنون از وقتی که میذارین :)

arman_wow

Registered User
لایک‌ها
17
سلام
من دیروز از آقا ادریس عزیز airblue sharing رو خریدم! هم خودشون خیلی آقا هستن و هم کارشون
خیلیم راضیم و از ایشون ممنونم

iEdris

Registered User
لایک‌ها
0
لطف داری دوست من

انجام وظیفه بود

mahdi630

Registered User
لایک‌ها
2
سلام عزیز air blue بهتره یا celeste ،من قبلا از شما air blue خریدم ازش هم راضی بودم ،آخرین آپدیت هاش برای خودش فایل منیجر داشت نیاز به ifile نداشت

iEdris

Registered User
لایک‌ها
0
سلام عزیز air blue بهتره یا celeste ،من قبلا از شما air blue خریدم ازش هم راضی بودم ،آخرین آپدیت هاش برای خودش فایل منیجر داشت نیاز به ifile نداشت

sسلام از نظر بهتر و کاملتر بودن ایربلوشرینگ خیلی کاملتره

بالا