• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش ویژه تابلو‌های LED

وضعیت
موضوع بسته شده است.

DMX

Registered User
لایک‌ها
2
سلام دوستان بنده خودم تولید کوننده انواع تابلو‌های LED هستم هرکی‌ از دوستان خواست پ خ بده در خدمتم تمام تبلوها ۱ سال گارانتی دارن و نصب رایگان نوردهی بسیار مناسبی هم دارن محدودیت اندازه هم نداریم چون ماژور چینی‌ مثل خیلی‌ از دوستان استفاده نمیکنیم قیمت هم از همه جا پاین تر میدم تابلو‌ها هم تو ۳ رنگه آبی قرمز و سبز موجود است تبلو تک رنگه و ۳ رنگه تابلو‌ها هم قابلیت پخش انیمیشن هم دارن

مشاهده پیوست 131963مشاهده پیوست 131964مشاهده پیوست 131965

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
یدونه قرمز با ابعاد تقریبی 40سانت در یک متر چند در میاد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟روز دید باشه و زیر بارون و برف و.........مشکلی براش پیش نیاد .ومارک ال ای دی مصرفی چیه؟؟؟؟؟؟؟؟اگر با همین شرایط rgbهم دارید قیمت را عنوان کنید

DMX

Registered User
لایک‌ها
2
یدونه قرمز با ابعاد تقریبی 40سانت در یک متر چند در میاد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟روز دید باشه و زیر بارون و برف و.........مشکلی براش پیش نیاد .ومارک ال ای دی مصرفی چیه؟؟؟؟؟؟؟؟اگر با همین شرایط rgbهم دارید قیمت را عنوان کنید

پ خ شد عزیز

uppppppppppppp

Last edited:

DMX2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
upppppppppppppppppp

DMX

Registered User
لایک‌ها
2
چشم هرکی‌ هر سوالی‌ داشته باشه همینجا جواب میدم

DMX2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
upppppppppppppppppppp

00311

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
ممنون میشم اگه یه توضیحی در مورد نحوه محاسبه قیمت بدین.یعنی ملاک قیمت گذاریتون.
مثلا یه 40*100 قرمز رنگ چقدر درمیاد؟

DMX

Registered User
لایک‌ها
2
balaaa bashhhhh

ممنون میشم اگه یه توضیحی در مورد نحوه محاسبه قیمت بدین.یعنی ملاک قیمت گذاریتون.
مثلا یه 40*100 قرمز رنگ چقدر درمیاد؟

دوست عزیز اول که به میزان اندازست چقدر برد و چه مقدار LED استفاده می‌شه بعدش قیمت قاب و قیمت تعداد‌ IC ‌‌های که مصرف می‌شه در آن ابعاد همه باید محاسبه شود مثلا در این ابعاد ۵۳۰ تومان تقریبا در میاد و اما در مورد رنگه‌ها رنگه سبز و آبی نسبت به قرمز ۳۵% گرون تر هستن که در مجموع تو تبلو تقریبا ۲۰% گرون تر می‌شه

Last edited:

DMX2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
bala bash ajabaaaaaa:D

DMX

Registered User
لایک‌ها
2
upppppppppppppppp

uppppppppppppp

Last edited:

hunter2000

Registered User
لایک‌ها
416
برادر اینطوری که جنسی رو نمیفروشن
شما از قیمت فروش رو حتما ذکر کنید و نکات فنی رو هم حتما بنویسید

1- نوع تابلو ها ( کیبوردی یا .....)
2- ال ای دی های بکار رفته چون ال ای دی داریم از 20 تومان تا 90 تومان نوع ال ای دی هم ذکر کنید oval هستند یا لیزری برند هم خیلی مهم هست
3- ایا تابلو ها روز دید هستند ؟
4 - ایا از پاور صنعتی استفاده میکنید یا پاور کامپیوتر اگر صنعتی هست با چه میزان امپری
5- ایا از ابرویی هم استفاده میکنید یا خیر ؟
6- ایا گارانتی واقعی دارید یا اینکه گارانتی تعمیرات ؟
7- ایا نصب رایگان دارید ؟
8-فاصله ای ای دی ها چقدر هست در تابلو ها ؟
9- ایا برد کنترول شما از چه امکاناتی برخوردار هست تقویم - ساعت دما اتصال به کامپیوتر وای فای ساپورت رم و یو اس بی و......؟

