خواهش میکنم دوست عزیزشرمنده اینو میپرسم.اما اصلا اومده؟فروشش شروع شده؟یا شما نمیارین؟
چون این گوشی جزو سری صادراتی لنوو هستش بهمین خاطر فعلا تو خود چین موجود نیست ولی اگر موجود شه میاریم که زمان دقیقش مشخص نیست احتمالا تا 2 ماه آینده
خواهش میکنم دوست عزیزشرمنده اینو میپرسم.اما اصلا اومده؟فروشش شروع شده؟یا شما نمیارین؟
سلامسلام
داداش زنفون 2 16 و 32 گیگ رم 4 موجود دارین؟رنگ؟قیمت؟
ممنون
سلام عزیزسلام دوست عزیز میخواستم بدونم از Asus Zenpower 10050 mah رنگ مشکی میارین ؟؟؟ قیمت اخرش رو هم لطفا برام پیام خصوصی کنین ممنون
ممنون دوست عزیز بازم لطف کردین . من مشکلی با قیمت ندارم قیمتتون خوبه . من خودم واسه مشتری میخوام اونم گیر داده 2تا رنگ مشکی میخوادسلام عزیز
فعلا رنگ طلایی صورتی و ابی موجوده،، مشکی فعلا نیست ان شالله در اینده موجود میشه،،قیمتش تو تاپیک هست ولی باز به احترام شما براتون پیام خصوصی کردم
Sent from my ASUS_T00F using Tapatalk
خواهش میکنم عزیزسلام دوست عزیز میخواستم بدونم از Asus Zenpower 10050 mah رنگ مشکی میارین ؟؟؟ قیمت اخرش رو هم لطفا برام پیام خصوصی کنین ممنون
ممنون دوست عزیز بازم لطف کردین . من مشکلی با قیمت ندارم قیمتتون خوبه . من خودم واسه مشتری میخوام اونم گیر داده 2تا رنگ مشکی میخواد
پس منتظر می مونم رنگ مشکی بیارین
خواهش میکنم عزیز
پس باید صبر کنید تا مشکیش بیاد به محض موجود شدن اینجا اعلام میشه ولی تاریخ دقیق معلوم نیست
Sent from my ASUS_T00F using Tapatalk
خواهش میکنم عزیز،، چشم ولی محافظ سیلیکونی هنوز نزده ایسوس یا حداقل من ندیدم،اگه باشه چشم،من شائومی رو ترجیح میدم چون واقعا کیفیت بسیار بالایی داره در بین تمام پاوربانکایی که دیدم،،ایسوس دقیقا از شائومی کپی کرده!!و یه کمی اندازشو کوچیکتر کرده،،حتی چراغ ها و فن های شائومی رو وقتی به پاور بانک ایسوس وصل کنید با دکمه پاور بانک روشن خاموش نمیشن ولی با پاور بانکای شائومی دقیقا مچن و با دکمش کار میکنن،در کل به نظر من شائومی خیلی با کیفیته و بهترین پاور بانکه موجوده،،ایسوس حتی بدنه الومینیومیش و چراغ های ال ای دی و دکمه پاوربانکشو از شائومی تقلید کرده البته درسته که ایسوس هم کیفیت بالایی داره و تنها شارژر دنیا با ۱۱ مدار محافظه،(بعد اون شائومی هستش که ۹ مدار محافظ داره،بقیه ۴ یا نهایتا ۶ تا دارن) ولی من خودم شائومی استفاده میکنم و خیلی راضیم،،فقط شائومی تقلبیش تو بازار خیلی زیاده،،باید موقع خرید از جاهای متفرقه دقت کنید حدود ۷ ۸ تا نشونه داره برای تشخیص اصلیش،،ممنون داداش . فقط اگه رنگ مشکیش موجودش کردید محافظ سیلیکنی مشکی رنگش رو هم بیارین
بعد شما خودت بین Xiaomi 10400 mah و Asus Zenpower 10050 mah کدوم رو پیشنهاد میکنید؟؟؟ کدوم در کل بهتره صرف نظر از امپرشون ( من خودم ASUS رو ترجیح میدم:general601: )
با سلاماین مدل رو دارید ؟ چنده ؟
ASUS ZenFone 2 ZE551ML Silver (Factory Unlocked) 32GB , 4GB RAM ,5.5 inch ,13MP
سلامدرود
این ساعت هوشمند cube gm08 ضدآب هم هست ؟
نه شارژر تکیشو نداریم ضمنا باید گوشیتون قابلیت کوییک شارژ یا بوست مستر داشته باشه وگرنه مدار شارژشو خراب میکنهدوست عزیز ازین شارژرای سریع ایسوز دارین ؟
سلام.تا 600 تومن تبلت یل فبلت چی پیشنهاد میکنید?
Sent from my HUAWEI G750-T00 using Tapatalk
سلام سایز بندیش رو خودشه کوتاه و بلند میشه تنظیم داره رنگ خودشون مشکیه ولی بند اضافه تو رنگای مختلف مثل آبیش هستسلام. دستبند هوشمند شیاِئومی رنگهایی موجود دارین؟ سایزبندی که نداره، درسته؟