• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش ویژه گوشیهای ایسوس،لنوو سامسونگ،هواوی،اچ تی سی و ...انواع تبلت،پاوربانکهای اصلی شیائومی و...

ramintn

Registered User
لایک‌ها
68
شرمنده اینو میپرسم.اما اصلا اومده؟فروشش شروع شده؟یا شما نمیارین؟
خواهش میکنم دوست عزیز
چون این گوشی جزو سری صادراتی لنوو هستش بهمین خاطر فعلا تو خود چین موجود نیست ولی اگر موجود شه میاریم که زمان دقیقش مشخص نیست احتمالا تا 2 ماه آینده

baktash1370

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
سلام
داداش زنفون 2 16 و 32 گیگ رم 4 موجود دارین؟رنگ؟قیمت؟
ممنون

ramintn

Registered User
لایک‌ها
68
سلام
داداش زنفون 2 16 و 32 گیگ رم 4 موجود دارین؟رنگ؟قیمت؟
ممنون
سلام
فعلا 64 گیگ موجوده رنگ مشکی نسخه چین (در صورت درخواست رام بین المللی روش نصب میشه) قیمت : 1280

Sent from my ASUS_T00F using Tapatalk

Aventador J

Registered User
لایک‌ها
418
سلام دوست عزیز میخواستم بدونم از Asus Zenpower 10050 mah رنگ مشکی میارین ؟؟؟ قیمت اخرش رو هم لطفا برام پیام خصوصی کنین ممنون

ramintn

Registered User
لایک‌ها
68
سلام دوست عزیز میخواستم بدونم از Asus Zenpower 10050 mah رنگ مشکی میارین ؟؟؟ قیمت اخرش رو هم لطفا برام پیام خصوصی کنین ممنون
سلام عزیز
فعلا رنگ طلایی صورتی و ابی موجوده،، مشکی فعلا نیست ان شالله در اینده موجود میشه،،قیمتش تو تاپیک هست ولی باز به احترام شما براتون پیام خصوصی کردم

Aventador J

Registered User
لایک‌ها
418
سلام عزیز
فعلا رنگ طلایی صورتی و ابی موجوده،، مشکی فعلا نیست ان شالله در اینده موجود میشه،،قیمتش تو تاپیک هست ولی باز به احترام شما براتون پیام خصوصی کردم

ممنون دوست عزیز بازم لطف کردین . من مشکلی با قیمت ندارم قیمتتون خوبه . من خودم واسه مشتری میخوام اونم گیر داده 2تا رنگ مشکی میخواد
پس منتظر می مونم رنگ مشکی بیارین

ramintn

Registered User
لایک‌ها
68

ممنون دوست عزیز بازم لطف کردین . من مشکلی با قیمت ندارم قیمتتون خوبه . من خودم واسه مشتری میخوام اونم گیر داده 2تا رنگ مشکی میخواد
پس منتظر می مونم رنگ مشکی بیارین
خواهش میکنم عزیز
پس باید صبر کنید تا مشکیش بیاد به محض موجود شدن اینجا اعلام میشه ولی تاریخ دقیق معلوم نیست

Aventador J

Registered User
لایک‌ها
418
خواهش میکنم عزیز
پس باید صبر کنید تا مشکیش بیاد به محض موجود شدن اینجا اعلام میشه ولی تاریخ دقیق معلوم نیست

ممنون داداش . فقط اگه رنگ مشکیش موجودش کردید محافظ سیلیکنی مشکی رنگش رو هم بیارین :cool:
بعد شما خودت بین Xiaomi 10400 mah و Asus Zenpower 10050 mah کدوم رو پیشنهاد میکنید؟؟؟ کدوم در کل بهتره صرف نظر از امپرشون ( من خودم ASUS رو ترجیح میدم:D:general601: )

