• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش ویژه هدفون بیتس BEATS PRO و BEATS TOUR اصلی و اورجینال با قیمت بسیار منصفانه با مدتی محدود

بازرگانی سرائی

Registered User
لایک‌ها
0
فروش ویژه هدفون بیتس BEATS PRO و BEATS TOUR اصلی و اورجینال دارای تائیدیه اداره استاندارد ایران و برگه آنالیز صوتی مبنی بر اصل بودن محصول مطابق با نمونه . با تعداد محدود

دوستان عزیز زیاد نمی خوام سرتونو درد بیارم همون جور که می دونید تشخیص هدفون اصلی و فیک بسیار راخت هست و میتونید هم از شبکه های YouTube و فروم های مخنلف حتی در اینجا فرق اصل بودن و فیک بودن رو پیدا کنید .

بیتز در ایران
مثل کل دنیا این هدفون ها موجش به ایران هم رسیده طوری که این روزا اگه به هر پاساژ یا مغازه ی وسایل الکتریکی
و کامپیوتری سر بزنید هزاران نوع از این هدفون ها رو میتونین ببینین !
اول که اگر تو همون سایت بیتز یه چرخ بزنید میبینید که تو 3 رنگ سفید- مشکی و قرمز فقط وجود داره ولی تو تهران
انواع و اقسام رنگ های آبی و نارنجی و سبز و ... رو میتونید پیدا کنید
1-بیتس فرعی اون گیره ی بالاش مثل در سطل آشغال بی کیفیته که با یک لمس کردن میشه این موضوع رو فهمید
2-بیتس اصل جنس قالبی که توشه از جنس یک نوع پارچه و پلاستیک مخصوسه و به این سادگی ها پاره نمیشه
3-توی دفتر چه ی بیتس اصل نوشته که Made in Chaina ولی تحت لیسانس Beats INC که این موضوع در ((اکثر)) بیتس های فیک قابل مشاهده نیست.
4-همانطور که در بالا توضیح داده شد به قیمت دلار اون روز توجه کنید تا برای خرید به شبهه بر نخورید

از تکنیک های شناختن و تست کردن هدفون موجودی بنده اینه باید حتما مارک بیتس برجسته باشه و وقتی رو گوشتون میزارید فوم داخل کاملا روی گوش چسبیده میشه و با نهایت صدا در خد کر شدن
به هیچ وجه نباید صدا به بیرون بیاید یکی از محبوبیت های هدفون بیتس میباشد .
فوم نرم و انعطاف پذیری هدفون بیتس باعث باد کردن آن هنگام تشدید صدا و بیس است که هماهنگ با موسیقی باد میشود و لذت بسیار خوبی هنگام گوش دادن میده البته باید حتما اینجوری باشه در مدل های قلابی و فیک نداشتن این موضوع باعث نویز در صدا و گوش درد میشود . ولی با هدفون اصلی ما در نهایت صدا به هیچ عنوان گوشتون تا 10 ساعت هم درد نمی گیره چون لرزش های صدا وارد بالشتک های روی گوشتون میشه
حالا واقعا چرا دونبال کارهای سخت هستیم !!!! کلام رو خلاصه میکنم آقا !!! سریال نامبر را در سایت بیتس وارد کنید و رجیستری هدفون رو ببینید به همین راحتی دیگه سایت بیتس سر مردم کلاه نمیزاره که !!!!

مواردی که هدفون داراست اینه که واردات آن دارای شرایط بسیار سختی قرار داره و هزینه بر - بدلیل اینکه هدفون های آشغال و بی کیفیت وارد بازار شده و نظم بازار به هم خورده واردات آن منوط به تائیدیه اداره استاندارد ایران است . که هزینه یک ملیون و سیصد هزار تومانی را برای beats Pro در دامن ما گذاشت !

حالا برگه آنالیز از اداره استاندارد بین المللی بوده و اگه در آمریکا هم نشان بدهی قبول می کنند . و ما نمی دانستیم در نهایت برای BEAT TOUR آزمایش و استاندارد را از هنگ کنگ گرفتیم که هزینه آن کمتر باشد. و گمرک ایران با رویت آن جنس را ترخیص نموده است .

برگه انالیز استاندارد رو اگه میخواید براتون پخ میکنم یا موقع خرید یک کپی از اون رو بهتون میدم
تو برگه ذکر شده مقاومت در حرارت بالا - سیم اورجینال - نویز پایین تر از استاندارد جهانی - آستانه درد گوش در بازه استاندارد جهانی - کنترل DB یعنی کیفیت صدا مطابق با کاتالوگ و چیزهای ظاهری مثل تثبیت رنگ و غیره

می رسیم سر قیمت که بسیار منصفانه است با نگاه کردن به بازار
شهر هنگ کنک از لحاظ بازار زیرزمینی و سیاه بسیار معروف است و قانونی در هنگ کنگ است که مالیات 2 درصد است و هر شرکتی به شرط داشتن حساب در هنگ کنک HSBC میتونه قعالیت کنه حالا هرجور که خواست میتونه قعالیت کنه و هیچ کس فقط فقط از لحاظ صادرات از هنگ کنک نمی تواند شکایت کند . بازار آزاد است برای همین اکثر محصولات اپل بخصوص در آیفون داری پارت نامبر هنگ کنک هستند چون در بازار خیلیییییییییییییییییییی پائین تر از فروشگاه اپل میشه خرید . و به PART NUMBER : ZPA معروفه
حکمتش چیه واقعا نمیدونم از مافیا بودن هنگ کنک بر میگرده

به دلیل حذف واسته ها و خرید از بازار فرعی قیمت شکسته و با ارز قیمیت خیلی پایین وارد کشور شده که این نوع ارز ها ، حساب افرادی است که پول در حساب است ولی ناچار برای نقد کردن آنها و وارد کردن آن در حساب های داخلی ناچار به فروش با قیمت پایین هستند . البته ضرر که نمی کنند چون همین اختلاف قیمت رو برای کارمزد های انتقال حساب باید بپردازند . و بعضا حسابها قابل انتقال به کشور نیستند .

قیمت نهایی برای تک فروشی

400,000 تومان : قیمت برای BEATS PRO

200,000 تومان : قیمت برای BEATS TOUR

میتونید سفارشاتتون رو برای من پیغام خصوصی بگذارید اگه سوالی هم هست حتما حتما بپرسید من در خدمتتون هستم .

20120405171210457.jpg20120405170919116.jpg
MHBTSPOEWH_white_beats_by_dre_pro_hd_headphones4.jpg

فایل های ضمیمه

• 440x330-beatstour1.jpg
    440x330-beatstour1.jpg
    24.2 KB · نمایش ها: 259
  • 1271723_110526001144_glam_tour7.jpg
    1271723_110526001144_glam_tour7.jpg
    34.8 KB · نمایش ها: 257
  • 200248303_2001537425af9e45bac740e852c7fa02bbfe78d3925f18fe3.jpg
    200248303_2001537425af9e45bac740e852c7fa02bbfe78d3925f18fe3.jpg
    37.8 KB · نمایش ها: 260
  • 1300601325_179083045_3-Monster-Beats-Tour-L-Shape-Plug-Electronics.jpg
    1300601325_179083045_3-Monster-Beats-Tour-L-Shape-Plug-Electronics.jpg
    29.7 KB · نمایش ها: 262
  • 1305284885.jpg
    1305284885.jpg
    89.7 KB · نمایش ها: 263
  • images.jpg
    images.jpg
    7.4 KB · نمایش ها: 255
  • ox.jpg
    ox.jpg
    141.8 KB · نمایش ها: 258

aRMinQ9

Registered User
لایک‌ها
159
دوست عزیز اگه ۱٪ جنسهاتون اورجینال باشه من تمام موجودیتون رو خریدارم
چاپ و نوشته برجسته و فوم و سریال نامبر رجیستر و .... هم کاری ندارم چون Highcopy های گرید بالا تمام این مشخصات رو دارن و هر تعدادی خواستین خودم تقدیمتون میکنم

sarzaeim

Registered User
لایک‌ها
8
از هدفون های خودتون عکس بزارید لطفا

faridcboy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,259
داداش سلام
يه كيف ميخام كه به بيتس استوديو بخوره
(هدستم جبرا هالو2 هستش)
مرسي اگه برام پيدا كني

hp_i3

Registered User
لایک‌ها
20
شما که انقدر زحمت کشیدین متن نوشتین 4 تا دونه عکس از هدفون های خودتون میزاشتین با نام کاربری خوب این عکس هارو که تو گوگل میشه پیدا کرد
این عکس های رجیستر هم بفرستید واسه من

moeincavallier

Registered User
لایک‌ها
42
این BEATS TOUR که عکسش رو گذاشتین Tour Pack هست و High Copy ، اوریجینال نیست.قیمتش تو بازار 140
ضمناً مدل های Beats Tour Pack که High Copy هستن ، رجیستر میشن همشون تو سایت :D

alireza beats

Registered User
لایک‌ها
86

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
جالبه این همه گفتن اصلیو فلانو ....
یه دانه عکس از محصول خودشون نزاشتن !! :دی

Sh.hajishah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من واقعا میخواستم این کالارو بخرم فقط الان رنگ قرمز مشکیش موجوده و تماما مانند نمونه اصلی و دکمه کنترل داره یا نه لطفا سریع پاسخ بدید

بالا