• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش ویژه یک فروند HTC Google Nexus One اصل تایوان

alizamany

Registered User
لایک‌ها
42
مدل گوشی

Made in Taiwan
صفحه نمایش AMOLED

..........................................................................................
وضعیت ظاهری

از لحاظ سخت افزاری کاملا سالم و از لحاظ ظاهری یه ضربه بغل گوشی خورده و رنگ دکمه های ولوم و پاور یه کم رفته

..........................................................................................
گارانتی

ندارد

توضیحات تکمیلی

گوشی هر رامی که بخواید براتون می ریزم و لوازم جانبی هم کامل کامله و یک رم 8 گیگ هم به همراش داده می شود .

گوشی روت،آنلاک،BlackRose و قابلیت نصب آندروید 4 ،قابلیت داشتن همزمان هر تعداد رامی که دوست داشته باشید با زدن یک دکمه

شرایط فروش
واریز نقد به حساب و ارسال به تمامی نقاط کشور هزینه پست با خریدار است

قیمت پایه

فروخته شد
//////////////////////////////////////////////////////////////
عکس
مشاهده پیوست 105679مشاهده پیوست 105681مشاهده پیوست 105682

Last edited:

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
چه خبره دادا نوش رو همین قیمت میتونم برات تقدیم کنم ..... ما عمری نکسوس بازیم 2 سال پیش نکسوسم رو فروختم هنوز چشم دنبالشه ... اگه با ارک عوض میکنی سر بدی ولی نه به این قیمت که زدی نه بز خری نه گرون فروشی .... نکسوس اس دسته 2 هم این قیمت نیست خه ... مسدله اینه که فقط یکم کم یابه ولی هست اندروید 4 هم براش نمیاد فقط کاستوم رام اندروید 4 داره

alizamany

Registered User
لایک‌ها
42
داد شما قیمت مد نظرت چنده گوشی مال خودم نیست ماله دوستم گفته قیمت پایه این باشه شما قیمت مد نظرت را بگو تا من بهش بگم

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
خدایی میگم باور کن من نه دلالم نه چیزی خوره عوض کردن گوشی دارم تنها گوشی هم که دلم میسوزه فروختم همین نکسوس هست نوش 370 -38 بود دلار رفت بالا شد 420 تومن الان هم 3 روز پیش پرسیدم یکی میگه گارانتی داره 450 تومن "یکی نیست بگه نکسوس گارانتی نداره تو ایران البته نکسوس وان "

من یه ارک دارم که اگه عوض کنی ارک رو 500 میدم من 530 میگفتم به همه 500 خودش 30 هم وسایلش که یک هفته هست خریدم وگرنه پول وسایل هم نمی گرفتم ولی باور کن فقط یک هفته هست

البته با یه الجی اپتیموسم دارم مذاکره میکنم ولی گوشی نوش 400 هست گوشی من نوش 600 هست درسته ماله شما یکمی رنگ رو رفتگی داره این با اک فرقی نداره گوشی من تو بورس هست

و این گوشی خیلی قدیمی هست و یکی باید مثل خود من با این طلا کار کرد باشه که خواهانش باشه البته بازم میگم 380 م70 میشه گیر اورد هااا

خودت یه چیزی بگو

alizamany

Registered User
لایک‌ها
42
لطفا پیشنهادادتون را پ-خ بدید الان گوشی نوش مگه صقحه نمایشش amoled هست و تایوانی

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
اقااااااااااااا نکسوس وان نه چینی داره نه صفحه نمایشش فرق میکنه همه همشون مثل هم هستن اون نکسوس اس هست که فرق داره یا دیزایر هست اون .................

این گوشی یه نمونه چینی داره که اونم دو سیم کارته تماام

شما یه نکسوس بیابید صفحش امولید نباشه و تایوانی نباشه کلا نکسوس 1.5 سال بیشتر تولید نشد .......

اقا جنس خودتون هست ولی انصاف رو رعایت کن تو بخوای میتونی 800 هم بزنی برا فروش ولی قیمت منصفانه 300 هست اگه با اپتیموس به توافق نرسیدم مزاحم میشم

M.iphone

Registered User
لایک‌ها
833
اقااااااااااااا نکسوس وان نه چینی داره نه صفحه نمایشش فرق میکنه همه همشون مثل هم هستن اون نکسوس اس هست که فرق داره یا دیزایر هست اون .................

این گوشی یه نمونه چینی داره که اونم دو سیم کارته تماام

شما یه نکسوس بیابید صفحش امولید نباشه و تایوانی نباشه کلا نکسوس 1.5 سال بیشتر تولید نشد .......

اقا جنس خودتون هست ولی انصاف رو رعایت کن تو بخوای میتونی 800 هم بزنی برا فروش ولی قیمت منصفانه 300 هست اگه با اپتیموس به توافق نرسیدم مزاحم میشم

داداش اشتباه میکنی خودم یدونه تایوانی داشتم با گارانتی کامتل که صفحه اش هم امولد نبود s-lcd بود کلا سری اولش امولد بود بعدا واسه اینکه قیمت را پایین بیاره صفحه را s-lcd کرد گوشی را هم فروختم به رفیقم خواستی بیارم ببین

راستی 310 خریدارم

Last edited:

evry

Registered User
لایک‌ها
28
داداش دیر ج میدی من خریدم یکی امروز 325 ایشالا اینم بفروشی

yasin.r

Registered User
لایک‌ها
120

alizamany

Registered User
لایک‌ها
42
310 خیلی کمه و من نمی تونم حضوری در خدمدتون باشم لطفا دوستان هر پیشنهادی می خوان بدن

sirous_sus

Registered User
لایک‌ها
251
با اجازه صاحب تاپیک من یکی در حد آک داشتم بیش از 1 سال پیش همینجا فروختم 380 تاپیکش هنوز هست حالا بعد 1.5 سال دست دومش را دیدم هوس کردم یادی از گذشته بکنم
ولی نه انگار دلاره بد جوری کشیده بالااااااااااااااا

من پیشنهادم 280

amin darya

Registered User
لایک‌ها
0
کجایید شما؟جواب پخ هم که نمیدین!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

alizamany

Registered User
لایک‌ها
42
.................................up

بالا