ramintn

Registered User
لایک‌ها
68
ممنون داداش . فقط اگه رنگ مشکیش موجودش کردید محافظ سیلیکنی مشکی رنگش رو هم بیارین :cool:
بعد شما خودت بین Xiaomi 10400 mah و Asus Zenpower 10050 mah کدوم رو پیشنهاد میکنید؟؟؟ کدوم در کل بهتره صرف نظر از امپرشون ( من خودم ASUS رو ترجیح میدم:D:general601: )
خواهش میکنم عزیز،، چشم ولی محافظ سیلیکونی هنوز نزده ایسوس یا حداقل من ندیدم،اگه باشه چشم،من شائومی رو ترجیح میدم چون واقعا کیفیت بسیار بالایی داره در بین تمام پاوربانکایی که دیدم،،ایسوس دقیقا از شائومی کپی کرده!!و یه کمی اندازشو کوچیکتر کرده،،حتی چراغ ها و فن های شائومی رو وقتی به پاور بانک ایسوس وصل کنید با دکمه پاور بانک روشن خاموش نمیشن ولی با پاور بانکای شائومی دقیقا مچن و با دکمش کار میکنن،در کل به نظر من شائومی خیلی با کیفیته و بهترین پاور بانکه موجوده،،ایسوس حتی بدنه الومینیومیش و چراغ های ال ای دی و دکمه پاوربانکشو از شائومی تقلید کرده البته درسته که ایسوس هم کیفیت بالایی داره و تنها شارژر دنیا با ۱۱ مدار محافظه،(بعد اون شائومی هستش که ۹ مدار محافظ داره،بقیه ۴ یا نهایتا ۶ تا دارن) ولی من خودم شائومی استفاده میکنم و خیلی راضیم،،فقط شائومی تقلبیش تو بازار خیلی زیاده،،باید موقع خرید از جاهای متفرقه دقت کنید حدود ۷ ۸ تا نشونه داره برای تشخیص اصلیش،،

Last edited:

m.mirfazeli

Registered User
لایک‌ها
1,237
این مدل رو دارید ؟ چنده ؟

ASUS ZenFone 2 ZE551ML Silver (Factory Unlocked) 32GB , 4GB RAM ,5.5 inch ,13MP

amirsardari

Registered User
لایک‌ها
16
دوست عزیز ازین شارژرای سریع ایسوز دارین ؟

Maatadoor

Registered User
لایک‌ها
76
درود
این ساعت هوشمند cube gm08 ضدآب هم هست ؟

YARAY

Registered User
لایک‌ها
164
سلام.تا 600 تومن تبلت یل فبلت چی پیشنهاد میکنید?

Sent from my HUAWEI G750-T00 using Tapatalk

ramintn

Registered User
لایک‌ها
68
دوست عزیز ازین شارژرای سریع ایسوز دارین ؟
نه شارژر تکیشو نداریم ضمنا باید گوشیتون قابلیت کوییک شارژ یا بوست مستر داشته باشه وگرنه مدار شارژشو خراب میکنه

ramintn

Registered User
لایک‌ها
68
سلام.تا 600 تومن تبلت یل فبلت چی پیشنهاد میکنید?

Sent from my HUAWEI G750-T00 using Tapatalk

تو تبلتا تبلت lg gpad 8 با صفحه ۸ اینچ،قابلیت نصب سیم کارت برای دیتا،سی پی یو چهار هسته ای، یکسال گارانتی،قابلیت انحصاری Qpair،و..... اندروید ۵ هم براش اومده،، قیمت : 630

http://m.gadgets.ndtv.com/lg-g-pad-8-0-3g-2607
همچنین تو فبلتا لنوو k3 note،،

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
سلام. دستبند هوشمند شیاِئومی رنگهایی موجود دارین؟ سایزبندی که نداره، درسته؟

ramintn

Registered User
لایک‌ها
68
سلام. دستبند هوشمند شیاِئومی رنگهایی موجود دارین؟ سایزبندی که نداره، درسته؟
سلام سایز بندیش رو خودشه کوتاه و بلند میشه تنظیم داره رنگ خودشون مشکیه ولی بند اضافه تو رنگای مختلف مثل آبیش هست

hamidra

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
37
سلام دوست عزیز
الان گوشی لنوو k3را موجود داری؟ قاب ژله ای و محافظ صفحه ش هست؟
ی سوال دیگه توی این رنج قیمت گوشی دیگه چی پیشنهاد میدید؟
و در آخر برا خرید چطور باید مزاحمتون بشم ممنون

بالا