با تشکر

DMX

Registered User
لایک‌ها
2
سلام دوست عزیز اول از همه تشکر از پیشنهادتون دوم هم عرض کنم خدمتتون بعضی‌ از این سوالات لوزومی نداره برای کسی‌ که استفاده میکنه مثل اینکه چند آمپر هست خوب حتما امپرش مناسب هست که کّل تابلو رو روشن کرده با کیفیت بالا دیگه حالا می‌تونه از ۱۵ آمپر باشه تا ۴۵ آمپر بستگی به اندازه و نوع تابلو داره و حالا جواب ها
۱- خیر کیبردی نیست از طریق کمپیوتر برنامه ریزی می‌شه
۲-باید عرض کنم که از ۲۰ تومان تا ۲۱۰ تومان هست الان قیمت LED ها ولی‌ بنده خودم به علت حجم زیاد مصرف مستقیم وارد میکنم و جنس درجه ۱ هستش و بسیار با کیفیت و طول عمر زیاد و ارزکنم که بخاطر زاویه دید از OVAL استفاده می‌شه لیزری زاویه دید مننسبی برای تابلو نداره
۳-مبنا اصلی‌ به روزدید بودن هست ولی‌ کسی‌ اگه دخل سالونی هم بخواد مشکلی‌ نداره انجام میدم
۴ بنا بر نیاز از پاور‌های مختلف ولی‌ بیشتر پاور‌های مخصوص و باریک با آمپر بالا استفاده می‌شه
۵- بله عزیز بری هم حتما داره دیگه فکر نکنم تبلوی بدبن بری هم وجود داشته باشه
۶- منظورتون رو دقیق نفهمیدم گارانتی جوز تعمیر رایگان و رفع مشکل چیز دیگی‌ هم هست؟؟؟
۷- بله عزیز نصب کاملا رایگان هست
۸- فاصله ۱.۴ سانت هستش ولی‌ در تابلو‌های ۳ رنگه بیشتر است چون ۲ LED تا کنار هم قرار میگیره
۹- بله قابلیت پخش انیمیشن و دما ساعت و تاریخ رو داره و از طریق پرت سریال به کمپیوتر وصل می‌شه
و از نظر قیمت هم بنا به موتقیر بودن لوازم الکتریکی باید ابعاد رو بدید بنده محاسبه کنم وو قیمت همون موقع رو بدم و کلاً از همه جا ارزونتر میدم خیلتون راحت میتونید ابعاد بدید ببینید

F.B.I govi

Registered User
لایک‌ها
212
ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ تـــــــــــــهران بزرگ
دومی قشنگه او...

hunter2000

Registered User
لایک‌ها
416
سلام دوست عزیز اول از همه تشکر از پیشنهادتون دوم هم عرض کنم خدمتتون بعضی‌ از این سوالات لوزومی نداره برای کسی‌ که استفاده میکنه مثل اینکه چند آمپر هست خوب حتما امپرش مناسب هست که کّل تابلو رو روشن کرده با کیفیت بالا دیگه حالا می‌تونه از ۱۵ آمپر باشه تا ۴۵ آمپر بستگی به اندازه و نوع تابلو داره و حالا جواب ها
۱- خیر کیبردی نیست از طریق کمپیوتر برنامه ریزی می‌شه
۲-باید عرض کنم که از ۲۰ تومان تا ۲۱۰ تومان هست الان قیمت LED ها ولی‌ بنده خودم به علت حجم زیاد مصرف مستقیم وارد میکنم و جنس درجه ۱ هستش و بسیار با کیفیت و طول عمر زیاد و ارزکنم که بخاطر زاویه دید از OVAL استفاده می‌شه لیزری زاویه دید مننسبی برای تابلو نداره
۳-مبنا اصلی‌ به روزدید بودن هست ولی‌ کسی‌ اگه دخل سالونی هم بخواد مشکلی‌ نداره انجام میدم
۴ بنا بر نیاز از پاور‌های مختلف ولی‌ بیشتر پاور‌های مخصوص و باریک با آمپر بالا استفاده می‌شه
۵- بله عزیز بری هم حتما داره دیگه فکر نکنم تبلوی بدبن بری هم وجود داشته باشه
۶- منظورتون رو دقیق نفهمیدم گارانتی جوز تعمیر رایگان و رفع مشکل چیز دیگی‌ هم هست؟؟؟
۷- بله عزیز نصب کاملا رایگان هست
۸- فاصله ۱.۴ سانت هستش ولی‌ در تابلو‌های ۳ رنگه بیشتر است چون ۲ LED تا کنار هم قرار میگیره
۹- بله قابلیت پخش انیمیشن و دما ساعت و تاریخ رو داره و از طریق پرت سریال به کمپیوتر وصل می‌شه
و از نظر قیمت هم بنا به موتقیر بودن لوازم الکتریکی باید ابعاد رو بدید بنده محاسبه کنم وو قیمت همون موقع رو بدم و کلاً از همه جا ارزونتر میدم خیلتون راحت میتونید ابعاد بدید ببینید
ر

نوع ال ای دی بسیار مهم هست هم از نظر دید و هم از نظر عمر ال ای دی پیشنهاد میکنم از ال ای دی های ledman استفاده کنید اگر کیفیت براتون بسیار مهم هست
درباره پاور هم بسیار قطعه مهمی می باشد و استفاده از پاور های صنعتی بسیار مهم می باشد که متاسفانه اکثر سازنده ها برای کاهش هزینه از ÷اور های کامپیوتر استفاده میکنند .

با تشکر

DMX

Registered User
لایک‌ها
2
بلع دوست عزیز ولی‌ قدیم خوب بود الان همش تو بازار تقلبی هست LEDman اصل مال آلمان بود ولی‌ اینا همه چین هستن الان طول امرشنم ۳۰ هزار ساعت هست ولی‌ اینی‌ که من میارم ۷۰ هزار ساعت طول عمرشون هس و پاور هم اگه از جنس خوب کامپیوتر استفاده بشه حتا از پاور صنعتی بهتر جواب میده مثل پاور ۴۳۰ گرین که ۵ ولتش ۳۵ آمپر میده

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا